Mi się sprawdził w obu 🩵🩷
Beże też są piękne, to taki neutralny w sumie kolorek
a smoczki lovi prime są cudne jeszcze te nowe kolorki tuti fruti
no zaskoczona jestem bardzo że lovi poszerzyło kolorystykę smoczków prime ![]()
Swoją drogą fajna też mają nazwę ![]()
Mi się podobają ogólnie wizualnie , naprawdę jak dla mnie są najladniejsze na calym rynku smoczków ![]()
U nas tylko Prime zamiennie ze świecącymi zawieszkami na noc ![]()
![]()
![]()
![]()
Dokładnie , od zawsze jestem team lovi jeśli chodzi o smoczki dla dzieci
Ja pamiętam jak mój brat miał smoczki lovi (było to 16 lat temu) i teraz synek ten uwielbia lovi
jak konpletowalam wyprawkę to od razu wiedziałam ze smoczki lovi muszą być ![]()
Dokładnie , są najlepsze zdecydowanie . ![]()
Te smoczki są rozchwytywane ogólnie ja zanim tu na forum trafiłam znalazłam nowe na vintedzie ktoś kupował pozaznaczałam sobie kilka i zanim wybrałam ktory to powykupowali jeden się został który srednio mi się opłacało kupić z tą ceną i czekałam na kolejne oferty , teraz mam tu do testowania i nie szukam już o okazyjnej cenie. Oczywiście tylko nowe kupowałam śmieszy mnie Że wystawiają uzywane smoczki na sprzedaż dla mnie to nie do pomyślenia ale niestety zdążają się takie osoby
Te co przyszły są też piękne i te odcienie brązu i niebieskiego
Ja z czystej ciekawosci ostatnio patrzylam na Birkenstocki dzieciece -arizona z tworzywa. I zaznaczylam ze chce nowe z metka i bez. A jakas pani wrzucila buty ktore w ogole nie byly Birkenstok plus byly tak zuzyte, ze w mojej klasyfikacji nadawaly sie do kosza na smieci. A Babeczka oznaczyla je “nowe bez metki” i chciala
50zl za nie ![]()
![]()
![]()
Jak można wystawić używane smoczki? Okej spotkałam się z czymś takim na śmieciarce bodajże że ktoś szukał smoczków używanych bo chodziło o te tarczki. Aby zrobić z nich uchwyty do szafek, a jeszcze ktoś inny do instalacji na noc kultury. Ale no to trochę inna sprawa
Nigdy bym nie kupiła używanego smoczka, a tym bardziej bym nie wystawiła. Bardziej mnie ciekawi kto kupuje takie smoczki? Chyba że wystawiają jako nowe, ale tak samo z gryzakami. Pełno na Vinted używanych gryzaków jest i niektóre to na prawdę zajechane już ![]()
Czytałam kiedyś że kupują do zabawy do lalek itd no i o ile jeszcze smoczek jestem w stanie zrozumieć że faktycznie dla starszaka dla lalek ale gryzaki ?:o
Też nie rozumiem. Tym bardziej aż tak drogie nie sa
@jagoda.paradziej_gm to już hamstwo w czystej postaci
pewnie myślała że ktoś bez mózgu od razu kupi
A co do smoczków to nie rozumiem dlaczego ktoś kupuje smoczki dla lalek
tego fenomenu tych lalek reborn nie rozumiem
trochę dla mnie jest to chore że dzieci mają takie lalki które wyglądają jak żywe , nigdy tego nie zrozumiem ![]()
![]()
Zazwyczaj to nie dzieci mają te lalki które naprawdę wyglądają jak niemowlaki tylko ostatnio wyświetliła mi się grupa członki które robią te newborne między sobą tam sprzedają ten newborne Boże ile one kosztują.
Tak to nie dla dzieci…… z tego co widziałam ale też nie rozumiem tego fenomenu
Tak też widziałam są bardzo drogie i są kobiety, które wydają na nie majątek i traktują jak prawdziwe dzieci
Mi się sprawdził ![]()