Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (lipiec 2026)

To musimy znów manifestować , ja mam sterylizator ale mały i do tego blat zastawiony dwoma suszarkami , a ten jest spory i z funkcją suszenia no świetny . Coś kojarzę , że dziewczyny pisały , że był kiedyś już do testów.

Bardzo ciekawy ten zestaw, a wgl te nowe smoczki :heart_eyes::heart_eyes:

Loooo faktycznie aż weszłam zobaczyć. Chyba nigdy tak szybko nie było pokazane co jest do testów

To manifestujemy razem ! :laughing:
Wgl wczoraj mąż mówi że przydał by się sterylizator bo tak mu nie wygonie jak to wszystko parzymy i suszymy na blacie :laughing::laughing:

1 polubienie

Ale fajny zestawik w tym miesiącu! Ta suszarka ze sterylizatorem jest super!!!:heart_eyes_cat:

2 polubienia

O kurde :open_mouth: takiego zestawu nie spodziewała bym się , jest mega aż chciałoby się go mieć :heart_eyes::heart_eyes:
Będę manifestować z wami :heart:
Nagrody tutaj są super :slightly_smiling_face:

1 polubienie

No ten sterylizator z funkcją suszenia jest mega bo nie trzeba mieć już suszarki obok i przy braku miejsca na blacie jest mega :muscle:

1 polubienie

Daję Ci pozytywna energię :laughing::heart_eyes:

1 polubienie

Nie znam się na tych sprzętach dla mnie to nowość ale super byłoby takie coś mieć . Wszystko przyda się przy maluszku. :hugs:
@Karolinnna oj przyda się , nowy miesiąc nowa energia :heart_eyes_cat:

1 polubienie

Ja też na początku nie kupiłam sterylizatora, bo myślałam, że nie będzie potrzebny. A jednak butelek trochę się nazbiera i zanim je umyję i wyschną potrafi to być denerwujące :sweat_smile:
A tu taka niespodzianka

1 polubienie

Dobrze że powstrzymałaś się z kupnem :hugs:
Ja narazie takich rzeczy nie kupuje bo nie wiem co jeszcze a później na bieżąco można nawet zamówić gdyby było mi coś potrzebne . A może coś się uda zdobyć bez kupowania :see_no_evil: taka cicha nadzieja

1 polubienie

No fajny zestaw , też nam by się bardzo przydał

Ciekawe kiedy wyniki za poprzedni miesiąc :sweat_smile:

Może też będą tak szybko jak szybko wstawili co do testów :wink:

O kurcze , przy drugim jesli sie uda to odrazu bede o gaz wolac , jak jeszcze skurcze nawet sie nie zaczna :rofl::rofl:

A to do testów to nie z automatu 1 wyskakuje?

Ale słyszałam , że nie na każdego to dobrze działa . Znajoma np wymiotowała zaraz po nim i nie mogła :see_no_evil:

Aż jestem ciekawa działania tego gazu :joy: kurde że nie miałam okazji go spróbować

Nieee czasem jest 2 a czasem 7 dnia miesiąca. Chyba w ogóle pierwszy raz się zdarzyło że tak szybko pokazali co jest do testowania

1 polubienie

A to nawet nie wiedzialam, pierwszy miesiac, a w zasadzie kilka dni dopiero jestem na forum. Czytalam opinie o tej butelce Mamafeel i tak z ciekawosci zerknelam i patrze, ze juz opublikowane sa nowe produkty do testow. Mam nadzieję, że nie wyszlam przed szereg za bardzo, ze dalam znac… :face_with_peeking_eye: zazwyczaj kiedy publikują nowe rzeczy? :slightly_smiling_face::thinking: