Darmowe zdjęcia

Arabela tez mąż kiedyś chciał takie na płótnie ślubne wywołać 

PatrycjaP ja tak samo zawsze czekam na promocję w empiku. Ale wtedy przeważnie 500 wywołuje. Z siostrą zamówienie wspólnie składamy 

Też mi się wydaje że za darmo raczej nic nie ma . Warto zapoznać się z regulaminem . Ja zamawiam zawsze z empiku można trafić na różne promocje i wcale dużo nie wychodzi za odbitki :) 

MamaMałejMajki ja zamawiałam z tej strony i polecam https://www.uwolnijkolory.pl/

Aleksandra dzięki. Też tanio. Teraz tylko muszę przygotować foldery ze zdjęciami 

Ja przewaznie jak wywoluje zdjecia to sie z kims z rodziny lacze zeby wszystko zaplacic za jedna wysylka i jak najwieksza ilosc zdjec wywolac  jesli jest promocja ;) 

MamaMalejMajki ja na empik foto zamówiłam rodzicom duże zdjęcie na płótnie. Bardzo ładnie wyszło 

Ja wywolywalam na foto4you. Fajna opcja, tylko jak dużo zdjęć chcesz to długo się ładuje ;) 

Aleksandra z tej strony to ja zamawiałam fotoksiążki ze zdjęciami z mojego ślubu. Dałam dla rodziców, rodzenstawa (byli świadkami), dziadkow i mojej chrzestnej. No i jedna sobie.

A niedawno fotokalendarze zamawiałam ze zdjęciami córeczki miesiąc po miesiącu jak rosła 

Właśnie na empik foto trzeba też później przejrzeć te zdjęcia bo automatycznie się kadrują i czasami coś się może uciąć :) trzeba w razie czego poprawić. 

Karolina to prawda. Zawsze przeglądam. I kadruje większość niestety. Jedynie zdjęcia które siostra swoją lustrzanka robi nie muszą kadrować 

Zwykle jest opcja taka, można zaznaczyć że chce się oryginalny rozmiar i proporcje to nie wykadrują... ja nigdy nie byłam zadowolona z wydruków w Empiku, to masowa produkcja, nie patrzą na kolory tylko lecą wszystko na jedno kopyto

Paulinek ja na empik foto nie widziałam takiej opcji, może po prostu nie zauważyłam. Będę niedługo wywoływała zdjęcia to sprawdzę :) 

Paulinek też nie widziałam takiej opcji w ale wydaje mi się że to nie jest dobry pomysł zaznaczać bo wtedy albo będą rozciągnięte albo inaczej przerobione żeby były danego rozmiaru

A na colorand polecam zdjęcia na plutnie rewelacja a na allegro mozna bylo kiedyś w super cenie dorwać