Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (lipiec 2026)

No to mega ciekawe bo u mnie są normalne w sensie miękkie i nie zauważyłam szczyywnosci w nich ….

To ja w Pepco kupuje czasem dla siebie na promocji piżamy czy właśnie jakieś pierdolki do domu, ubranka i zabawki dla młodego.

1 polubienie

Lubię piżamki z pepco , ubrań nie kupowałam w sumie jakoś nie może nic trafić w mój gust . Bieliznę też lubię

Jeejku, chwile mnie nie bylo, a tu tyle z Was napisalo do mnie, to takie miłe! :blush: :smiling_face_with_three_hearts:
@daruniax33 nogi mi strasznie puchną i nic na to nie pomaga, a tak to wszystko super. Nawet sie ciesze, ze nie ma takich upałów, bo byloby gorzej. :slight_smile:
@Mom_of_3 taak, koncoweczka, za szybko zlecialo… nie wiem nawet kiedy :face_holding_back_tears:
@Karolinnna (nie)dziękuję! Jeszcze sie waham czy rodzic ze znieczuleniem czy bez, troche przeraza mnie wizja tej igly w kregoslupie…

1 polubienie

Oba , ale ten twardszy material w ogole sie nie ciagnie i trudno mi bylo ubierac te ciuszki malej , bo i ja sie meczylam i ona , wiec wszytskie poszly do wora

1 polubienie

Ja miałam cc więc znieczulenie też w kręgosłup i wbrew pozorom to naprawdę nie boli . Tylko chwilowe ukłucie i nie jest bolesne , a też się bałam . Jak masz sobie ulżyć i będzie możliwość to ja bym się nie zastanawiała na Twoim miejscu .

Ja mialam znieczulenie i dla mnie to byl mega ból. Drugi raz bym nie brała. Ale ja mam chyba niski próg bólu ogólnie :sweat_smile:

Ja bardzo chciałam i czekałam na to jak na zbawienie, ale nie było mi to dane :sweat_smile: po porodzie cały ból odchodzi także jest to takie chwilowe :face_holding_back_tears:

Ja rodziłam przez cc wiec miałam znieczulenie w pakiecie :joy:

Hahah ja nie zdążyłam