Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (maj 2026)

Ja nie i nie korzystałam z laktatoru szpitalnego chodź dostałam końcówki nowe. Ale ja byłam 2 dni więc nie zdarzyłam

Ja w ogóle nie brałam nic do szpitala co rozkręci laktację. Najlepiej rozkręca dziecko :slight_smile: często i na długo przystawiałam synka więc pokarm szybko się pojawił. Nawet nie myślałam o tym żeby brać laktator czy jakieś herbatki czy jakiś femaltiker.

U nas też w szpitalu był laktator, sama mi położna przyniosła, ale miałam w torbie swój. Nie był potrzebny.

1 polubienie

U nas też był i miałam swój , jednak wolę mieć cos takiego swojego

Ja miałam femalitiker i lactofem , piłam sobie dwie saszetki dziennie . Ale czy to coś dało ciężko powiedzieć bo ogólnie miałam problem z karmieniem.

To chyba to samo jak by ktoś bieliznę wystawił :laughing::see_no_evil::rofl:

@Dlugozimaa dla mnie laktator to też bardzo osobista rzecz, nie zdecydowałabym się na używany czy szpitalny :melting_face: przy córce jakoś nie pomyślałam że bedzie potrzebny, a był więc mąż od razu na szybko kupił w szpitalnej aptece

4 polubienia

Smoczków nigdy za wiele 🩷🩵

1 polubienie

Ooo ale super :star_struck:

1 polubienie

Wow redakcja szaleje ! Duzo do testow :heart:

1 polubienie

Taak, super :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::heart:

1 polubienie

O wow ale super zestaw :heart_eyes: z racji tego że juz zestaw butelek i podgrzewacz mamy to będę tu rzadziej zaglądać, zeby osoby które jeszcze nie miały okazji testować tych zestawów miały większe szanse.
Nie wiem czy uda mi się taki detoks od forum :joy:

1 polubienie

O wlasnie tez mialqm wstawiac :grin: mega fajny zestaw . Ten podgrzewacz jest mega super :heart_eyes:

1 polubienie

To może być ciężko zwyciężyć z uzależnieniem :rofl::rofl:

Mam takie same odczucia. Po drugi podgrzewacz mi nie jest potrzebny a z drugiej strony tak lubię tutaj bywać

Ja też tak bardzo lubię tu wchodzić :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Szaleją szaleją :slight_smile: mega :heart:

Nooo wypasny zestaw. Butelek i smoczków nigdy za wiele. Podgrzewacz ekstra. Polecam.

Ale jaka ilość rzeczy do testów :grinning: