Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (marzec 2026)

Dla mnie są najlepsze na rynku

1 polubienie

Chciałbym je przetestować w takim razie , kupiłam te z Philips szklane ale się boję że mi spadną :face_with_peeking_eye:

Ja też miałam z philips ale u mnie się nie sprawdziła. Te lovi są ekstra , warto się w nie zaopatrzyć…. Ja żałuję że późno korzystałam z mamafeel ale wcześniejsza też koci tylko ta medical

1 polubienie

Dla mnie są extra

Ja jeszcze nie miałam nigdy szklanych , też jestem ich ciekawa

U nas Philips avent się bardzo sprawdziły, mieliśmy wprawdzie plastikowe ale na początku to były jedyne butelki które zaakceptował mój synek :wink:

1 polubienie

No szklane są lepsze w utrzymaniu czystości tylko cięższe dla maluszka. Chodź na początku i tak maluszek tej butelki nie trzyma

Wydaje mi się że wygodniej to jednak te lżejsze

Ja mam szklane butelki i rzeczywiście są cięższe no i jak spadną na podłogę to rozbić się mogą, nam endokrynolog kazała corce jak najmniej plasiku , i najlepiej szklane butelki bo z plastików niestety uwalniają się toksyny a mojej corce za dużo wyszło w badaniach , miała podwyższony poziom toksyn .

1 polubienie

Też kupiłam ze względu na plastik , w soda stream też zmieniliśmy na szklane bo ten plastik się tak rysował , ale jednak będę musiała postawić na plastikowe w pierwszych miesiącach boję się jeszcze upuszczę albo się rozbiją nie wiem jak to będzie :joy:

Moja siostra ma córkę i też właśnie endokrynolog zakazała podawać picie w butelkach plastikowych i też żeby nie podawać tych musów co są w tych plastikowych saszetkach

Mówisz o Mammafeel ulubiona butelką non stop

1 polubienie

Taak , ciekawe jakby mi się sprawdziła ale to zaczekam aż mały się urodzi żeby nie kupować w zapasie

1 polubienie

Mega zestaw! Duży, kolorowy, no i jaki przydatny! :smiling_face_with_three_hearts:

Ooo , a to ciekawe też czemu miała podwyższone, i czy były tego jakieś objawy ?

Oj tak :grinning: dokładnie, takie combo z kilku miesięcy :grinning: akurat ja nie załapałam się na żadną rzecz, która jest w obecnym zestawie :grinning:

1 polubienie

Właśnie nie było objawów wyszło przypadkowo w badaniach jak robiliśmy na tarczycę a dodatkowo wpisali nam inne badania .

To może teraz będzie szansa zgarnąć! :star_struck::star_struck:

Ja liczę że te buteleczki uda mi się zdobyć :face_holding_back_tears::joy:

Zawsze jest tak ze jest 10 miejsc na nagrodę główną i obstawiam że to będzie podgrzewacz, butelki i smoczki i 10 kolejnych na wyróżnienie i to pewnie będą butelki i smoczki

2 polubienia