Witamy serdecznie
który tydzień ?
Hej!! Szczęśliwego rozwiązania ![]()
Paulinka to walcz i bądź aktywna , bo zestaw jest mega i naprawdę bardzo przydatny, wszystko co musi mieć przyszła mama ![]()
No w sumie to odsyłanie jest męczące , ale lubię w domu sobie zawsze wszystko dobrze zobaczyć
A powiem ci, że na pepco nie podeszło. Kilka razy robiłam próbę, po wypraniu ubrania robią się jakieś takie dziwnie sztywne jakby, mało przyjemne, chociaż piorę tak samo jak wszystkie inne.
Jedyne co to legginsy kupiłam z bekkin dla córki i one były super, ale się od czegoś uciapaly i teraz je ubieramy tylko jak idziemy do piaskownicy ![]()
Połowa sierpnia! ![]()
Już końcóweczka, 37 tydzień
Masz rację , tego nigdy nie za dużo ![]()
Oczywiście że chciałabym wygrać coś ale co ma być to będzie , na początku ciężko tak. Próbuje ale w tym miesiącu nie liczę na nic . Ale produkty mega tak kuszą
nigdy z tej firmy nie kupowałam . Tym bardziej że do wyprawki dla mnie i dla maluszka tyle trzeba .
Nie zamierzam rezygnować z tego forum , fajnie tu czas leci , nawet jeśli nic nie wygrałabym to nic ![]()
Oo to już niedługo ![]()
Chłopiec czy dziewczynka ?
Chłopczyk będzie
![]()
To w takim razie czekamy na sierpniowego bobaska , a jak się czujesz ?
Ooo to ciekawe co piszesz bo ja tego nie zauważyłam …. a w czym pierzesz? Może to kwestia chemii?
Oooo to już prawie na finiszu
To gratuluję
życzę szybkiego i malo bolesnego porodu
🩷
W moim pepco odwrotnie. Dzisiaj szukalam ubranek na prezent i dla chłopca duzy wybor a dla dziewczynek juz mniej
W pepco zauwazylam sa 2 rodzaje materialu bodziakow . Jedne sa takie sztywne , koszulkowe a drugie miekkie i rozciagliwe , duzo przyjemniejsze . Ale najlepiej kupować rozmoar wieksze , bo dziady sje kurcza w praniu niesamowicie ![]()
![]()
Oba się kurczą ? Jeszcze z pepco nie kupowałam ubranek ![]()
Oooo to mega ciekawe bo ja już byłam w różnych o zawsze masa ubranek dla dziewczynek czy czapeczek a dla chłopców lipa …. Ale może to faktycznie od sklepu zależy
Strasznie nieprzyjemny jest materiał.
Piotr w Vanish- płyn do prania kolorów lub białego, zależy jakie pranie, czasami kapsułki. To tego płyn do płukania Lenor lub ocet.
Piorę tak wszystko, a tylko z Pepco tak jest, że ubranka są takie dziwnie sztywne, no takie, nieprzyjemne
@JoannaMP ja się już do pepco całkiem zraziłam i nic póki co tam nie kupuje. Czasami pierdoły do domu, ale na ubrania już nawet nie zaglądam takie dla dzieci.
@Karolinnna szczerze, to ja nie polecam. Dużo lepsze są ubranka w sinsay lub w lumpie, jak masz czas szukać
Tych butelek jeszcze nie testowałam ale inne lovi butelkę zw tedy dostałam w prezencie od kogoś jak byłam w pierwszej ciąży i nasz synek polubił je teraz jestem znowu w ciąży i jestem ciekawa tych butelek ale myślę że każde dziecko jest inne i każda butelka jest inna i na pewno te też są inne i chętnie bym je przetestowała
Naprawdę bardzo ładne się
osłonki na piersi naprawdę warto uratowały mi sutki przed karmieniem w tedy kupiłam je miałam w pierwszej ciąży polecam i na pewno kupię w tej ciąży też z lovi