Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (lipiec 2026)

Taaak, jak dobrze pilnujesz prania itp, to też się sprawdza, ale jednak dalej w łazience fruwają bakterie od toalety, a i nas jeszcze nie ma szafeczki w której mogę sobie ręcznik schować. Te na rolce czy w pudełku wkładam do pudła z kosmetykami z pokrywką :rofl:

To też prawda , ja mam schowane w szafce zamkniętej i dwa razy użyje i idzie do prania :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Noo to tak to rewelacja. Ja nawet te do ciała ręczniki wynoszę z łazienki, żeby nie łapały bakterii i żeby dobrze wyschły

1 polubienie

Te butelki wyglądają na prawdę dobrze, przypominają anatomicznie kobiecą pierś, chętnie bym przetestowała taki komplet razem z moim synem. Jak tylko mogę to KP, ale w większości karmimy się KPi i muszę przyznać, że wymaga sporego zapasu butelek i woreczków a ja mimo CC mam ogrom mleka, więc tym bardziej przydałby się taki zestaw! Jeżeli uda się przetestować ten komplet butelek to chętnie podzielę się opinią! Pozdrawiamy! :slight_smile:

A mi ręczniki z pepco szybko zaczynają śmierdzieć :frowning: i tylko z pepco bo mam z action i home&you i są super

Oj to dziwne :confused: może teraz takie robią bo moje kupiła z jakieś 6-7 lat temu i nic mi się do teraz z nimi nie dzieje

Dla mnie home and You jednak wygrywają haha

Dla mnie to samo :heart_eyes: pościel też od nich uwielbiam

Ja uwielbiam pościele z Homli :face_holding_back_tears:

Super nagrody, praktyczny zestaw dla mam karmiących. Butelki i pozostałe akcesoria na pewno przydadzą się wielu mamom. Bardzo chciałabym przetestować

Jestem mama 9 miesiecznych blizniaczek i od dlugiego czasu szukam idealnych butelek dla nich wiec to idealny moment aby przetestowac butelki, torebki na pokarm uzywam nie mal codziennie wiec tez fajnie by bylo mieć zapas :blush: takie nagrody za super praktyczne i niemal do uzytku codziennego

I ręczniki i pościel mają rewelacyjną. Ja teraz też kupiłam prześcieradła i też są super. Jedyne co to jednak no ceny są wysokie, ale ja zazwyczaj patrzę czy jest promocja że drugi za 10 złotych, albo 90% taniej :rofl:

1 polubienie

Ja pościeli i ręczników mam już dość :rofl::rofl: ostatnio też sporo kupowałam , nie mam już gdzie tego trzymać . Do tego dostałam jeszcze dwie . Także na to już patrzeć nie mogę :see_no_evil: a tu trzeba robić miejsce dla maluszka bo on też już tego trochę ma i tak myślę gdzie ja to zmieszczę :face_with_hand_over_mouth: a tu jeszcze nie koniec . Mój się śmiał że dziecko ma więcej ciuchów niż on :laughing::laughing: a to jest tylko takie najpotrzebniejsze jeszcze i tak mało

Oj skąd ja to znam :face_with_peeking_eye::sweat_smile: nasz maluch też ma większą garderobę na swój pierwszy rok życia niż ja czy mąż :laughing: ale nie da się powstrzymać przed kupnem kolejnego ubranka :face_holding_back_tears:

1 polubienie

Pościel z homli i home and you jest super; a ręczniki polecam wam z hotel royal z Action - są fenomenalne, mamy trzy komplety :wink:

3 polubienia

Ja pościeli mam chyba 8 kompletów i teraz też już przestałam kupować bo 2 jeszcze nawet nie otworzyłam :rofl: ręczników też pełna półka w szafie… ale też niektóre się niszczą, bo piorę zazwyczaj w wysokich temp

@Karolinnna coś w tym jest , ja dalej kupuje a tu już tyle tego jest , tylko teraz takie większe bo nie opłaca się takich malutkich :slightly_smiling_face: a mój jak chce to niech sobie zamówi jak ma mało , ważniejszy jest maluszek . Teraz to mam obsesję :laughing::laughing::see_no_evil:

@DDoominika ja też właśnie teraz jak dostałam to ich nawet nie otworzyłam , raczej nikomu nie dam ale po co mają zajmować gdzieś miejsce. To ręczniki tak niszczą się , no ale co się dziwić prac trzeba w dobrych stopniach :sweat_smile:

2 polubienia

To ja mam ręczniki z Ikea i z Home&You i jestem bardzo zadowolona. Używam od wielu lat i piorę często i nic się z nimi nie dzielę. Są chłonne. Ale właśnie chcę przetestować te to poleca @Kiniawes

Dużo też właśnie o tych z action slyszlam ale nie było mi po drodze je kupić ::confused:

Pierwszy raz zobaczyłam te ręczniki z Action u brata i myślałam , że ukradli z hotelu .:rofl::rofl::rofl: A akurat był po wakacjach w Turcji . Wyszłam z łazienki i mówię no ładnie to tak kraść ręczniki z hotelu :rofl: