Też wolę te na trzy i z grubymi ramiączkami. Czuję się wtedy stabilniej i wygodniej
ja też lepiej się czuję w tych na 3. Aneta ja przed ciążą to mogłam zapomnieć o szukaniu staników w sieciówkach, jak się pytałam na jakimś ryneczku to nawet nie wiedzieli, że taki rozmiar istnieje… jak mi po ciąży biust wróci do starych wymiarów to będzie powtórka z rozrywki… i miseczki wiadomo muszą być dopasowane
Agnieszka skąd ja to znam na ryneczku staniki do D rzadko kiedy większe
na ryneczku nie mogli pojąć, że większa miseczka może być dopasowana do mniejszego obwodu i od razu do mnie, że E to przecież takie wielkie miski będą a przy moim obwodzie 65 wcale tak nie wypadało i zostało mi kupowanie u braffiterki mimo, że drożej, ale przynajmniej wiedziałam, że dopasowane będzie i bez zbędnych komentarzy, przy minimalnie większym obwodzie 70 wypadała miseczka D, więc to nie jest tak im większy obwód tym większa miseczka przynajmniej nie jest to równoznaczne bo wiadomo różnie może być…
Noszę 75 F i prawdę mówiąc jedyny ratunek to albo Internet ( Ja się nie odwazylam) albo też znalazłam odpowiedni rozmiar w sklepie La Vantil. Często mają promocję i można kupić biustonosz nawet za 80 parę złotych:)
Ja kupuję staniki co mają obwód 70/75. Wole 70 ale ciężko dostać i często kupuję 75. Jest to niewielka różnica.
No to Aneta ja podobnie ogólnie 65E ale ślubny miałam np 70 D bo z tym mniejszym był problem
A ja mam dużą miskę więc ciężko znaleźć tak najlepiej to sklepy z bielizną
Biustonosz warto zmierzyć. Wystarczy ze trochę pokombinuje się z obwodem a już inny rozm miseczki powinien byc. Poza tym musimy się dobrze czuć i wyglądać
mama gratki no i rozmiarówka rozmiarówce nie równa.
Aisa z moim obwodem to też zostają tylko typowe sklepy z bielizną i też uważam, że trzeba przymierzyć dlatego w ogóle nie biorę uwagi zamawiania przez internet
oj przez internet też bym soe bała bo moj biust jest specyficzny nie każdy biustonosz pasuje.
Ja nigdy staników nie kupuję przez internet. Pierw stanik muszę przymierzyć za nim kupię. Muszę sprawdzić jak stanik na mnie leży. Nie każdy rodzaj miseczki mi odpowiada mimo że ładnie wygląda na wieszaku czy na przykład modelce, a na mnie już to wygląda zupełnie inaczej.
Model tez jest ważny. Ja np mam prawa pierś sporo większa od lewej. I przy niektórych modelach miseczka na prawa jest ok a na lewą zdecydowanie za duza i wyglada to okropnie, dlatego muszę poszukać takiego co się dopasuje do obu piersi
Dokładnie, czasem jakiś model sprawia, że biust wygląda dziwnie/nienaturalnie. Przez internet kupiłam raz, do karmienia, nieusztywniany i z perspektywy czasu żałuję
To ja mam lewą pierś sporo większą od prawej.
Jestem w 26 tc, a już dwa razy musiałam zmienić rozmiar… Staniki na razie kupowałam w sklepie z bielizną i w H&M. Nie chciałam na nie dużo wydawać, bo wiem, że rozmiar jeszcze mi się zmieni, ale nie chciałam też żadnego dziadostwa, bo jednak o piersi trzeba dbać.
Aneta moja lewa pierś tez jest wieksza ale nie jest to ga szczęście zbyt duża różnica.
Co do stanikow to kupilam sobie dwa do karmienia w h&m i poki co więcej nie kupuje bo nie wiem jak piersi będą wyglądać po porodzie
Mam różne modele z czasu ciazy w różnych rozmiarach i na razie są nieaktualne. Myślę, że po okresie karmienia rozmiar wróci do normy
Ja polecam sklep ESOTIQ mam od nich kilka modeli i są super. Bardzo kobiece a przy tym wygodne i na wyprzedażach nie kosztują fortuny. Ostatnio często pojawiają się też w Lidlu jeśli ktoś lubi bawełniane. Mają jednak dosyć dużą rozmiarówkę bo zaczyna się od 75-80 w obwodzie.