Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (lipiec 2026)

Białe skarpetki czasem w rozjaśniaczu prałam , były białe ale się bardzo jakoś psuła :sweat_smile:
Szorować to by mi się też za bardzo nie chciało :smiling_face_with_tear:

Też uważam że czasem za grosz e lepiej kupić nowe niż szorować stare

Ja też, ale moja mama to jeszcze to pokolenie, co szkoda wszystko wyrzucać itp. Druga sprawa, że mama jest pedantyczna, więc nawet jak one nie były mocno brudne, to i tak szorowała :rofl:

Zdecydowanie! :smiley: Teraz naprawdę za niewielkie pieniądze można kupić, a jednak nowe to nowe, trochę się ponosi i do kosza i tak się będą nadawać :wink:

O super, przetestuję na koszulkach

1 polubienie

No zwłaszcza że ja ubranka kupuje na promkach do 10zl za sztukę więc naprawdę można tego nakupić i mieć nowiusieńkie

No tak, przy starszych maluchach to już bardziej się niszczą i brudzą to nie szkoda chociaż właśnie jak poplamione :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

A często są nawet promocje w Sinsay i za dobre pieniądze można kupić

Dlatego ja poluje na promki bo są sezonowo i wtedy się obkupuje no i ważne też mieć dobry odplamiacz :grin:

U nas sezonowo jest że rzeczy z wyprzedaży są jeszcze dodatkowo -50% lub -30%
Ostatnio kupiłam dwie pary spodenek za 2,5 w Sinsay, mnóstwo kurtek już na zimę, ubrań na tą i następne pogodę za dosłownie grosze

To kupujesz stacjonarnie?

Tak :sweat_smile: mam w swoim mieście 2 sklepy Sinsay, więc jak jest ta promocja to zaglądam do jednego i drugiego.
Mogę później lub jutro wstawić zdj kurtek, jakie udało mi się kupić przed wakacjami i ile kosztowały w tej promocji, a udało się i kurtki i kombinezon zimowy, gdzie te rzeczy potrafią kosztować naprawdę krocie…

Ale ci zazdroszczę! U mnie Sinsay to kawałek :smiling_face_with_tear: no pewnie !

1 polubienie

@DDoominika ja mam koło siebie 3 Sinsay ale przeważnie jest już dużo rzeczy przebrane . Albo wogole nic nie ma , nie lubię jeździć bo nigdy nic znaleźć nie mogę . Wolę już online na spokojnie popatrzeć , na stronach też fajne promocje mają i jakieś rabaty dodatkowo :blush:

Cześć Mamusie! Jestem tu nowa, nie wiedziałam o istnieniu tego forum, a szkoda, bo poród już niebawem. Taki zestaw wyprawkowy to super sprawa! :blush:

2 polubienia

Ja mam blisko Sinsay , ale jakoś wolę zamówić przez internet

Ja zakupy przez internet lubiłam przed ciążą. Dla córki dalej dużo zamawiam, czy dla męża, ale sobie niestety teraz rzadko. Ciężko mi się wstrzelić w rozmiar. Kupowałam ostatnio spodnie w HM. Spodnie długie kupiłam 40, a w spodenki 42 się nie mogłam zapiąć, ledwo w nie wlazłam… więc wolę przymierzyć przed zakupem, tym bardziej, że nie chce mi się krążyć później, żeby odsyłać.

Czesc :wink:
Fajnie ze jestes, udzielaj sie pod postami to na pewno uda sie cos zgarnac do testowania :heart:

1 polubienie

Cześć , fajnie że dołączyłaś . Na kiedy masz termin ?

Nooo ja ostatnio w Sinsay kupiłam młodemu spodenki i koszulki za 5,6zl :grin: bo w żłobku to dużo zużywamy. W pepco tez jest dużo ale tam więcej jednak dla dziewczynek. Chodź też udaje mi się złapać czasem ubranka za 5,6 zł

2 polubienia