Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (maj 2026)

Gratulacje mamusie !

Oj tak mega jest ten zestaw do testowania :star_struck::star_struck: naprawdę tego dużo jest w tym miesiącu :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes::heart_eyes:

Również gratuluję wszystkim 🩵

Gratulacje dla wszystkich :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

Teraz tylko będziemy czekać na paczki , aż dojdą nam. Już się nie mogę doczekać żeby zobaczyć te kolorki smoczków na żywo.

1 polubienie

Ciekawe czy beda szybko paczuszki czy kolo 20 :wink:

Może nas zaskoczą i będą troszkę szybciej tak jak wyniki .

2 polubienia

A tak przeważnie kiedy są wyniki i kiedy paczki z poprzednich miesięcy były wysyłane ?

2 polubienia

Roznie ale zazwyczaj kolo 20 a wyniki albo na poczatku albo kolo 8 niema reguly :wink:

1 polubienie

Za każdym razem jest inaczej. :smiley: a wyników chyba jeszcze tak szybko nie było :speak_no_evil:

2 polubienia

Kiedys wyniki były ok 9 dnia miesiąca a paczki po 20, a ostatnio wyniki są szybciej a paczki przyszły w ostatnim tygodniu miesiąca. Więc różnie to jest

2 polubienia

To może i tym razem szybciej będą paczki u nas :star_struck::star_struck::smiling_face_with_three_hearts:

Ale ważne że paczki są Hah :two_hearts:

Dokładnie hahah

Ale mega tak mi się podobają te kolorki i super że teraz będę je testować :star_struck:

1 polubienie

Ja już się nie mogę doczekać jak będzie kurier :heart_eyes:

Ja tak samo :star_struck: aby widzę powiadomienie o nadchodzacym kurierze to siedzę i czekam na telefon :sweat_smile:

1 polubienie

Może w tym miesiącu jak były tak szybko wyniki to kurier też będzie szybciej ? :grin::smiling_face:

2 polubienia

Ale chyba jeszcze nic nie nadali , bo nie widzę żadnego powiadomienia :cry:

To jeszcze za szybko, przeważnie w czwartki nadają i w piątek już jest u nas :slight_smile:

2 polubienia