Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (lipiec 2026)

Te ręczniki dobrze chłoną wode i nie zostaje taki meszek? Właśnie chce kupić jakies porządne bo poki co nie trafilam nic naprawde dobrego

Nie ma żadnego meszku i super chłoną! Wypróbuj sobie, są chyba 3 rozmiary :grinning: my mamy trzy komplety od dwóch lat i super się nam sprawdzają

2 polubienia

Ja kupiłam ostatnio na próbę w Sinsay i nie polecam

Oo! To jak będę następnym razem w Action to poszukam i wezmę na próbę, bo nigdy ich nie miałam jeszcze :smiley:

1 polubienie

Ja w Action widziałam je na promocji ale nie skusilam się ……ale planuję kupić jak znowu będą na promocji

One są tragiczne

Dwa dni je suszyłam na podwórku , przy ładnej pogodzie

Ja zawszę przytrzymywałam te nakładki bo się często wylewało mi od dołu jak się bobas kręcił.

Ja nie lubię tych kolektorów muszlowych bo mi z nich mleko wycieka…. Wolę te butelkowe …. Więc jestem ciekawa jak z tym majtaniem muszlowym jest

Właśnie też jestem na etapie kupowania , muszę kupić dla kogoś a nie chciałabym byle jakich . To dobrze że polecasz i są sprawdzone :wink: ciężko trafić na dobre , dużo mam takich co nie wycierają i zostawiają meszek na skórze :smirk:

To jeszcze plus że wycieraj​:smile: Ja raz trafilam takie co nie chłoneły i jeszcze ten okropny meszek byl :smiling_face_with_tear:

1 polubienie

Tak, my nawet jeden ten komplet to dostaliśmy na parapetówkę i ogólnie to nie lubię dawać komuś ręczników na prezent, ale tu akurat trafili Idelanie bo ręczniki są super, przydatne no i kupili bezowe czyli w kolorach naszej łazienki także 10/10​:sweat_smile::smiling_face_with_three_hearts:

Takie też mam , wlasnie w prezencie dostałam to nie używane nie da rady , ktoś mi mówił że jak kilka razy się wypierze ale nie wydaje mi się żeby to coś dało . Bo już dwa albo trzy były prane nawet do suszarki wkładałam i nic :laughing:
@Kiniawes dobrze wiedzieć , cenowe pewnie też nie drogie ogólnie tam nie jest tak drogo a mam nie daleko więc sobie sprawdzę :slightly_smiling_face:

Mamy i tez polecam. Kupiłam na razie zestaw małych ręczników do twarzy i zamierzam dokupić cały zestaw :grin:

@daruniax33 dobre :rofl::rofl:

Moje tez kilka razy prane i meszek daleje jest. Juz rozwazam ich wyrzucenie bo mnie to denerwuje

1 polubienie

Ja tak mam z recznikami z pepco, a kupiłam z 2 lata temu :frowning: muszę je wyrzucic w końcu

No ja zawsze stosuje jeden duży do ciała i osobno do twarzy. Ale nie kupuje tych do twarzy całkiem małych tylko tej średniej wielkości

@Magdalena93 też właśnie się nad tym zastanawiam , bo tylko leżą.
Kupiłam właśnie dzisiaj z action ciekawe jakie będą :rofl::rofl: w dotyku takie polarowe jakby więc ciekawe jakie jakościowo :blush:

Ja też nie kupiujw tych małych hahah

1 polubienie

Ja te małe mam do rąk dla gości