U nas to odwrotnie , moj mnie goni …czasem zabiera wszytsko z krzesła i rzuca jak kopą siana w garderobie ![]()
![]()
![]()
Oo a myślałam , że jak się ma garderobę to już się nie kładzie na krzesło ![]()
![]()
Noooo to ja mam jak twój mąż…. Bo jemu nie przeszkadza sterta ubrań a mi już tak
To ja od jakiegoś czasu odkąd mam malucha nie nadążam ze składaniem i pasowaniem prania więc wieszam na krześle żeby było w widocznym miejscu i mam nadzieję że to przyspieszy to, że stamtąd znikną, ale coś tak to nie działa jak sobie zakładałam i czasem tak kilka dni czy tydzień wiszą ![]()
![]()
ogólnie uwielbiam porządek, ale od jakiegoś czasu mam wrażenie że nie wyrabiam i jakoś nawet tak mocno mi to nie przeszkadza ![]()
![]()
Nooo mnie to czasem denerwuje a jak za bardzo denerwuje to przekładałam z jednego krzesła oparcia na drugie dalsze bądź składam i daje na siedzenie i wsuwam pod stół krzesło ![]()
ale potem roboty bo córka mi to zwala na podłogę ![]()
@magdallenka08971 hihihihi nooo widzisz ![]()
A to chyba u każdego tak jest
myślałam że tylko u mnie , prać i rozwieszać lubię ale składać nie ma komu ![]()
Ja też lubię porządek i dbam o to i czasem jestem załamana że już padam na pysk bo ciągle coś ogarniam a i tak jest burdel
To u mnie też wszystko jest wszędzie właśnie z tego powodu że nie mam siły ani ochoty biegać góra dół góra dół i tak biegam i to bardzo dużo
@Michaska to zazwyczaj tak jest że człowiek łączy się w pary i jedna osoba jest ta która jest totalnym chaosem a druga jest ta która jest tak poukładana jedno często to chaotyczne drugiemu temu bardziej uporządkowanemu na nerwy działa. ![]()
![]()
![]()
![]()
Właśnie pisałam pod innym komentarzem że ten różni się tak podoba. Moja bardziej woli to dynamiczna ale może ją namówię na ten prime ![]()
![]()
![]()
Ooo fajne kolorkii😉
Piekne kolorki chociaz mysle ze mamy dziewczynek tu maja większy wybor
🩷 ale kolory sa boskie !
Oooo jaaaacie ![]()
![]()
![]()
boskie ![]()
![]()
![]()
Jedno jest pewne wróżką już nie będę bo bidonów nie wywróżyłam ![]()
![]()
![]()
Ja też właśnie zobaczyłam …. Ale piękne i czaderskie kolory
Ooo piękne kolorki, to jednak jakieś nowości ![]()
![]()
![]()
A mój to czasem wręcz przesadza z porządkami - lata z tym kolorowym kudłaczem do kurzu i listwy czyści albo zaraz po wejściu z pracy lodówkę wyciera bo popalcowana , ja cały czas mu mówię że kupię suwmiarkę mu na urodziny bo nawet piloty muszą być w rządku poukładane ![]()
No cóż bardzo mi przykro. Ale może to i lepiej masz inne wspaniałe cechy ![]()
Powiem ci że nie wiem co lepsze bo mój zazwyczaj to się nakręca ale gadaniem jak coś powinno wyglądać nie wygląda i mięli tym językiem. A potem ja mam poczucie winy że powinnam coś zrobić a później zaczynam się wkurzać bo robię jak robocik multum rzeczy a on w większości gada. Ale jak już robi to robi to tak dokładnie że spędza na rzeczy którą moim zdaniem można by spędzić 15 minut nawet godzinę
Ale śliczne , pastelowe kolorki. Ten róż piękny ![]()
@Anetteso_gmail.com u nas to samo
chociaż teraz już widzę, że bardziej mu odpowiada niż na początku … mój pokochał ten z misiem i serduszkami
niedługo przechodzimy na 3+, spróbuję jeszcze z takim bo one są extra , nie odciskają sie na buźce
No ja jestem ciekawa. Te pastele są śliczne