Naprawdę piękne kolory
sa wyniki, gratulacje dziewczyny ![]()
O wow gratulacje !
Oooo ale wcześnie. Sądziłam że będą w piątek najwcześniej, a tu takie zaskoczenie ![]()
![]()
Tez jestem w szoku ze tak wczesnie no i ze wygralam ![]()
Ja w ogóle sądziłam że jak już coś to na wyróżnienie się załapie bo mnie było mało w tym miesiącu w porównaniu do poprzednich a tu taka niespodzianka
Ja też jestem w szoku mnie też mało było bo za dużo się działo
Czyli az takiego pecha nie mam ![]()
Też byłam pewna że dopiero w piątek lub w poniedziałek będą wyniki. A tu takie miłe zaskoczenie
Ja to nawet wcześniej pisałam gdzieś komentarz że informacje o produktach dadzą około wtorku środy a dopiero pod koniec tygodnia o wygranych a to taka miła niespodzianka
Mi się też ten róż najbardziej podoba ![]()
mnie też w tym miesiącu było mało i w tym pewnie jeźdźcze mniej będzie .
Dokładnie, ja też tak obstawiałam ![]()
Redakcja ruszyła pełną parą po majówce ![]()
Co do nowych kolorków - jak dla mnie 2 dla dziewczynek, 2 dla chłopców, reszta uniwerslana ![]()
Znam to , mnie nawet telewizor irytuje a keszcze jak głośność ustawiona na 15 to już wogule, jak dzieci śpią wolę wtedy mieć ciszę w domu.
Ja najbardziej chciałabym te róże ![]()
![]()
Te róże są cudowne, jak się nie uda dostać do testów to na pewno kupię . Chyba , że będzie mała bez smoczkowa ![]()
Dokładnie o tym mówię. Dla mnie jest luksusem w końcu usłyszeć swoje myśli. Bo jak nagle jest 15, mniejsza piszczy starsza coś chce, rzeczy piszczą bo wiadomo a to pralka a to zmywarka, a to coś to cisza jest luksusem.
Dlatego mówię że faceci nawet nie zdają sobie sprawy ile oni mają czasu dla Siebie. Najlepiej wyjść i zostawić na cały dzień i niech raz coś ogarną
Mi też się tak podobają te różowe. Chociaż i miętowe. Bo się śmieję że moja często chodzi w niebieskim bo ma tak piękne oczy że niebieski jeszcze bardziej jej to podkreśla to na każdym kroku słyszę jaki piękny chłopiec
Bo to nic nie daje , jak się dużo pisze
wiele razy było to widać ![]()
No teraz na własnej skórze się przekonałam
Oo to napewno podkreśla ![]()