Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (lipiec 2026)

Psikam tym na ubranie pozniej zalewam to wodą , czekam chwile i wtedy odrazu widzisz efekt (tylko biale ubrania , kolor moze sie zepsuc) po czym normalnie piore

Oooo to są lepsze wkładki niż te z Canpol , ja tylko tych używam i dla mnie były najlepsze , fajnie było by te przetestować

Oki . Super , wiedziałam to nie raz ale nie kupowałam . Przetestuje napewno :heart_eyes: zobaczymy efekt :grinning:

Daj znac jak przetestujesz :muscle: jestem ciekawa Twojej opinii , bo mnie nigdy nje zawiodl

No to jeśli aż tak polecasz to ja muszę też zakupić :slight_smile:

Kurczę to muszę przetestować. Mąż ma takie szare koszulki te białe pomimo że piorę w proszku dla białego

Dobrze że jest coś takiego bo uwielbiam białe rzeczy , mój też ma sporo ale te rzeczy takie już brzydkie się zrobiły . Chyba wszystkie jesteśmy chętne :grinning::grinning:

I to mówisz że muszą być całe białe , bo np jak mają napis wyszyty kolorowy to mogę je popsikać ? Żeby mi się nie odbarwił

Niennie , napisu nie psikaj :grin: zeżre kolor

1 polubienie

Tak!! Mają też wersje do koloru, używam obu, bo to jest taki wybielacz i odplamiacz w jednym
@Michaska zalezy jak mi sie o praniu przypomni :sweat_smile::rofl: czasami moczy sie ok 2 godzin, czasami ciut dłużej. A czasami w ogóle nie moczę, tylko sypie troszkę tego proszku do pralki w szufladkę, w której powinien być proszek do prania. Naprawdę fajnie sobie daje radę. Moczę najczęściej jak mam dużo córki też ubrań i są ufajdane :rofl:
@Paulinka.4 ja go kupiłam tak z ciekawości i naprawdę super nam się sprawdził

1 polubienie

Kurczę muszę w takim razie spróbować i sprawdzić czy mi wybieli ubrania białe i czy już nie będą szare

No u mnie jedyne z czym sobie radzi mniej, to skarpety, ale mąż uparcie nosi białe do pracy, więc są serio uwalone…

Wypróbuję i dam znać czy mi też się sprawdzi :laughing: bo kupuję w rossmanie takie saszetki proszku za 4 zł i starcza mi na jedno pranie a ten pink to pewnie wyjdzie lepiej cenowo

1 polubienie

@DDoominika to kupię sobie te dwa odplamiacze . Przyda się każdy :rofl:
U mojego ze skarpetkami to też dramat , to ciekawe czy pomoże :see_no_evil:

1 polubienie

Przejrzałam cały temat narobiłam screny jutro zamawiam i też testuję do czarnego i białego super jakby i mnie się sprawdziło

Moja mama pamiętam, że skarpety przed praniem zawsze moczyła, i szorowała w rękach z mydłem lub fairy. Fakt, że skarpety zawsze były idealnie czyste, ale mi się nie chce tego szorować🤣

1 polubienie

Oj daj spokój hahah nie wyobrażam siebie

Oooo mi by się też nie chciało szorować …. Bo teraz czasu na to nie ma. Najlepiej jak można namoczyć i zostawić

Też chyba nie chciałoby mi się tak robić , wolałabym kupić nowe :rofl: chyba że nie są mega brudne to jeszcze namoczyć można .

1 polubienie

Kupić nowe teraz to już nie są jakieś drogie

1 polubienie