Piję codziennie i nic ![]()
![]()
Polecasz jakiś konkretny kolagen ? Ja piję ten primabiotic ale nie ma rewelacji
Na szczęście nie miałam zapalenia piersi i obeszło się bez kapusty ![]()
Tzn bardziej polecam galaretki zeby jesc
ale ten Primabiotic tez slyszalam, ze jest okej, tylko strasznie dlugo trzeba czekac na efekty
Ja mam z muminky ![]()
@magdap_96 Moja mama jakoś je na kolana ale nie wiem jaki. Poleciła jej Pani w aptece. Galaretki można ale
Takie z mięsa wieprzowo wołowego bo tego mają najwięcej ![]()
U mnie teraz też tragedia z spaniem ani w dzień ani w nocy a jak uda się oko przymknąć tozawsze ktoś się znajdzie żeby przeszkodzić. Mój mąż tylko rano mówi dzisiaj tyle razy się nie kręciłaś co wyspana a w duszy sobie myślę jak ty chrapiesz ![]()
![]()
to akurat wyspana już odliczam dni do końca aż się boję tego wszystkiego bo po tak długim odstępie między dziećmi to tak jak bym przechodziła to wszystko pierwszy raz ![]()
Coś wiem na temat kapusty , u mnie w rodzinie babcia wszystko sobie okłada kapusta . Ja nigdy nie testowałam , dla mnie to trochę śmieszne było
że takie stare zwyczaje ma .
Stare zwyczaje ale najważniejsze, że działają ![]()
No muszą skoro do tej pory tak robi
widocznie jest efekt
Ja też się zawsze z tego śmiałam że wymyślają skoro jest teraz tyle maści ![]()
ale jak mus to mus
To takie galaretki lubię i jem
ale codzienna suplementację też bym chciała
A mój ostatnio znów lepiej śpi i zasnął wczoraj po żłobku sam na łóżku przy tv …… pierwszy raz się tak zdarzyło …. O wczoraj go odłożyłam do łóżeczka na próbę i pięknie spał do 3…. I go przyłapałam jak na śpiocha wyszedł przez 3 brakujące szczebelki więc jednak muszę je zakładać na noc ![]()
![]()
A ja mialam super koncer w nocy od 3 do 5 córka sobie śpiewała po swojemu
mąż o 3.30 stwierdził że idzie spac do salonu ![]()
Ale cwaniak ![]()
![]()
![]()
@Magdalena93 slodki koncert jakby był w dzień to co innego ![]()
![]()
No genialna pora😅 mam wrazenie że w te upaly ona gorzej śpi, usypianie tez dlugo trwało
Mój też tak malutko śpi w dzień , noce są różne ![]()
Hahahhaj przy pierworodnej tak samo miałam więc znam jaki to "ból " ![]()
jak zaczęła zabawy to o 5 - 6 szla spać po to aby wstać o 8 i dalej szaleć ![]()
A myślałam że ciężkie noce za nami. Teraz po prostu zmiana formy ![]()
E to ja się cieszę że jednam mój młody nie ma zapędów by śpiewać, bawić się czy robić różne rzeczy w nocy …. Jednak tak mu zapewniam atrakcji w
dniu żeby padał już o 19-20.