Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (lipiec 2026)

To prawda. Jedni uważają że dany ból do żaden lub do wytrzymania a dla innych to może być już kosmos i mdleją. To wszystko zależy od tego progu odczuwalnosci

Ja też miałam i mi pomagało , ale przy tych największych bólach i tak się jakoś tego nie czuję. A ile się i was płaci za wypożyczenie ?

Z tego co pamiętam to było to około 150 zł za tydzień czy dwa, tak wtedy mi wstepnie powiedziano :wink:

Ja płaciłam 54 zł + przesyłka , ale nie używałam nawet swojego a w szpitalu też mieli także trochę nie potrzebnie wydane pieniądze . Ja później spojrzałam to lepiej byłoby kupić swój taki elektrostymulator , bo ceny są podobne

Pewnie tak, ale ja wstępnie planowałam właśnie tak czy siak wypożyczyć, bo nie chciałam się zagracać jakimś dodatkowym sprzętem na jedno użycie :sweat_smile: ale i tak nie zdążyłam go wypożyczyć ostatecznie :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

Pojawiła sie juz na stronie informacja o sierpniowych zestawach! Te nowe smoczki dla Bobasków do 2 miesiąca będą, butelki i sterylizator! :heart_eyes: super :heart_eyes:

1 polubienie

Też już widziałam ! Mega :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

O wow , meeega szybko i tez meeega zestaw :champagne:
Jesli chodzi o znieczulenie to mi najbardziej pomagala woda - prysznic . Akcja poszla tak szybko , ze nie zdazylam dostac gazu :frowning: i pozniej nawet mowilam poloznej , ze no halo … nie dostalam przy porodzie to powinnam moja dawke dostac po porodzie :sweat_smile: mowila , ze to uczucie jest porównywalne do helikoptera po alkoholu a ze nie lubie tego uczucia to powiedzialam , ze luz moga zostawic moja dawke dla kogos innego :sweat_smile:

Ja miałam gaz , nie wyobrażam sobie porodu bez niego . Pani się śmiała że cała butla poszła na mnie :see_no_evil::see_no_evil: ja odlatywałam po nim i czułam się taka super :rofl:

Kurde!! Teraz znowu chce moja dawke gazu ! Myslisz , ze jeszcze jest szansa na reklamacje ? :rofl:

Omg ! A dziś się zastawiałam czy nie kupić sterylizatora :face_with_peeking_eye: może się uda w tym miesiącu go zdobyć :sweat_smile::face_holding_back_tears:

2 polubienia

Kurczę , ja bym na pewno nie odpuściła :grin::see_no_evil:

Jakie to uczucie wdychać gaz ? Przez to że ten poród tak przyspieszył to nie dostałam żadnych rzeczy łagodzących ból :smiling_face_with_tear: nawet nie skakałam na piłce jedynie co to Prysznic :laughing:

Jak długo rodziłaś?

O 8 odeszły mi wody , dali mi 6 godzin na samoistne przyjście skurczy, a że nic się działo o 14 dostałam oksydocyne , o 16 były 2 cm , uważam że prysznic mi dużo dał bo siedziałam tam z pół godzinki- godzinkę nawet nie wiem , o 17,30 przeszłam na sale porodowa kazali mi dzwonić do męża , on był 18.10 a o 18:50 synek był już z nami :sweat_smile:

To rzeczywiście końcówka ekspresowa!

Wlasnie ja tez tylko prysznic . O 8 przebili mi pecherzyk o 8 30 skurcze na oksytocynie o 12 50 dzidzia byla juz na swiecie .
@Po.prostu.mama no czuje sie oklamana jak mi polozna powiedziala , ze nie stracilam nic super a tu sie okazuje , ze stracilam . Zreszta przeciez skas sie ta nazwa “gaz rozweselajacy” wziac musiala nie ? :see_no_evil::sweat_smile:

1 polubienie

Po tym jak sobie doczytałam o tym gazie też żałuję że go nie dostałam :laughing::laughing:

Ooooo ale szybko pokazali co będzie do testów. Cudny zestaw. Zawsze byłam ciekawa tego osuszacz. No i do testów są też buteleczki i nowe smoczki. Ale czad

Ja się śmiałam do położnej , że jedna taka butle wezmę do domu :see_no_evil: I po tym pomiędzy skurczami aż zasypiałam :see_no_evil: