Dołącz do programu testowego #teamLOVI w listopadzie!

Widziałam ostatnio filmik na Ig jak dzieciak tak zasuwa i nie wyrabiałam ze śmiechu jak to widziałam :rofl:

No to ja mam to na codzien :see_no_evil::sweat_smile:

Mi się bardzo spodobały te smoczki​:smiling_face_with_three_hearts: mamy jeszcze niebieski :smiling_face_with_three_hearts:
@Wikii hahah jaki słodziak, też mamy ten niebieski smoczek

U mnie pojawiła sie paczka w aplikacji :slight_smile:

1 polubienie

Czeeekamy :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Beda jutro czy raczej poniedziałek? :thinking:

Raczej w poniedziałek

1 polubienie

Tak poniedziałek, w sobotę nie jeżdżą :slight_smile:

Ja osobiście jestem ciekawa tego podgrzewacza 6w1 co był w zeszłym miesiącu, szczerze żałuję że dopiero teraz jakoś mi się ta reklama pojawiła

Ja również się trochę spóźniłam nie wiedziałam wcześniej o tym , może jeszcze się kiedyś przytrafi do testów :blush:

2 polubienia

Ja mam od 2 lat podgrzeacz z Lovi i jest super:) oczywiscie to pewnie jakaś starsza wersja.

Ja tak samo ! Zyje do dzis i mega chwale ale juz mega porysowany wiec nowy bedzie super

Ale fajnie, że już paczki nadane! :heart_eyes:

Ja tez juz mam w apce info ze paczka jedzie :heart:

2 polubienia

Ja też mam jakiś stary podgrzewacz lovi. Super siew nim podgrzewa, drożej się sterylizuje większe ilość rzeczy.

1 polubienie

Mowisz i masz… wstawanie i wspinanie sie wszwdzie gdzie sie da…:face_with_peeking_eye: ze zlobka codziennie wraca z sinaikjem ;p w domu tez co chwile upadek​:face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: masakra…

1 polubienie

Trzeba przetrwać :rofl::rofl: u nas też co rusz nowy siniak, czy inne miejsce upadku. Ale córka już doszła do etapu, że jak zaczyna lecieć to chowa głowę do klatki piersiowej :rofl:

1 polubienie

Mam nadzieje ze szybko to u nas nastapi​:sweat_smile::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Od pierwszej klasy będzie już tego mniej , ja bynajmniej już nie mam u syna startych kolan na spodniach :crazy_face::rofl::see_no_evil:

Polecam ochronę główki.

Używamy i nieco mniej obtuczen główki