Dołącz do programu testowego #teamLOVI w listopadzie!

Cieszymy się, że odpowiadamy na Wasze potrzeby :heart:

2 polubienia

Dziękujemy! :heart: Jesteśmy naprawdę dumni z naszej społeczności i tego, jak wspieracie się nawzajem na forum :heart_eyes: :revolving_hearts:

1 polubienie

Przeuroczo :heart_eyes: :heart: Bardzo dziękujemy :raised_hands: :heart:

1 polubienie

Tak, świetnie się sprawdzi jako prezent :gift: :heart: Dziękujemy :revolving_hearts:

1 polubienie

Super nagroda, butelka zawsze się przydaje i przyjmna kolorystyka :slight_smile:

Super nagroda, idealna do wyprawki, która kompletuje

Tak kolorystyka jest super :slight_smile:

1 polubienie

Córka używa tej najmniejszej :wink: my jesteśmy zadowoleni . Dla starszego dziecka na pewno sprawdzi się ta duża :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Jestem zachwycona normalnie że coś tak minimalistycznego wygląda tak dobrze :slight_smile:

Świetny zestaw :heart_eyes::heart_eyes::heart::heart: coś dla nas :heart_eyes::heart_eyes: cudownie było by taki zestaw przetestować :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Super zestaw :heart_eyes: chętnie byśmy przetestowali dla naszego malucha karmionego piersią. Chcemy wprowadzić butelkę ze względu na mój powrót do pracy, ale jak narazie młody nie akceptuje żadnej przetestowanej butelki. Może akurat Mammafeel byłoby strzałem w dziesiątkę? :thinking: Smoczek Lovi jak dla nas idealny i jedyny akceptowalny​:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Ja mam i polecam póki co mammafeel sprawdza nam się najlepiej używamy narazie 0+

Właśnie słyszałam same dobre opinie o tych butelkach jestem bardzo ich ciekawa.

Butelki sa rewelacyjne uzywam w domu i w zlobku :star_struck: etui i smoczek tak samo mam w 2 kolorach kupione i rewelacyjne

3 polubienia

Super zestaw :heart_eyes: dla nas był by idealny :heart_eyes::heart_eyes: dwójka dzieciaków w podobnym wieku jedno 2 miesiące a drugie 16 miesięcy :smiling_face_with_three_hearts::heartpulse: i kolorystyka jest akurat taka jaką lubię :smiling_face_with_three_hearts:
@Natalia92 też mamy taki warkocz w łóżeczku :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Super prezentuje się ten zestawik :star_struck: :heart_eyes: fajnie byłoby mieć okazję go przetestować :smiley: w ogóle jestem zauroczona tą kolorystyką! :smiling_face_with_three_hearts: Totalnie w moim guście :heart:

Dokladnie kolorystyka jest idealna :heart: dla chlopca i dla dziewczynki :slight_smile:

2 polubienia

Tak, to moja ulubiona kolorystyka :heart_eyes: i tak jak piszecie, pasuje dziewczynce i chłopcu, a ja lubię takie uniwersalne rzeczy :slight_smile:

2 polubienia

Jaki słodziak :smiling_face_with_three_hearts: ile ma miesięcy? :blush:

Cudowny zestaw :heart_eyes: z Fabian wierzymy, że uda nam się go testować!