Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (luty 2026)

Na allegro widzialam super dodatki do krzesła Ikea - kolorowa mata, poduszka do siedzenia i podnóżek i okleina na nóżki. Jeszcze rozszerzanie diety przede mną ale jeśli zdecyduję się na krzesełko Ikea to koniecznie będę musiała też dokupić te dodatki

różnią się tacką na jedzie, w jednej jest większe i wystaje a w drugiej nie dlatego jest tańsze

Tą matę też na pewno sobie kupię :smiley: ze synem nie mieliśmy i wszystko roznosilo się wszędzie

1 polubienie

Ja tą matę kupiłam jeszcze przed RD bo mam bzika na punkcie porządku i jakoś sobie nie wyobrażam wszystkiego myć dookoła. A tak to przecieram matę i jest super.
Ja mam krzesełko z Ikea ale źle mi się malucha wkładało i ciężko tą tackę zdejmowało więc wywiozłam do teściowej a do domu udało mi się zdobyć na fb na grupie oddam za darmo krzesełko kinderkraft yummy o jestem bardzo zadowolona. Dokupiłam tylko nowy pokrowiec na siedzisko na allegro. Ma regulację wysokości, oparcia, podnóżka i jeszcze tacki która się fajnie ściąga.

Dostalam emaila ze paczka utworzona :wink:

2 polubienia

Ooooo ekstra czyli w tym tygodniu będą. Rewelka

2 polubienia

Mysle ze juz jutro :heart_eyes:

4 polubienia

Taaak, u mnie w aplikacji wskoczyła właśnie informacja dziś od rana :star_struck::star_struck:
Też myślę, że jutro już paczki będą u nas :heart_eyes:

2 polubienia

Dzięki już dodałam do koszyka i właśnie zaczynam powoli rozglądać się za krzesełkiem do karmienia bo mniej więcej za dwa tygodnie będziemy rozszerzali dietę :face_with_peeking_eye:

A które kupiłaś ? :smiling_face: mi się podoba to oliwkowe :star_struck:

1 polubienie

Ale super :heart_eyes_cat: mega wam zazdroszczę 🩷

3 polubienia

gdzie w to widzicie?

Mi też podoba się to oliwkowe😍 super jest , jjak zobaczyłam wczoraj mi chodziło cały czas po głowie.

@magdallenka08971 @Anetteso_gmail.com zrobiłam dla was fotkę jaką ja mam matę pod krzesełko do karmienia

3 polubienia

Jaka czaderska :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 polubienie

Ale super mata sama muszę kupić bo mija starszaczka wywala sporo pod krzesełko i potem podlogę trzeba szorowac a taka mata swietna sprawa.

1 polubienie

@Anetteso_gmail.com a dziękuję :smiling_face_with_three_hearts:

No mata to fajna sprawa. Fajnie się cześci a wiadomo że dzieci zrzuci jedzenie.

Ale piękna mata :star_struck: a skąd ją zamawiałaś ?

2 polubienia

Ja ją zamawiałam właśnie na allegro z tego co sprawdziłam to za 50 zł bo miałam jakie smart monety :smiling_face_with_three_hearts::upside_down_face:

2 polubienia

Jak ma się pobraną aplikację firmy GLS to tam wtedy się wyświetla :wink:

1 polubienie