Bo to trzeba robić z umiarem i estetyczne a nie wbić sobie 2 ml na raz dla lepszego efektu bo ten efekt wcale nie jest lepszy wszystko ale z umiarem dziewczyny
Do wszystkiego trzeba znać umiar delikatny efekt jest zwykle dużo ładniejszy
Każdy ma swój pogląd na to jak chce wyglądać i nie ma co kogoś krytykować to jest kwestia indywidualnego podejścia
Tak nie wolno krytykować tych dziewczy ale czasami chyba trzeba je uświadamiać, że to źle wygląda ale tą kwestię powinna podjąć kosmetyczka
W sumie nie którym się to podoba każdy ma inny gust
Ja bym poczekała z jego użyciem. Wstrzymała się nie wykonuje takiej depilacji
No właśnie każdy ma inny gust i to kwestia indywidualna co się komu podoba :) ja mam tatuaże np a nie każdemu muszą się one podobać
Ja tez mam tatuaże mi się bardzo podobają ale zwykle sobie w takim mało widocznym miejscu dla siebie tylko
Ja nie mam, ale planuję bo też zaczynają mi się podobać. Ale ja to bym robiła w takim niewidocznym miejscu
Ja mam na ręce na nodze w sensie na udzie jeden za uchem więc w sumie tak mało widoczne no chyba że chodzi o rękę to jednak tam widać że jest tatuaż
Mi osobiście podobają się tatuaże na innych ludziach, sama jakoś bym się na to nie zdecydowała :D
Nigdy nie mów nigdy ja sama kiedyś się bałam bo igła a teraz bym mogła robić i robić :) ale jest to spory wydatek nie powiem że nie
Na napoczatku tez się bałam ale spodobał mi się i zrobiłam
Strach ma czasami tylko wielkie oczy ;) ja na pewno jeszcze nie jeden zrobię trochę miesjca jeszcze w końcu jest na to ;)
Leku przed igłami nie mam, ba! Jak byłam jeszcze w liceum to sobie sama igłą do szycia drugą dziurkę w uchu zrobiłam, to mądre nie było :D bardziej chodzi o to że gdybym miała robić to chciałabym tatuaż który miałby sens i którego bym się na starość nie powstydziła :D
Mój mąż mi mówi że fajnego samochodu się nie okleja i tak jest też z ludźmi :D Choćmi osobiście tatuaże też się podobają to po pierwsze to spory wydatek a po drugie wydanie obawiam się jak to będzie wyglądało na starość. Jednak tatuaż co jakiś czas dobrze odświeżyć żeby ładnie wyglądal.
Myślę że na starość to najmniejszy problem będzie jak ktoś wygląda z tatuażami czy bez nich każdy będzie po prostu stary i pomarszczony wtedy ludzie już tak nie przywiązują wagi do swojego wyglądu
Ja bym sobie nie zeobila tatuażu, właśnie jak to będzie na starość wyglądało, zależy jeszcze w jakim miejscu, ale moja koleżanka stwierdziła że w młodości zrobiła błąd i teraz usuwa tatuaże
To na pewno musi być przemyślana decyzja i nie wykonuje się takich rzeczy pod wpływem impulsu każdy ma inny gust i robi to co mu się podoba :) ja dawniej mówiłam że nigdy bym nie zrobiła brwi permanentnie a teraz są takie metody że te brwi wyglądają pięknie nie jak od merkera
medycyna estetyczna jest naprawde na wysokim poziomie ale trzeba umieć wybrac dobry salon, który, że tak powiem nie spartoli roboty. Bo cena ceną ale trzeba jeszcze znac się na tym co ktoś robi i wtedy efekty sa piękne :) gdyby to wszystko tyle nie kosztowało to tez byłoby super :D no ale jednak są to zachcianki a nie artykuły pierwszej potrzeby także muszą kosztowac :)