Ja nie i nie korzystałam z laktatoru szpitalnego chodź dostałam końcówki nowe. Ale ja byłam 2 dni więc nie zdarzyłam
Ja w ogóle nie brałam nic do szpitala co rozkręci laktację. Najlepiej rozkręca dziecko
często i na długo przystawiałam synka więc pokarm szybko się pojawił. Nawet nie myślałam o tym żeby brać laktator czy jakieś herbatki czy jakiś femaltiker.
U nas też w szpitalu był laktator, sama mi położna przyniosła, ale miałam w torbie swój. Nie był potrzebny.
U nas też był i miałam swój , jednak wolę mieć cos takiego swojego
Ja miałam femalitiker i lactofem , piłam sobie dwie saszetki dziennie . Ale czy to coś dało ciężko powiedzieć bo ogólnie miałam problem z karmieniem.
To chyba to samo jak by ktoś bieliznę wystawił ![]()
![]()
![]()
@Dlugozimaa dla mnie laktator to też bardzo osobista rzecz, nie zdecydowałabym się na używany czy szpitalny
przy córce jakoś nie pomyślałam że bedzie potrzebny, a był więc mąż od razu na szybko kupił w szpitalnej aptece
Smoczków nigdy za wiele 🩷🩵
Ooo ale super ![]()
Wow redakcja szaleje ! Duzo do testow ![]()
Taak, super ![]()
![]()
![]()
O wow ale super zestaw
z racji tego że juz zestaw butelek i podgrzewacz mamy to będę tu rzadziej zaglądać, zeby osoby które jeszcze nie miały okazji testować tych zestawów miały większe szanse.
Nie wiem czy uda mi się taki detoks od forum ![]()
O wlasnie tez mialqm wstawiac
mega fajny zestaw . Ten podgrzewacz jest mega super ![]()
To może być ciężko zwyciężyć z uzależnieniem ![]()
![]()
Mam takie same odczucia. Po drugi podgrzewacz mi nie jest potrzebny a z drugiej strony tak lubię tutaj bywać
Ja też tak bardzo lubię tu wchodzić ![]()
Szaleją szaleją
mega ![]()
Nooo wypasny zestaw. Butelek i smoczków nigdy za wiele. Podgrzewacz ekstra. Polecam.
Ale jaka ilość rzeczy do testów ![]()