Depilacja laserowa a karmienie piersią

strasznie drogie sa te zabiegi , a sprzet pewnie po pewnych czasie sie zwróci, ale patrzac na koszt to niestety nie każdego stać na to

Ja miałam tych zabiegów sporo bo jedna mi źle robiła i nie było efektów. Już byłam 3 zabiegi w plecy, potem kolejne 6 a 1.5 tysiąca chyba mi poszło 

Beata gdyby podliczyć zużywane maszynki i inne specyfiki do golenia przez całe życie to myślę że taniej wyjdzie się poddać skuteczne depilacji laserowej :p

Beata,mój depilator mąż kupił za 1300 zł 3lata temu. Ceny tych depilatorów różnią się w zależności od modelu. Można je kupić już od 600zl w górę zależy jakie posiada funkcje.

tylko że koszt na raz jest dość duży 

Ja kupilam za 1500 jakoś 4 lata temu. Teraz lexy i się kurzy bo nie moge uzywac :D 

No tak jednorazowy koszt jest spory, ale można to traktować jak inwestycje. 

maszynki nie są takie drogie , ale po latach też uleci trochę kasy 

Niby tak ale tak można patrzeć na różne  rzeczy które by się  po latach zwróciły;) a jednak to duży  jednorazowy wydatek ;(

No w sumie racja ;)) ale to tak człowiek właśnie myśli, kupię maszynkę bo taniej a jak by tak podliczyć ile w miesiącu się na nie wydało to myślę że w ciągu roku izbierala by się niezła suma.. latem częściej się gole i myślę że wtedy jeszcze więcej kasy się na nie wydaje 

Dziewczyny tyło jak macie jasne włosy i jasna skórę to i tak Lumea nie jest dla Was. Ona tylko ciemne włoski chwyta. 

u mnie na nogach są właśnie jasne i cieniutkie 

Oo ja mam ciemne właśnie 🤨

Z jednej strony to lepiej bo nie rzucają się tak w oczy 

Beata ja też mam jasne, więc zakup Lumei mnie nie interesuje. 

No niestety depilację laserowe nie są dla blondynek bo ona chwyci tylko ciemny pigment włosa 

No ja jestem brunetka i mam ciemne te włoski;/

E to tez zalezy. Moja szwagierka jest blondynką a to ona polecila mi lumeę i byla zadowolona. 

Martyna to u Ciebie na bank zadziała 

No  mazia napewno zadziała:D