Dołącz do programu testowego #teamLOVI w listopadzie!

Przeczytałam wiele pozytywnych opinii o tych butelakch, moze będę miała mozliwosc ich przetestowania. Smoczek i etui tez są super :blush:

1 polubienie

Świetny wyprawkowy zestaw! :smiling_face: Spotkałam się z wieloma pozytywnymi opiniami. Myślę że każda obdarowana mama będzie zachwycona :heart_eyes:

1 polubienie

Zdecydowanie kolorystyka uniwersalna tez jest mi bliska :heart:

1 polubienie

Ja również dużo pozytywnych opini przeczytałam i jestem bardzo ciekawa ich :smiling_face_with_three_hearts: my aktualnie przerzucamy sie na smocKi lovi prime i super było by mieć taki smoczek drugi na wymianę :smiling_face_with_three_hearts:

iMamy taki oliwkowy kolor i dziś przyszedł nam niebieski bo jeden smoczek to za mało a przechodzimy z smoczków z innej firmy na ten z lovi . One są nie tylko piękne ale i dużo polecajek miałam właśnie na ten smoczek.

Ojejku, nie widziałam, że jest też taki kolor w ofercie :hear_no_evil:

7 :slight_smile: slodki tylkk ja spi ;p zaczelo sie raczkowanie od 2 tygodni… teraz chodze krok w krok​:roll_eyes: a i tak siniaki i guzy sa :face_with_peeking_eye:

U nas świetnie sie sprawdzaja :grin: widac na zalaczonym zdjeciu :sweat_smile:

5 polubień

Nie mogl sie zdecydowac ktory wybrac wiec wzial 2 :grin:

Smoczkowy fan :heart_eyes:

Poczekaj, aż zacznie wstawać, to dopiero jest chodzenie krok w krok :rofl::rofl::rofl:mam w domu osobę na wózku inwalidzkim i nie wiem czemu, ale moja córka za każdym razem jak widzi wózek inwalidzki, to stara się na niego wleźć, więc jak tylko jest w pobliżu, to ja jestem automatycznie jak radar :rofl::rofl:

Ojejej jak słodko . Aż mi się przypomniało jak mój syn miał takie zdolności i potrafił dwa naraz sobie włożyć :sweat_smile::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Ja zachęcona opiniami właśnie zamówiłam smoczek prime lovi. Dziś odbieram. Mój mały bardzo sporadycznie używa smoczków ale teraz ząbkuje więc może będzie chciał je rzuć. Głównie korzysta z gryzaków a zwłaszcza z kauczukowych.

Mój maluch ma 6,5 miesiąca i właśnie też się do czworaków szykuje :blush: Już podnosi się do czworaków i buja się przód-tył

A mój jakoś w ogóle nie toleruje gryzaków… Zdecydowanie bardziej woli paluszki i piąstki gryźć :sweat_smile:

U mnie to na czworaka nikt nie chodzil :see_no_evil: maly to jak pajak :see_no_evil::sweat_smile: na tekach pupa wypieta i na prostych nogach :sweat_smile: tak to smiesznie wyglada a zapierdziela jak nie wiem co :sweat_smile:

Taka buzia malutka a jaka pojemna :sweat_smile: :face_holding_back_tears:

Smoczków nigdy za wiele :blue_heart:

Hahah aż ciężko zadazyc :see_no_evil:

Mój synek miał 6,5 miesiąca to zaczął już czworakowac a teraz 2 dni przed skończeniem 7 miesiąca już siada bez podparcia rączkami. Jeszcze ćwiczy równowagę takiego siedzenia ale już pięknie siedzi

Mega uroczo to wygląda :slight_smile: