To musimy znów manifestować , ja mam sterylizator ale mały i do tego blat zastawiony dwoma suszarkami , a ten jest spory i z funkcją suszenia no świetny . Coś kojarzę , że dziewczyny pisały , że był kiedyś już do testów.
Bardzo ciekawy ten zestaw, a wgl te nowe smoczki ![]()
![]()
Loooo faktycznie aż weszłam zobaczyć. Chyba nigdy tak szybko nie było pokazane co jest do testów
To manifestujemy razem ! ![]()
Wgl wczoraj mąż mówi że przydał by się sterylizator bo tak mu nie wygonie jak to wszystko parzymy i suszymy na blacie ![]()
![]()
Ale fajny zestawik w tym miesiącu! Ta suszarka ze sterylizatorem jest super!!!![]()
O kurde
takiego zestawu nie spodziewała bym się , jest mega aż chciałoby się go mieć ![]()
![]()
Będę manifestować z wami ![]()
Nagrody tutaj są super ![]()
No ten sterylizator z funkcją suszenia jest mega bo nie trzeba mieć już suszarki obok i przy braku miejsca na blacie jest mega ![]()
Daję Ci pozytywna energię ![]()
![]()
Nie znam się na tych sprzętach dla mnie to nowość ale super byłoby takie coś mieć . Wszystko przyda się przy maluszku. ![]()
@Karolinnna oj przyda się , nowy miesiąc nowa energia ![]()
Ja też na początku nie kupiłam sterylizatora, bo myślałam, że nie będzie potrzebny. A jednak butelek trochę się nazbiera i zanim je umyję i wyschną potrafi to być denerwujące ![]()
A tu taka niespodzianka
Dobrze że powstrzymałaś się z kupnem ![]()
Ja narazie takich rzeczy nie kupuje bo nie wiem co jeszcze a później na bieżąco można nawet zamówić gdyby było mi coś potrzebne . A może coś się uda zdobyć bez kupowania
taka cicha nadzieja
No fajny zestaw , też nam by się bardzo przydał
Ciekawe kiedy wyniki za poprzedni miesiąc ![]()
Może też będą tak szybko jak szybko wstawili co do testów ![]()
O kurcze , przy drugim jesli sie uda to odrazu bede o gaz wolac , jak jeszcze skurcze nawet sie nie zaczna ![]()
![]()
A to do testów to nie z automatu 1 wyskakuje?
Ale słyszałam , że nie na każdego to dobrze działa . Znajoma np wymiotowała zaraz po nim i nie mogła ![]()
Aż jestem ciekawa działania tego gazu
kurde że nie miałam okazji go spróbować
Nieee czasem jest 2 a czasem 7 dnia miesiąca. Chyba w ogóle pierwszy raz się zdarzyło że tak szybko pokazali co jest do testowania
A to nawet nie wiedzialam, pierwszy miesiac, a w zasadzie kilka dni dopiero jestem na forum. Czytalam opinie o tej butelce Mamafeel i tak z ciekawosci zerknelam i patrze, ze juz opublikowane sa nowe produkty do testow. Mam nadzieję, że nie wyszlam przed szereg za bardzo, ze dalam znac…
zazwyczaj kiedy publikują nowe rzeczy? ![]()
![]()