Dołącz do programu testowego #teamLOVI! (kwiecień 2026)

Naprawdę piękne kolory

sa wyniki, gratulacje dziewczyny :heart:

O wow gratulacje !

Oooo ale wcześnie. Sądziłam że będą w piątek najwcześniej, a tu takie zaskoczenie :face_with_peeking_eye::smiling_face_with_three_hearts:

3 polubienia

Tez jestem w szoku ze tak wczesnie no i ze wygralam :see_no_evil:

Ja w ogóle sądziłam że jak już coś to na wyróżnienie się załapie bo mnie było mało w tym miesiącu w porównaniu do poprzednich a tu taka niespodzianka

Ja też jestem w szoku mnie też mało było bo za dużo się działo

Czyli az takiego pecha nie mam :rofl:

1 polubienie

Też byłam pewna że dopiero w piątek lub w poniedziałek będą wyniki. A tu takie miłe zaskoczenie

1 polubienie

Ja to nawet wcześniej pisałam gdzieś komentarz że informacje o produktach dadzą około wtorku środy a dopiero pod koniec tygodnia o wygranych a to taka miła niespodzianka

Mi się też ten róż najbardziej podoba :heart_eyes::heart_eyes: mnie też w tym miesiącu było mało i w tym pewnie jeźdźcze mniej będzie .

Dokładnie, ja też tak obstawiałam :grinning:
Redakcja ruszyła pełną parą po majówce :grinning:

Co do nowych kolorków - jak dla mnie 2 dla dziewczynek, 2 dla chłopców, reszta uniwerslana :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Znam to , mnie nawet telewizor irytuje a keszcze jak głośność ustawiona na 15 to już wogule, jak dzieci śpią wolę wtedy mieć ciszę w domu.

1 polubienie

Ja najbardziej chciałabym te róże :heart_eyes::heart_eyes:

Te róże są cudowne, jak się nie uda dostać do testów to na pewno kupię . Chyba , że będzie mała bez smoczkowa :smiling_face_with_three_hearts:

Dokładnie o tym mówię. Dla mnie jest luksusem w końcu usłyszeć swoje myśli. Bo jak nagle jest 15, mniejsza piszczy starsza coś chce, rzeczy piszczą bo wiadomo a to pralka a to zmywarka, a to coś to cisza jest luksusem.

Dlatego mówię że faceci nawet nie zdają sobie sprawy ile oni mają czasu dla Siebie. Najlepiej wyjść i zostawić na cały dzień i niech raz coś ogarną

Mi też się tak podobają te różowe. Chociaż i miętowe. Bo się śmieję że moja często chodzi w niebieskim bo ma tak piękne oczy że niebieski jeszcze bardziej jej to podkreśla to na każdym kroku słyszę jaki piękny chłopiec

Bo to nic nie daje , jak się dużo pisze :slight_smile: wiele razy było to widać :slight_smile:

1 polubienie

No teraz na własnej skórze się przekonałam

Oo to napewno podkreśla :slight_smile: