Ja sterylizator używam od początku aż do teraz bo sterylizuje części laktatora i pojemniki na mleko
Do testów ?
tak jak @Kargaw napisala między 1 a 7 dniem miesiąca
a o tym co będzie do testów myślę, że redakcja wie kilka dni, może nawet tygodni przed publikacją, a jak masz jakieś sugestie to zawsze pisz śmiało!![]()
Ja tam go polecam , warto go spróbować ![]()
Właśnie mnie tak denerwują suszarki na blacie , mam dwie i nie dość ze miejsca zajmują to jeszcze wiadomo , nie wygląda korzystnie . Ja nie lubię mieć dużo rzeczy na wierzchu . Wszystko musi być schowane
Mamy tak samo…. Jak tylko mogę coś schować to chowam. Ja lubię porządek i minimalizm który mi pozwala na szybkie i łatwe sprzątanie ![]()
Po cichu chciałabym wygrać pierwszy raz tutaj
ale zobaczymy jak będzie . Może za niedługo będą wyniki ![]()
@Po.prostu.mama chyba każdej mamie przydałby się taki zestawik
ja cieszę się z każdej drobnej rzeczy ![]()
Taki zestaw by się przydał , niespodziewalsm się że tyle tego wszystkiego idzie przy karmieniu ![]()
@Michaska w takim razie postaram się być tu aktywna
chociaż tu ![]()
Także czekamy na wyniki . Może będą w poniedziałek
Tak dokładnie, nienawidzę kurzu i wycierania wszystkiego , a jak mam niewiele to przelecę szmatką i z głowy . I wizualnie jest czyściej z pochowanymi rzeczami nawet jak nie jest czysto do końca .
@Karolinnna ja też nie zdawałam sobie sprawy ile jest potrzebnych rzeczy , dlatego bardzo chciałam karmić wyłącznie piersią ale niestety się nie udało .
Ja się staram karmić piersią ale jak gdzieś jadę muszę ściągnąć żeby mama czy mąż mieli czym nakarmić , dziś to już 4 razy ściągałam i za każdym razem myj susz ![]()
Hahahahha no dokładnie ![]()
![]()
większy tu ruch ostatnio
@daruniax33 No mój mąż mi mówi że mam z tym problem…. Najgorsze że jemu to nie przeszkadza więc traci ten co mu przeszkadza bo musi sprzątać
A to mój mąż odkąd zamieszkaliśmy razem to mu siadło na głowę po mnie i lubi porządek w mieszkaniu . On miał tak od zawsze , że samochód wysprzątany na tip top , nie można było jeść i wsiadać to najlepiej w tych kapciach foliowych . I w swoich rzeczach też zawsze poukładane , a w mieszkaniu to jak mieszkał z rodzicami to nie zwracał uwagi wiadomo .
Myślę że przez to że jest początek miesiąca , w tamtym też było podobnie ![]()
![]()
To napewno ale też atrakcyjne nagrody ![]()
Ooo tak !
ciekawe jak to się tu rozwinie haha
Ja się nie nastawiam bo tak najgorzej się nastawić i się rozczarować . Co ma być to będzie ![]()
Kiedyś się uda napewno ![]()
@Karolinnna też mnie to czeka , dobrze już sobie jakieś zestawiki zgromadzić , skoro mówisz że tyle tego idzie ![]()
A co do tego ruchu to też jakoś zauważyłam że ożyło forum , jak przyszłam tu to taka delikatna cisza była albo wydawało mi się .
Jakaś fajna atmosfera jest ![]()
@Karolinnna @Michaska @Paulinka.4 mnie tu w sumie dawno nie było więc nie wiem jaki ruch był wcześnie
Myślisz że to dlatego ![]()
![]()
Zazwyczaj na forum jest fajna atmosfera ![]()
![]()
Ja myślę że to zależy od rzeczy do testowania
ale fakt faktem zawsze na początku jest nieco większy ruch
W tamtym miesiącu na początku też był taki szał a później się to ustabilizowało
ale kto wie ![]()
Coś w tym jest , bardziej przyciąga jeżeli wiadomo co jest do testowania ![]()