Te waskie butelki jeszvze można w intermarche dostac
moj bratanek jak sie urodzil a bratowa mleka nie miala , wiec odrazu na mm byl to nie akceptowal zadnej butelki tylko taka “dziadową” czyli te najzwyklejsze , najtansze ze smoczkiem dziubkiem . Brat latal po wszytskich mozliwych sklepach i nigdzie nie mieli
dopiero w intermarche dorwal
O tym samym pomyślałam, chyba nie ma szerszej butelki od mammafeel to powinno pasować do każdej ![]()
Ten podgrzewasz to hit i duza wygoda dla mam ![]()
pierwszs 2.5 roku. jeszcze pije jak ma chęć
i niemowlę:)
@Mama.urwisa to wierze wam na slowo ze najszersza ![]()
ja jedynie mialam z tych szerokich wlasnie babyono i chwile tommy tippe bo szukaliśmy odpowiedniej
na tamten czas lovi mammafel nawet gdyby juz była od początku wyprawki na rynku to miałaby za szybki przeplyw dla niego
Nawet ma funkcję mieszkania mleka, no rewelacyjnie się zapowiada ![]()
Ostatnio nagrody vhyba się powtarzały z tego co widziałam a tu teraz taka nowość super ![]()
Ja dopiero zaczynam po długim czasie to dla mnie wszystko jest nowością ![]()
![]()
Wow co za nowości wspaniałe ,ja nie mogę się już doczekać aż urodzą się moje bliźniaki aby,wypróbować tak wspaniale produkty.A jak działa podgrzewacz bez wody to musi być hit ,bo taki z wodą miałam i ciągle robił się w nim kamień a ten to na pewno wygrywa w rankingu podgrzewaczy ![]()
![]()
![]()
![]()
Ja uważam że tak ten podgrzewacz jest zrobiony by pasował na większość butelek niemytymi na lovi
ale fakt, że butelki lovi są szerokie więc na większość będzie odpowiedni ![]()
Mega fajnie sie prezentuje , jest to napewno cos czego na rybku jescze nie widzialam . Wiec ciekawosc mnie zżera, jak to bedzie wygladalo w praktyce . I moze to mega glupie pytanie ale czy bedzie wydawal jakies dzwieki podczas podgrzewania ? Buczenie ? Cos ala suszarka ? Ej no ciekawe ![]()
te nasze pytania chyba pozostaną bez odpowiedzi az do pierwszych opinii😂
Ja sobie nic nie kupuje takiego a dla corki szaleje na punkcie nowosci ![]()
Też tak mam. Ostatnio mój nóż do mnie żebym sobie coś kupiła dla siebie
a ja wolę dla synka
Haha dokladnie
ja teraz marze na przyklad o aksolotlcie z v-tech ![]()
Rewelacja! Szczególnie ten podgrzewacz do mleka, bardzo duże ułatwienie w codzienności! ![]()
Jej jaka świetna nowość ![]()
Ja poszlam wczoraj po parę rzevzy do domu do Pepco. Wrocilam z ciuchami dla Dzieci a nie kupilam polowy rzevzy po ktore faktycznie poszlam ![]()
Haha tak jest zawsze ![]()
Hahah dokaldnie ! Ja ostatnio zaczelqm robic sobie listy w notatniku na telefonie , bo wychodzilam do apteki a bylam w akcion , pepco , biedronce , ccc . Wracalam do domu i dopiero mnie olsnilo , ze ja wyszlam do apteki a w niej nie bylam ![]()
@Michaska mam to samo! Kiedy cieszyło mnie jak przychodziła do mnie paczka z ciucha z hm, a dziś mnie cieszy jak kurier przywozi paczkę z lovi, albo ze smyka czy innego dzieciowego sklepu ![]()