Zestaw bardzo ładny! Podoba mi się .
Ale wszystjie smoczki przy noworodkach wygladaja na duze ![]()
U mnie syn mial 2980 i tez mial smoczka z lovi jako pierwszy i o ile dobrze pamieyam to z tej serii beer czy jakos tak ( to bylo 8 lat temu) i rez na duzego wygladal ![]()
Są naprawdę cudowne, pięknych i praktycznych butelek nigdy dość ![]()
A te buteleczki moge polecic
Przy Synku juz mialam okazje uzywac. I pezy drugim dziecku niedlugi - jesli bedzie potrzeba - też chce je miec ![]()
O jaki cudny zestaw idealny przed świętami ! Pod choinkę będzie w sam raz
Tak, idealny prezent pod choinkę, na babyshower, czy w odwiedziny u Maluszka ![]()
Super zestaw! A jeśli chodzi o smoczek to korzystamy od 1 dnia !
Ze smoczkiem Lovi moj Synek sie nie polubil ![]()
Zobaczymy jak będzie z córeczką
Ojej a to czemu się nie polubił?
Moja mała póki co wypluwa smoczki
zobaczę za jakis czas ![]()
A ile Twoja mała ma ?
Tydzień ![]()
Mój mały ma 6,5 miesięcy i używał smoczka jak miał miesiąc , dwa a potem przestał. Teraz używa w aucie jak jedziemy do spania nie chce ani za dnia nie weźmie do buzi.
To jeszcze malutka. Tak do miesiąca nie powinno się używać smoczków więc nie dawaj na siłę ![]()
Spróbuj za miesiąc i daj znać jak wtedy
Specjalnie nie trzeba dziecka zachęcać do smoczków. Oczywiście smoczki zaspokajają naturalną potrzebę ssania, uspokajają, pomaga w zasypianiu i moga zmniejszać to ryzyko SIDS ale ich stosowanie powinno być umiarkowane i krótkotrwałe, aby uniknąć potencjalnych wad zgryzu, problemów z mową i rozwoju jamy ustnej. Dlatego wychodzę z założenia że jak dziecko chce i potrzebuje smoczka to trzeba dać ale nie na siłę specjalnie przyzwyczajać.
Piękny zestaw. Buteleczki wydają się być bardzo poręczne.
Dla tego też ja nie daje , zdarzyło mi się spróbować raz dać do uspokojenia ale nie przyniosło to efektu . Na siłę nie daję ![]()
Tego nie wie nikt ![]()
Zaakacoetowal po jakimś czasie smiczek z MAM. A poten tylko z Canpola. Probowalam wracać do Lovi - ale nie.