Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (marzec 2026)

@Nicia113 butelki są rewelacyjne :heart:

Ciekawa jestem jak szybko się mleko w tym podgrzewa. W takim normalnym w ramach kąpieli wodnej podgrzewa się około 10 min do temp . 40 st pytanie czy podgrzanie powietrzem będzie szybsze i czy będzie równomierne :upside_down_face:

Dla mnie idealny :laughing: mam taki w domu stary że wstyd ludziom pokazywać ale działa jeszcze :laughing: nowy już by się przydał :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Też się nad tym zastanawiam

Ale podgrzewacz czy co?

Tak wiele pytań, tak mało odpowiedzi :sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

Będziemy musieli przetestować lub kupić , żeby się dowiedzieć :smiley:

Ale super, ciekawa jestem na jakiej zasadzie działa taki podgrzewacz :sweat_smile:

Ktoś gdzieś pisał , że jak na zasadzie suszarki albo Air frayera

1 polubienie

No właśnie tak myślałam, że pewnie jak air fryer, ciekawe rozwiązanie, w końcu podgrzewacz, którego nie trzeba odkamieniac :rofl:

1 polubienie

Naprawdę szok ! :drooling_face: kocham butelki a ten podgrzewacz też wydaje się być genialny

1 polubienie

Super rzeczy, powodzenia dla innych

na brak kamienia to jedynie odpowiednia woda
a ten sie wydaje idealny bo nawet tego nie trzeba :rofl:
ciekawe cxy każdą wielkość butelki zmieści bo kiedys miałam podgrzewacz ktory nie każda zmiesci🤔

O wow ! Ten podgrzewacz bez wody wydaje sie super , nigdy takiego nie widzialam . Ciekawe jak w praktyce :heart_eyes:

2 polubienia

Super nowość dla mam :heart_eyes: na pewno praktyczne w obsłudze i przydatne :smiley: i ten design :heart:

1 polubienie

O kurcze, ale sprzęt! Jeszcze takiego nigdy nie widzialam z zadnej firmy

1 polubienie

A faktycznie, czy np tylko jakiś określony rozmiar można tam wsadzić. Bo podejrzewam, że też nie można w niego wcisnąć tak na siłę byle wlazła :rofl::rofl:

1 polubienie

Ooo proszę czyli trochę taka podgrzewająca suszarka do butelek :crazy_face::crazy_face:

Myślę że jest szeroki bo butelki mammafeel są bardzo szerokie i napewno się tam zmieszczą i będą kompatybilne więc jak wciśniesz mammafeel to każda wejdzie :grin:

3 polubienia

@Kargaw
w sumie wydajw sie sporą ale nie miałam z nia styczności wiec stąd w sumie to pytanie :joy:
z pierwszym dzieckiem jak uzywalam babyono to miałam problem by zmiescic musiałam nakladki wyciagac

1 polubienie

No to w odpowiedzi na twoje pytanie. Szerszej butelki nie miałam hihi jest super bo można wsypać do niej mleko jak do kubka bez rozsypywania. A ile ma twoje pierwsze dziecko ? Drawno temu jadło z butelki ? Ale fakt przy córce też miałam taki wąski podgrzewacz i te wysokie wąskie butelki :rofl::rofl: jak ja sobie teraz o tym pomyśle haha

1 polubienie