Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (luty 2026)

a ja czytałam komentarz jakieś osoby co napisla “ze jak jest nawet bebilon AR to będą wszystkie wycofywać w swoim czasie”
śledzę posty na fb czy ktoś wstawia Bebilon pepti syneo 1 bo mam zastrzeżenia do kilku puszek
straszne to jest

ciekawe czy nasze dzieci będą się o tym uczyły na histori

A minęło ci gdzieś że te partie wycofują przez zmiany norm? Bo ja widziałam na ig że położna prowadząca jakiś profil właśnie wstawiła info o tych wycofanych partiach z informacją że oni je wycofują nie że względu na bakterie ale zawartość tego oleju ze jakieś nowe normy są i kuszą dostosować

UE stale coś wymyśla i jeśli wprowadzono nowe normy to siłą rzeczy trzeba będzie wycofać dane produkty …. Widzę że będzie się działo

1 polubienie

Ja ostatnio kupiłam CapriCare które kupuję od 3 miesięcy i widzę że podnieśli o 5 zł. A jeszcze zrobiłam taki fuckup, że nie było tam gdzie zazwyczaj zamawiam kupiłam Kendamil ( ja źle zrozumiałam że każdy Kendamil jest kozi), moje dziecko nie akceptuje mleka krowiego wystarczył jeden dzień na Kendamil i takie ma odparzenia

1 polubienie

no każdemu może się tak trafić, nic się nie stało
ogólnie też tak na początku myślam, ale zaczęłam się w to zagłębiać :joy:
@modyfikowanamama ma Instagramie ma fajne posty o dobieraniu mlek midyfikowanych

przestałam się już w to zagłębiać, ja czekam tylko na informacje o Bebilon pepti syneo 1 hipp kozie 2 lub teraz kendamil goat 2
ale widziałam w sklepie nowy nan i bebilon na półkach, ja już mam stach jeszcze jestem na tych grupach na FB mleko modyfikowane
i tam cały czas coś znajdują w tych mlekach jakies ciemne robaki kawałeczki czegoś?? i co chwilę ludzie to wstawiaj na grupe
ja te z hipp przesypalam przez sitko i nic nie znalazłam

i mam pytanie takie z ciekawości czy jak oznacze was tak @wszyscy to do każdego przychodzi powaidomnie?

1 polubienie

Ja nie dostałam powiadomienia

1 polubienie

dobra dziękuję :grinning:

Jak cos to Hipp ( zwykle ) tez ma europejskiego dostawce oleju ARA

Tak , też to widziałam na ig . A druga sprawa , że będąc wczoraj w lidlu przy półce z mlekiem wisiały informacje o wycofanych produktach , to w informacji tam zawartej również była wzmianka o dostosowaniu produktów do nowych bardziej rygorystycznych norm .

1 polubienie

Piękne produkty i przede wszytkim jedne z najlepszych jeśli chodzi o RD, mieliśmy produktu od Lovi przy córeczce . Niedługo RD rozpoczniemy u synka i miło by było móc testować te produkty :heart:

Właśnie się zastanawiałam czy coś daje to oznaczenie „wszyscy” bo do mnie nic nie przychodzi :smiling_face:

Ty to chyba niedługo będziesz znawca tematu :star_struck: bo widzę że mega mocno to śledzić i wrzucać ciekawe info o tym :upside_down_face:

1 polubienie

też widziałam, bo niektórzy ludzie nie wiedzą o oleju ARA i bakterii
to jest moim zdaniem żeby się wybronić i kasę trzepać dalej

opinia dotycząca tego mleka HiPP koziego jest dobra dziecko się tak wysralo po kolora kilka razy :joy:

Mamy zestaw w kolorze różowym ale przydałby nam się drugi na niedzielne obiadki u babci. Zestaw jest genialny! I kubek Genius też genialny! :smiley: tych smoczków jeszcze nie testowałyśmy z Niunia więc chętnie ocenimy jak się sprawdza :sunglasses:

Widzę że z tych samych źródeł wiedzy korzystamy :wink:.

Ja też nie mam żadnych oznaczeń jak wyróżnia się wszystkich

1 polubienie

na Facebooku co innego i co innego na stronie producenta

1 polubienie

Ale odstawiłaś mleko z dnia na dzień? Nie wprowadzałaś stopniowo? Jeśli tak to dziecko z każdym mlekoem może mieć biegunkę.
Mleko musimy stosować minimum dws tygodnie żeby sprawdzić czy organizm zaakceptował go.

1 polubienie

Właśnie będziemy rozpoczynać przygodę z rozszerzaniem diety córeczki. Zestaw lovi byłby idealny do przetestowania. Moja córka miała duży problem z zaakceptowaniem jakiegokolwiek smoczka, a lovi prime był idealny-zaakceptowała go od razu :blush:

U nas właśnie zaczyna się przygoda z pierwszymi obiadkami. :smiling_face: Lukrecja aż rwie się do próbowania nowych rzeczy! Chociaż ma dopiero 7 miesięcy to chętnie łapie za mini sztućce i próbuje wkładać je do buziaka. Bałagan? Jasne, że tego nie ominiemy, ale z takim zestawem byłoby o wiele łatwiej! Kubek Genius wygląda idealnie do jej małych rączek. Marzymy o takim zestawie! :heart:

Meeeegaaaa kolorki :heart: jesteśmy na etapie rozszerzania diety i z chęcią bym przetestowała zestaw jak sprawdzi się u naszej małej księżniczki :heart_eyes: jestem bardzo ciekawa kubka jak maluszek poradzi sobie z pierwszym łykiem wody, z pierwszym chwytem kubeczka w malusieńkich rączkach :face_with_peeking_eye:

Rozszerzanie dopiero przed nami, za miesiąc lub dwa. Ale jak narazie wszystko co z LOVI sprawdza nam się najlepiej, więc i pewnie przy kolejnym kroku wybierzemy Wasze produkty :heart:

1 polubienie