a ja czytałam komentarz jakieś osoby co napisla “ze jak jest nawet bebilon AR to będą wszystkie wycofywać w swoim czasie”
śledzę posty na fb czy ktoś wstawia Bebilon pepti syneo 1 bo mam zastrzeżenia do kilku puszek
straszne to jest
ciekawe czy nasze dzieci będą się o tym uczyły na histori
A minęło ci gdzieś że te partie wycofują przez zmiany norm? Bo ja widziałam na ig że położna prowadząca jakiś profil właśnie wstawiła info o tych wycofanych partiach z informacją że oni je wycofują nie że względu na bakterie ale zawartość tego oleju ze jakieś nowe normy są i kuszą dostosować
Ja ostatnio kupiłam CapriCare które kupuję od 3 miesięcy i widzę że podnieśli o 5 zł. A jeszcze zrobiłam taki fuckup, że nie było tam gdzie zazwyczaj zamawiam kupiłam Kendamil ( ja źle zrozumiałam że każdy Kendamil jest kozi), moje dziecko nie akceptuje mleka krowiego wystarczył jeden dzień na Kendamil i takie ma odparzenia
no każdemu może się tak trafić, nic się nie stało
ogólnie też tak na początku myślam, ale zaczęłam się w to zagłębiać @modyfikowanamama ma Instagramie ma fajne posty o dobieraniu mlek midyfikowanych
przestałam się już w to zagłębiać, ja czekam tylko na informacje o Bebilon pepti syneo 1 hipp kozie 2 lub teraz kendamil goat 2
ale widziałam w sklepie nowy nan i bebilon na półkach, ja już mam stach jeszcze jestem na tych grupach na FB mleko modyfikowane
i tam cały czas coś znajdują w tych mlekach jakies ciemne robaki kawałeczki czegoś?? i co chwilę ludzie to wstawiaj na grupe
ja te z hipp przesypalam przez sitko i nic nie znalazłam
i mam pytanie takie z ciekawości czy jak oznacze was tak @wszyscy to do każdego przychodzi powaidomnie?
Tak , też to widziałam na ig . A druga sprawa , że będąc wczoraj w lidlu przy półce z mlekiem wisiały informacje o wycofanych produktach , to w informacji tam zawartej również była wzmianka o dostosowaniu produktów do nowych bardziej rygorystycznych norm .
Piękne produkty i przede wszytkim jedne z najlepszych jeśli chodzi o RD, mieliśmy produktu od Lovi przy córeczce . Niedługo RD rozpoczniemy u synka i miło by było móc testować te produkty
Mamy zestaw w kolorze różowym ale przydałby nam się drugi na niedzielne obiadki u babci. Zestaw jest genialny! I kubek Genius też genialny! tych smoczków jeszcze nie testowałyśmy z Niunia więc chętnie ocenimy jak się sprawdza
Ale odstawiłaś mleko z dnia na dzień? Nie wprowadzałaś stopniowo? Jeśli tak to dziecko z każdym mlekoem może mieć biegunkę.
Mleko musimy stosować minimum dws tygodnie żeby sprawdzić czy organizm zaakceptował go.
Właśnie będziemy rozpoczynać przygodę z rozszerzaniem diety córeczki. Zestaw lovi byłby idealny do przetestowania. Moja córka miała duży problem z zaakceptowaniem jakiegokolwiek smoczka, a lovi prime był idealny-zaakceptowała go od razu
U nas właśnie zaczyna się przygoda z pierwszymi obiadkami. Lukrecja aż rwie się do próbowania nowych rzeczy! Chociaż ma dopiero 7 miesięcy to chętnie łapie za mini sztućce i próbuje wkładać je do buziaka. Bałagan? Jasne, że tego nie ominiemy, ale z takim zestawem byłoby o wiele łatwiej! Kubek Genius wygląda idealnie do jej małych rączek. Marzymy o takim zestawie!
Meeeegaaaa kolorki jesteśmy na etapie rozszerzania diety i z chęcią bym przetestowała zestaw jak sprawdzi się u naszej małej księżniczki jestem bardzo ciekawa kubka jak maluszek poradzi sobie z pierwszym łykiem wody, z pierwszym chwytem kubeczka w malusieńkich rączkach
Rozszerzanie dopiero przed nami, za miesiąc lub dwa. Ale jak narazie wszystko co z LOVI sprawdza nam się najlepiej, więc i pewnie przy kolejnym kroku wybierzemy Wasze produkty
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.