Psikam tym na ubranie pozniej zalewam to wodą , czekam chwile i wtedy odrazu widzisz efekt (tylko biale ubrania , kolor moze sie zepsuc) po czym normalnie piore
Oooo to są lepsze wkładki niż te z Canpol , ja tylko tych używam i dla mnie były najlepsze , fajnie było by te przetestować
Oki . Super , wiedziałam to nie raz ale nie kupowałam . Przetestuje napewno
zobaczymy efekt ![]()
Daj znac jak przetestujesz
jestem ciekawa Twojej opinii , bo mnie nigdy nje zawiodl
No to jeśli aż tak polecasz to ja muszę też zakupić ![]()
Kurczę to muszę przetestować. Mąż ma takie szare koszulki te białe pomimo że piorę w proszku dla białego
Dobrze że jest coś takiego bo uwielbiam białe rzeczy , mój też ma sporo ale te rzeczy takie już brzydkie się zrobiły . Chyba wszystkie jesteśmy chętne ![]()
![]()
I to mówisz że muszą być całe białe , bo np jak mają napis wyszyty kolorowy to mogę je popsikać ? Żeby mi się nie odbarwił
Niennie , napisu nie psikaj
zeżre kolor
Tak!! Mają też wersje do koloru, używam obu, bo to jest taki wybielacz i odplamiacz w jednym
@Michaska zalezy jak mi sie o praniu przypomni ![]()
czasami moczy sie ok 2 godzin, czasami ciut dłużej. A czasami w ogóle nie moczę, tylko sypie troszkę tego proszku do pralki w szufladkę, w której powinien być proszek do prania. Naprawdę fajnie sobie daje radę. Moczę najczęściej jak mam dużo córki też ubrań i są ufajdane ![]()
@Paulinka.4 ja go kupiłam tak z ciekawości i naprawdę super nam się sprawdził
Kurczę muszę w takim razie spróbować i sprawdzić czy mi wybieli ubrania białe i czy już nie będą szare
No u mnie jedyne z czym sobie radzi mniej, to skarpety, ale mąż uparcie nosi białe do pracy, więc są serio uwalone…
Wypróbuję i dam znać czy mi też się sprawdzi
bo kupuję w rossmanie takie saszetki proszku za 4 zł i starcza mi na jedno pranie a ten pink to pewnie wyjdzie lepiej cenowo
@DDoominika to kupię sobie te dwa odplamiacze . Przyda się każdy ![]()
U mojego ze skarpetkami to też dramat , to ciekawe czy pomoże ![]()
Przejrzałam cały temat narobiłam screny jutro zamawiam i też testuję do czarnego i białego super jakby i mnie się sprawdziło
Moja mama pamiętam, że skarpety przed praniem zawsze moczyła, i szorowała w rękach z mydłem lub fairy. Fakt, że skarpety zawsze były idealnie czyste, ale mi się nie chce tego szorować🤣
Oj daj spokój hahah nie wyobrażam siebie
Oooo mi by się też nie chciało szorować …. Bo teraz czasu na to nie ma. Najlepiej jak można namoczyć i zostawić
Też chyba nie chciałoby mi się tak robić , wolałabym kupić nowe
chyba że nie są mega brudne to jeszcze namoczyć można .
Kupić nowe teraz to już nie są jakieś drogie