@Kiidsweet trzeba próbować a nóż widelec się uda ![]()
O wow!
W październiku kolejne ekstra rzeczy do wygrania!
Mamy jedną butelkę MamaFeel i świetnie się u nas sprawdza, więc przydałby się taki zapas! ![]()
Ja wlasnie z forum wiem ze sa najlepiej polecane przez mamy tak ze super produkty do testowania
Chociaż ostatnio byliśmy z małym u neurologopedy i pytał jakich butelek używamy, to powiedział że to są trudne butelki i nie każdy maluch sobie z nimi radzi. Ale u nas bardzo podpasowały synkowi.
Oooo to ciekawe , hmm pierwszy raz sie spodkalam z taka opinia ,
Zdecydowanie ja również je kocham i moja córcia również 🩷🤍
Coś Ty, pierwsze słyszę ![]()
a czemu trudne? Zapytałaś o to ?
A czemu tak stwierdził? Polecił coś innego ?
A jak wygląda przepływ z nich? My aktualnie mamy Philips Avent i tam mała musi się napracować by zjesx
Chyba co specjalista to rozne opinie.
Jak bylam na szkole rodzenia neurologopeda mowila wlasnie ze te lovi mamafeel sa ok i maja dobry przeplyw i jeszcze sauvinex.
Za “trudna” uznala philipsa Avent, ze wzgledu na budowe smoczka i wieksza prace malucha zeby cos “polecialo”.
I kompletnie odradzala budowanie wyprawki z butelkami medela bo tak naprawde sa to produkty do pracy z neurologopeda.
Fakty co specjalista to inna opinia… ciekawe od czego to zależy…
O Avencie też mówiła, że jest trudna.
Chodzi o toż że sam smoczek jest bardzo miękki, a otoczka twarda i przez to niektóre dzieci sobie z nią nie radzą. Ale jeśli sobie radzą to super, bo wtedy ona korzystnie wpływa na rozwój buźki.
Ja jednak mimo wszystko zdecydowalam sie na pierwsza z lovi mammafeel a jak sie sprawdzi to sie niedlugo okaze ![]()
To tobie jaka polecila najbardziej ?
Też mnie to zastanawia
Nie polecała mi innych. Powiedziała, że jeśli maluch sobie z nią radzi to możemy przy niej zostać. Pewnie gdyby był problem z piciem to poleciałaby coś innego.
Ok rozumiem ![]()
Ja przy pierwszej córce jako pierwszą butelkę miałam z Philips Avent i neurologopeda patrzyła na nią i mówiła, że jest dobra i można dawać dziecku. W sumie nie pytałam o inne.
Ciekawe jaka jest najlepsza wedlug wiekszosci logopedow , bo wiekszosc mam glownie jak teraz czytam polecala mammafeel
Podgrzewacz od Lovi jest super, chociaż teraz widzę,że ten różni się od mojego, bo ja mam 4w1, a ten jest 6w1 ![]()