Oczywiście że raz na jakiś czas można sobie pozwolić na pysznego pączka! ![]()
Ja w ten weekend jadłam takie “babcinej roboty” ![]()
ależ one były pyszne!
Babcia mnie uraczyła wcześniejszym Tłustym Czwartkiem ![]()
A już jutro oficjalnie tłusty czwartek
rano wstaje żebym zdążyła jakieś pączki kupić bo dzieci mi zachorowały i nie dam rady zrobić ;( planowałam , że zrobię , ale siła wyższa
w sobotę i tak będę musiała robić kolejne
Jak dzieci są chore w domu to tylo mamooooooo mamooooo i latam od jednego do drugiego . A pączków jednak trzeba przypilnować
Jakie to życiowe. Ja wczoraj spędziłam z obiema czas bo szczepienie miały i oj ciężko.
Szkoda że się pochorowały. No ale przynajmniej jednego pączka z obowiązku trzeba skonsumować ![]()
Ja mam za 2 tygodnie szczepienie z młodym i też zobaczymy jak będzie. Ma druga dawkę meningokoków. Pierwsza dobrze zniósł więc mam nadzieję że będzie dobrze i tym razem
Jasne, jak nie ma możliwości to takie kupne też będą pyszne ![]()
ja dziś znowu zajadałam, tym razem pączki już ale kupne
a jutro będzie ciąg dalszy ![]()
u mnie to w sumie Tłusty Tydzień wyszedł z tego tylko Czwartku ![]()
![]()
Ale co tam, co sobie zjem to moje, trochę radości przy kawce ![]()
![]()
Jednego ? Nieee tak ze trzy chociaż ![]()
![]()
@SzczesliwaMami no raczej
trzeba korzystać z tego tłustego tygodnia
ja mam nadzieję , że jutro coś mi się uda zorganizować bo tak bez pączków dziwnie będzie ![]()
No co najmniej jednego. Chociaż mi się rzadko zdarza by zjeść dwa , chyba że to są paczki robione przez teściową …. Typ co innego ![]()
![]()
Aaa no takie domowej roboty to zupełnie inaczej się mieszczą w brzuszku ![]()
![]()
ajajaj, gdybym prędzej wiedziała o Waszych konkursach już dawno bym się zarejestrowała ![]()
moja kruszynka bardzo lubi produkty LOVI. na początku mieliśmy problem z butelkami, smoczkami aż siostra mi Was poleciła.
i problem zniknął. także w kolejnych krokach rozwoju na pewno będziemy kupować LOVI!!
przy okazji wszystko jest bardzo estetyczne, delikatne ![]()
Dziewczyny , ostatnio widziałam w Carrefour te talerzyki i miseczki w kolorze buraczkowym. Tak na żywo bardzo fajnie ten kolor wygląda
i był na promocji
Ooo może się wybiorę
Oooj ten kolor bordo- buraczek jest przecudowny! ![]()
To prawda tylko ten komplet co widziałam to był taki przeplatany miseczka buraczkowa a talerzyk i kubeczek taki jakby ciemniejszy marchewkowy
Ja nawet wczoraj robiłam
tłusta niedziela była ![]()
Ja miałam zjeść jednego ale mąż dostał jakieś w gratisie z biedry więc więcej tych pączków zjadam
Raz nie zawsze
czasem warto pogrzeszyć ![]()
Jeden dzień trzeba korzystać
a testowaliscie te butelki do kaszek? (trzeba smoczek dokupić)
jak się sprawdzają?
W sumie też p tym wczoraj myślałam ale ja kaszkę mojemu daje łyżeczką