Niestety przy niektórych zabiegach również kosmetycznych musimy wybierać coś za coś albo robimy zabieg albo karmimy piersią w niektórych przypadkach po prostu trzeba albo zrezygnować z karmienia albo poczekać na odpowiedni moment by wykonać zabieg
Ja czytałam o zabiegu i Pytałam w salonie czy można jak nie było przeciwwskazań to wtedy robiłam
Natalka ale dużo własnie zabiegów wyklucza ciąża czy karmienie piersią :) czasami sobie nawet nie zdajemy sprawy z tego że danego zabiegu nie wolno wykonywać
mamalaurusa dlatego warto poczytać przed wykonaniem lub zapytać kogoś
Myślę że jak się idzie do kosmetyczki na zabieg która faktycznie jest dobra specjalistka musi przed wykonaniem zabiegu przeprowadzić zabieg z klientka i powiadomić ja o przeciwskazaniach do danego zabiegu tak samo jak i możliwych działaniach niepożądanych dlatego dobrze jest wybierać sprawdzone osoby :)
Warto dać więcej i mieć pewność
Dokładnie tak często się tyle mówi o nieudanych zabiegach medycyny estetycznej i związanymi z nimi konsekwencjami
wiadomo warto patrzec na cene ale ważniejsze są efekty i rekomendacja. Ja bym wolała zapłącić troszkę wiecej ale miec pewność ze zabieg bedzie wykonany dobrze. mi się marzą takie piękne usta ale troche sie obawiam zebym nie wyglądała jak nie powiem co.... heheh :D
Ja miałam raz powiększane i bym drugi raz nie poszła tak mnie bolało a robiłam zabieg bo miałam asymetrię górnej wargi i mi opadała ale ból okropny naprawdę
Zamiast powiększać sobie usta jakimś kwasami, wypróbujcie dziewczyny masaż kobido, przez ten masaż możecie też ładnie nadać kształt ust ale nie tylko
Może i fajny i naturalny sposób ale jeśli ktoś ma większe problemy z ustami jak np ja że mam asymetrię to mogę to poprawić jedynie zabiegiem
Ja wypróbuje
Ja się wstrzymałam z depilacją w czasie karmienia
Ja czasem sobie myślę że bym chciała sobie powiększyć usta, ale tak delikatnie bez efektu kaczego dzioba. A po chwili sobie myślę po co mi to.
Ja bym chciała tak dla samej siebie żeby lepiej wyglądać
Myślę że jest to jednak coś dla nas po to został stworzony taki zabieg żebyśmy mogli cos w sobie ulepszyć dla mnie to nic złego i wydaje mi się że jeśli ktoś ma ochotę i możliwość skorzystać w takiego zabiegu to nic złego :)
no tylko jak we wszystkim trzeba miec umiar z tym powiększaniem, bo jak widzę niektóre kobiety to dramat jakis jak wyglądają, usta, brwi, rzesy, pazury... przeciez to nawet nie jest już ładne.
Nie którzy naprawdę przesiadają
Niektóre dziewczyny jak dla mnie to śmiesznie wyglądają takie wyrobione z rzęsami, ustami i mega długimi pazurami. Osobiście ust bym sobie nigdy nie zrobiła.
Zrobione rzęsy fajnie wyglądają, ale szkoda mi czasu i trochę pieniędzy żeby co 3 tygodnie sobie na nie pozwolić. Chodzę tylko na brwi i czasem na paznokcie.
No właśnie to jeszcze musi jakoś wyglądać, a nie tak jak piszecie niektóre są z przesadą i wyglądają okropnie jak glonojady:)