Darmowe zdjęcia

Czy ktoś korzystał z Free Prints? Reklamują że co miesiąc można wydrukowac 45 DARMOWYCH zdjeć? Coś mi się to nie widzi ? Korzystał ktoś i moze powiedzieć jak to wygląda ?

Widziałam tą reklamę i szczerze dla mi też wydała się podejrzana. Najlepiej przeczytaj regulamin akcji. Ja ogólnie teraz też się wzięłam za wywoływanie zdjęć jest sporo promocji.

To dobry moment m.in na zakupy bo wiele firm obniża ceny walcząc o klienta. Takie zniżki jak teraz rzadko pojawiały się w sklepach. 

Natomiast jeśli chodzi o darmowe zdjęcia tutaj to bałabym się. Kiedyś czytałam wpis na innym forum że przypadkiem (podobno) zdjęcia które wywoływała opisująca zostały gdzieś udostępnione, chodziło głównie o zdjęcia dzieci.

MamaMałejMajki jest "możliwość wywołania co miesiąc darmowych 45 zdjęć w formacie 6×4 (maks. 500 rocznie). Wystarczy pokryć tylko koszty przesyłki w kwocie od £1.49. Liczba darmowych zdjęć odnawia się 1-go dnia każdego miesiąca. W darmowej ofercie można otrzymać tylko jedną kopię tego samego zdjęcia, co oznacza, że wszystkie 45 zdjęć musi być różnych od siebie". 

https://www.podroznik.co.uk/10-darmowych-zdjec-wraz-z-wysylka-45-kolejnych-kazdego-miesiaca-z-aplikacja-freeprints/

Dzieki dziewczyny. 

Mamameg właśnie tego się obawiam. Wywołam gdzie indziej, może stacjonarnie. Przede wszystkim zależy mi na wywołaniu zdjęć dziecka a nie chciałabym aby ktoś je później wykorzystywał.  W sieci nic nie ginie

"Co mamy za darmo :

*do 45 zdjęć w formacie 6x4

• *aż do 500 zdjęć w formacie 6x4 na rok

Placimy za : 

• *dodatkowe zdjęcia 6x4
  • *zdjęcia w innych formatach
  • *wysyłkę - pierwsza wysyłka jest za £1.49, ale nigdy wiecej niz £3.99 niezależnie od tego, ile zdjęć zamówimy. 

Zdjęcia są drukowane na bardzo dobrym papierze Kodak albo Fuji. 

Można płacić kartą albo paypalem. Można wybrać glossy ( świecące ) lub matowe wykończenie zdjęć". 

https://crazymatkawariatka.blogspot.com/2019/05/freeprints-uk-dobra-jakosc-za-niska-cene.html?m=1

Widziałam to ale podejrzewałam że jest gdzieś haczyk bo w dzisiejszych czasach ciężko o coś darmowego 

Ja jak zamierzam wywołać zdjęcia to udaję do stacjonarnego punktu w mojej miejscowości.

Ja w darmowe rzeczy rzadko wierzę, a jak już chcę uwierzyć, to bardzo dokładnie czytam regulaminy

Ja tylko empik, zawsze wywoluje min 200zdjec wiec czekam na fajne promocje, az cena za szt 10x15 zejdzie do 16gr i wtedy wywoluje :D 

Rzadko kiedy jest coś za darmo, tu widać płaci się za wysyłkę ale czy to się opłaca? Zmienią regulamin i jeszcze trzeba będzie z góry płacić abonament za zdjęcia czy się je zamawia czy też nie... jest tyle spoko ofert w empik czy rossmann. 

Ja sobie darowałam tą darmowkę;-)

Na allegro masz fajna ofertę zdjęć 21 zl za 100 szt i same pozytywne komentarze ze dobra jakoś;) A allegro za darmo daje miesiąc wysyłek za darmo smart więc jak kupisz 2 pakiety to i wysyłka za darmo będzie:)sama chce wywołać ale czekam na wypłatę;)))

Arabela super dzięki! Na to nie wpadłam żeby szukać na allegro! Też pewnie poczekam do wypłaty ale już zacznę szykować zdjęcia  :)

Podobno też w rossmanie jest możliwosc wydruku zdjęć aw fajnej cenie. Szwagierka drukowała i mowila ze sa ok. Tylko teraz mi nie za bardzo tam leciec gdzie ludzi pełno

Ja wywołuję zawsze w empiku. W takie darmowe nie wierzę, już raz chciałam zamówić medal na 100 lecie odzyskania niepodległości niby za darmo. A okazało się, że później trzeba zamówić  jakąś prenumeratę. Tu pewnie też później coś będzie trzeba kupić albo przesyłka wyniesie tyle, że nie będzie się opłacało. 

W empiku online? Nigdy tam nie zamawiałam a z tego co piszecie to fajnie cenowo się to ma. 

W naszym kraju nic za darmo się nie dostanie więc ja w to też nie wierzę :D

Przeczytaj regulamin ;) Szczerze za bardzo nie wierze w darmowe produkty gdzie może byc chaczyk ;) Byloby to zbyt piekne ;) Ja szukam promocji na odbitki w grouponie bo maja fajne oferty ;)

Na groponie niby fajnie ale drogo wysyłki maja . Załóżmy obraz na płótnie z grupon za 6.90 a wysyłka 20 i to za każdy obraz liczą wysyłka nawet jak ktoś bierze dwa a znalazlam na allegro takie rzeczy za 25 zł a jak ktoś kupić więcej to ze smartem taniocha.  CChce spróbować takie na płótnie zamówić:D ładnie to wygląda.

https://allegro.pl/oferta/100-zdjec-10x15-wywolywanie-wywolanie-odbitki-5616719638?utm_medium=app_share&utm_source=facebook 

Ja w darmowe nie wierzę. Zawsze jest coś dodatkowo. Może mamy darmowych tyle, ale jak zamówimy dodatkowo ileś, co i tak się nie będzie opłacać. Ja zawsze zamawiam większą ilość i ostatnio zamawiałam ze strony fotoprint i polecam. Bardzo dobra jakość i cena też przystępna. 

Patrycja tak, na empik foto :)