Widziałam ostatnio filmik na Ig jak dzieciak tak zasuwa i nie wyrabiałam ze śmiechu jak to widziałam ![]()
No to ja mam to na codzien ![]()
![]()
Mi się bardzo spodobały te smoczki:smiling_face_with_three_hearts: mamy jeszcze niebieski ![]()
@Wikii hahah jaki słodziak, też mamy ten niebieski smoczek
U mnie pojawiła sie paczka w aplikacji ![]()
Czeeekamy ![]()
![]()
Beda jutro czy raczej poniedziałek? ![]()
Raczej w poniedziałek
Tak poniedziałek, w sobotę nie jeżdżą ![]()
Ja osobiście jestem ciekawa tego podgrzewacza 6w1 co był w zeszłym miesiącu, szczerze żałuję że dopiero teraz jakoś mi się ta reklama pojawiła
Ja również się trochę spóźniłam nie wiedziałam wcześniej o tym , może jeszcze się kiedyś przytrafi do testów ![]()
Ja mam od 2 lat podgrzeacz z Lovi i jest super:) oczywiscie to pewnie jakaś starsza wersja.
Ja tak samo ! Zyje do dzis i mega chwale ale juz mega porysowany wiec nowy bedzie super
Ale fajnie, że już paczki nadane! ![]()
Ja tez juz mam w apce info ze paczka jedzie ![]()
Ja też mam jakiś stary podgrzewacz lovi. Super siew nim podgrzewa, drożej się sterylizuje większe ilość rzeczy.
Mowisz i masz… wstawanie i wspinanie sie wszwdzie gdzie sie da…
ze zlobka codziennie wraca z sinaikjem ;p w domu tez co chwile upadek:face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: masakra…
Trzeba przetrwać ![]()
u nas też co rusz nowy siniak, czy inne miejsce upadku. Ale córka już doszła do etapu, że jak zaczyna lecieć to chowa głowę do klatki piersiowej ![]()
Mam nadzieje ze szybko to u nas nastapi:sweat_smile:![]()
Od pierwszej klasy będzie już tego mniej , ja bynajmniej już nie mam u syna startych kolan na spodniach ![]()
![]()
![]()