Taaak, jak dobrze pilnujesz prania itp, to też się sprawdza, ale jednak dalej w łazience fruwają bakterie od toalety, a i nas jeszcze nie ma szafeczki w której mogę sobie ręcznik schować. Te na rolce czy w pudełku wkładam do pudła z kosmetykami z pokrywką ![]()
To też prawda , ja mam schowane w szafce zamkniętej i dwa razy użyje i idzie do prania ![]()
Noo to tak to rewelacja. Ja nawet te do ciała ręczniki wynoszę z łazienki, żeby nie łapały bakterii i żeby dobrze wyschły
Te butelki wyglądają na prawdę dobrze, przypominają anatomicznie kobiecą pierś, chętnie bym przetestowała taki komplet razem z moim synem. Jak tylko mogę to KP, ale w większości karmimy się KPi i muszę przyznać, że wymaga sporego zapasu butelek i woreczków a ja mimo CC mam ogrom mleka, więc tym bardziej przydałby się taki zestaw! Jeżeli uda się przetestować ten komplet butelek to chętnie podzielę się opinią! Pozdrawiamy! ![]()
A mi ręczniki z pepco szybko zaczynają śmierdzieć
i tylko z pepco bo mam z action i home&you i są super
Oj to dziwne
może teraz takie robią bo moje kupiła z jakieś 6-7 lat temu i nic mi się do teraz z nimi nie dzieje
Dla mnie home and You jednak wygrywają haha
Dla mnie to samo
pościel też od nich uwielbiam
Ja uwielbiam pościele z Homli ![]()
Super nagrody, praktyczny zestaw dla mam karmiących. Butelki i pozostałe akcesoria na pewno przydadzą się wielu mamom. Bardzo chciałabym przetestować
Jestem mama 9 miesiecznych blizniaczek i od dlugiego czasu szukam idealnych butelek dla nich wiec to idealny moment aby przetestowac butelki, torebki na pokarm uzywam nie mal codziennie wiec tez fajnie by bylo mieć zapas
takie nagrody za super praktyczne i niemal do uzytku codziennego
I ręczniki i pościel mają rewelacyjną. Ja teraz też kupiłam prześcieradła i też są super. Jedyne co to jednak no ceny są wysokie, ale ja zazwyczaj patrzę czy jest promocja że drugi za 10 złotych, albo 90% taniej ![]()
Ja pościeli i ręczników mam już dość ![]()
ostatnio też sporo kupowałam , nie mam już gdzie tego trzymać . Do tego dostałam jeszcze dwie . Także na to już patrzeć nie mogę
a tu trzeba robić miejsce dla maluszka bo on też już tego trochę ma i tak myślę gdzie ja to zmieszczę
a tu jeszcze nie koniec . Mój się śmiał że dziecko ma więcej ciuchów niż on ![]()
a to jest tylko takie najpotrzebniejsze jeszcze i tak mało
Oj skąd ja to znam ![]()
nasz maluch też ma większą garderobę na swój pierwszy rok życia niż ja czy mąż
ale nie da się powstrzymać przed kupnem kolejnego ubranka ![]()
Pościel z homli i home and you jest super; a ręczniki polecam wam z hotel royal z Action - są fenomenalne, mamy trzy komplety ![]()
Ja pościeli mam chyba 8 kompletów i teraz też już przestałam kupować bo 2 jeszcze nawet nie otworzyłam
ręczników też pełna półka w szafie… ale też niektóre się niszczą, bo piorę zazwyczaj w wysokich temp
@Karolinnna coś w tym jest , ja dalej kupuje a tu już tyle tego jest , tylko teraz takie większe bo nie opłaca się takich malutkich
a mój jak chce to niech sobie zamówi jak ma mało , ważniejszy jest maluszek . Teraz to mam obsesję ![]()
![]()
![]()
@DDoominika ja też właśnie teraz jak dostałam to ich nawet nie otworzyłam , raczej nikomu nie dam ale po co mają zajmować gdzieś miejsce. To ręczniki tak niszczą się , no ale co się dziwić prac trzeba w dobrych stopniach ![]()
To ja mam ręczniki z Ikea i z Home&You i jestem bardzo zadowolona. Używam od wielu lat i piorę często i nic się z nimi nie dzielę. Są chłonne. Ale właśnie chcę przetestować te to poleca @Kiniawes
Dużo też właśnie o tych z action slyszlam ale nie było mi po drodze je kupić :![]()
Pierwszy raz zobaczyłam te ręczniki z Action u brata i myślałam , że ukradli z hotelu .![]()
![]()
A akurat był po wakacjach w Turcji . Wyszłam z łazienki i mówię no ładnie to tak kraść ręczniki z hotelu ![]()