Hahahha to musiało być z początku mega ciężkie do przestawienia ![]()
Tak było , a do mieszkania przy tramwaju wprowadził się mój brat z narzeczoną to po pierwszej nocy wygłuszał okna ![]()
.
Mój mąż jak mieszkal z rodzicami to w okolicy mają właśnie stację, często kursują tam pociągi ale oni mówią że już nie słyszą tego dźwięku
w sumie ja jak tam jestem to też nie jest rzeczywiście wcale źle, jednak jakoś inne budynki są w okolicy i ten dźwięk też się rozchodzi jakoś w tle ![]()
U mojej teściowej teraz nową drogę szybkiego ruchu. Wprawdzie jest daleko a mój mąż stwierdził że ją słyszy , w sensie samochody po niej jeżdżące
A ja wrócę do tematu zabawek w aucie! Bo u nas ostatnio super sprawdził się taki tablecik do rysowania, co można na nim usunąć obrazek i malować od nowa. Córka się nim bardzo długo zajmuje. Jednak jak jadę z nią sama, to nie daje jej rysika, żeby nie brała do buzi
Kupiłam w biedronce takie plecaki kreatywne na promocji po 9 zl
O nigdy nie słyszałam o takich pleckach. Masz może jakąś fotkę z ciekawości . U mnie jeszcze trochę czasu do takich rzeczy ale robię sobie listy wszystkich polecanych rzeczy.
Masz zdjęcie? Zaciekawiło mnie to. Swoją drogą muszę na nowo zorganizować córki organizer, bo zabawki po całym aucie latają, a organizer pusty ![]()
To u mojego się sprawdza panda grającą z Pepco … i też czasem patrzy przez szybę i jedzie spokojnie…. Jakb było lepiej
Wrzucę zdjęcie tylko muszę być bez dzieci bo narazie je schowałam w aucie
czekają na jakąś dłuższą wycieczkę
No i jaka cena. Sorry jak za darmo
I jak tu nie wziąć takiego plecaczka
Ale to chyba nie takie na zajęcie dziecka w aucie? Czy wymieniasz sobie w nich wyposażenie?
Ja tego nie kupiłam , wcześniej któraś dziewczyna coś mówiła że kupiła jakiś plecaczek na podróż dzieciom z wyposażeniem, a że obserwuje grube na instagramie gdzie wrzucają polecajki to wysłałam wam tutaj ![]()
![]()
Swoją drogą polecam zaobserwować i dołączyć do kanału nadawczego bo czasem nawet człowiek nie wie jakie są fajne promocje ![]()
A to mam podobne profile w obserwowanych na ig ![]()
![]()
Wracając do pielgrzymki to u mojej babci co roku pielgrzymka szła pod domem i zawsze chciałam, żeby babcia mnie rano obudziła i machałyśmy razem
kiedyś to były pielgrzymki, duzo ludzi, śpiewanie, machanie było wesoło teraz to podobno już tyle nie spiewaja tylko jak dochodzą do miejscowości żeby było ich słychać. I to jest moje super wspomnienie z dzieciństwa ![]()
U nas obecnie w samochodzie najlepiej sprawdza się pusta butelka po wodzie, papierek po batonie i inne “śmieci”. Nastał etap, że zabawki nie są fajne.
Widziałam taki filmik że przyczepili dziecku zwykłą reklamówkę pod sufitem i lekko otworzyli okno i ona się tak ruszała i nie płakał bobas ![]()