Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (lipiec 2026)

Ten jest wlasnie mega fajny , bo nie ma sprzatania ani za duzo roboty . Teraz nie pamietam ile kosztuje ale cos ponad 30 zl a super sobie radzi .
A Te biale chusteczki to nie sa te co wylapuja kolory zeby sie nie zafarbowaly ? Chociaz tez sa takie ktore zapobiegaja szarzeniu . Mam jakas paczke w domu , ale nie pamietam dokladnie . Musze sprawdzic dokladnie . Mi sie udalo , ze dorwac na promce w niemchech za 50 centow :sweat_smile:

1 polubienie

Są jakieś inne chusteczki do białego !? I one robią tak że pranie jest serio białe białe ?u mnie jest takie problem z białym , gdyby nie odpalsmiscz raz na jakiś czas to to białe było by żółte
Chyba że macie jakieś sprawdzone coś do prania typowo białego ?

@Karolinnna Ja mam do białego chusteczki ale nie zauważyłam jakieś spektakularnej różnicy powiem szczerze

1 polubienie

Ja też mam dramat ciągle to ranię jakieś szare niż białe …

A jakie to masz ? Nawet nigdy o takich nie slyszlam żebym były do białego jakieś chusteczki

Ja słyszałam o takich chusteczkach ale do czarnego

Oki to może sobie zamówię na test , jeżeli polecasz to żal nie skorzystać .
Do białych miałam ale tak szczerze to nie wiem co miały robić bo tak jakoś nie wybielały , może właśnie przed szarzeniem . Dlatego nie kupowałam ich już długo bo i tak białe piorę bez rzadnych innych . Do kolorów używam i teraz sobie zamówię do czarnych .

A masz obok siebie Aldi ? Oni maja taki odplamiacz . I ja jak mi cos szarzeje to psikam tym odplamiaczem , pozniej zalewam woda i robi sie krystalicznie bialusie . Oczywoscie pozniej do pralki i wyglada jak nowe :muscle:

1 polubienie

A nie pamiętam czy w lidlu kupiłam czy w jakiejś biedrze. Ale są do białego. Ale już drugi raz nie kupowałam bo jak pisałam różnicy nie widziałam spektakularnej

1 polubienie

Ooo :open_mouth: to poproszę zdjęcie jak on wygląda ! Jak będę gdzieś przy okazji to kupię :face_holding_back_tears:

Tez jestem zainteresowana , nie wiedziałam że coś takiego jest . Mam Aldi , niby kawałek Odemnie ale przy okazji kupiłabym :slightly_smiling_face:

Ostatnio takie do białego pojawiły się nawet w Pepco, ale nie wiem co to za firma tych chusteczek i nie testowałam ich :blush:

Ja do białego polecę wam wybielacz od the pink stuff! Mam z action.
Białe pranie wrzucam do wanny, zalewam wodą, wsypuję ten wybielacz i do pralki.
Ja białe piorę zazwyczaj w 40 lub 60 stopniach, bo białe zazwyczaj wymaga wyższej temp
U mnie super. Jedyne co to skarpety szarzeją, ale same koszulki, sukienki czy inne części garderoby są w świetnym stanie

1 polubienie

W sierpniu spodziewamy się maluszka więc ten zestaw testowy byłby dla Nas idealny :heart_eyes:

Czy to ten ?

2 polubienia

Ale długo moczysz w tym białym odplamiaczu czy tylko namaczasz chwile?
To kupię bo się zastanawiałam jak przywrócić biel koszulka

Też przetestuje , ja mam bardzo dużo białych rzeczy uwielbiam chodzić . Chociaż teraz w ciąży na kolorowy mnie wzięło i sukienki . Tak to nie chodziłam. :rofl:
Widziałam go kiedyś w action ale nie wiedziałam czy się sprawdzi

1 polubienie

O to ja też chętnie przetestuje bo te moje białe to jak nie białe

Serio nie ma nic lepszego . Chyba w rossmanie tez jest jak dobrze kojarze
@Paulinka.4

2 polubienia

Ale w tym moczysz przez jakiś czas czy dodajesz do prania czy jak?