Dobór rozmiaru smoczka

Trafne porównanie

ze smoczkami bylo u nas tak ze na poczatku maluch akceptowal kazdy smoczek…potem czesc wypluwal i dluzej ssal te z lovi i widocznoe mu podpasowalo ksztalt i wielkosc smoka…niektore smoczki sa nieby od 9 miesiecy w zwyz ale sa bardzo malutkie

A czym się różni smoczek anatomiczny od ortodontycznego?

Nazwą;-) bo smoczek anatomiczny to inaczej ortodontyczny, czyli przypominający kształtem sutek piersi. U mojej małej uznania one nie znalazły chociaż ciąga mi cyca namiętnie. Akceptuje tylko Lovi.

Smoki Lovi są najlepsze

Obie te nazwy to 1 typ smoczka

Ja też używam tylko smoków Lovi

My trochę smoczków przerobiłyśmy, moje dziecko cycowe uznało tylko LOVI właśnie, ze względu na kształt podobny do brodawek matki.

Kształt mają fenomenalny

Lepiej trzymac sie odpowiednich “wiekow”,smoczka, bo w przeciwnym wypsdku moga wystapic wady zgryzu, wymowy.

U nas tylko smoczki z Lovi. Synek od razu je zaakceptował.

Lovi smoki są super!

U nas też smoczki z Lovi :slight_smile:

Nie ma co ukrywać i u Nas od jakiegoś czasu króluje Lovi :slight_smile:

Asortyment firmy lovi jest bardzo zróżnicowany. Uwielbiam tą firmę

Teraz jak chodzę z małą na spacery mam takie zboczenie i często zaglądam do innych wózków podejrzeć jakiego to monia (nasza ksywa na smoczka) ssą dzieci. I co się okazuje? 3/4 spotkane dzidziusie ssą Lovi! Także na zdLOVIe!

Mój mąż mówi na smoczek Moni :wink:

U nas ostatnio w rodzince pojawił się maluszek, który ma smoka z Lovi i mama małej Ani pamiętała, ze my rok temu mielismy ten wzór smoczka. Bardzo jej się wtedy spodobał i zakupiła i był to dobry zakup, bo smoczek przypasował.

Próbowałam smoka z firmy Tomme Tippee. Okropieństwo, smoczek nie ma zatyczki, brak zawieszki żeby zawiesić łańcuszek. Dziecko wypluwa go.
Już nie kupię smoków w innej firmy po lovi

Smoczki lovi są prześliczne moja akceptuje tylko ten w kształcie sutka zapomniałam nazwy