Czym udekorować tort

MamaKinga świetne! 🤣🤣🤣

W sumie i beziki można barwnikiem spozywczym na czarno i będzie Wednesday;)

Kargaw, wstaw zdjęcie koniecznie;). W sumie jak dowolność to masz duzy wybor;). 

Moja 9 latka ma niestety zawsze sprecyzowaną tematykę (Myszka Minnie, Minionki, Pokemony itp) więc masa cukrowa i kombinuję ;))). Ciekawe co wymyśli w przyszłym roku ehh;))). Może jak będzie starsza to też jej minie;).

Kargaw, masz rację, słodycze to bezpieczny wybór, bo jak nie ułożysz to i tak robia wrażenie 😂

koniecznie pochwal się tortem! 

Ej to z barbie świetne 

Dekoracja torta na szybko to: ZETRZEĆ CZEKOLADĘ PROSTO NA TORT hahaha szału nie ma ale coś jest. Inka jak moja miała 9 lat to też miałam sprecyzowane jako mam zrobić. Wstawiam zdjęcie. Nie mam czasu zrobić nic innego a poza tym z małym próbującym wszystkie masy paluszkiem i usilnie próbującym mamie pomagać to i tak nie jest najgorzej hahaha 

Wyszło super !

Kargaw, wyszedl super. Najważniejsze że od ciebie :) 

sama bym się teraz na taki połasiła haha :P

Ale faktycznie wyszedl piekny;). Prosty i estetyczny, no i wygląda apetycznie:)

Mi się podoba taki prosty! Nie lubię jakiś przesadnie ozdobionych:D

Mieliśmy chrzciny dwa tygodnie temu mojej córeczki. Przy wyborze tortu postawiłam na klasykę . Smak malinowy z masą mascarpone i delikatne przystrojenie . Smakował wybornie!

Był jaki był już zjedzony hahaha ale Faktycznie czasem im mniej tym lepiej 

Jeśli chodzi o smak to zdecydowanie im mniej tych dekoracji tym lepiej. Później niewiadomo jak pokroić, masy cukrowej full, żelki, dropsy, lizaki.. Może i ladnie wygląda ale nikt tego pozniej i tak już je;)

Dokładnie i dodatkowo ta masa cukrowa jest ciężka a jak płaci się za kilogramy to dwie średnio opłaca. Ja nie przepadam za dekoracją z masy cukrowej.

ja córce zrobiłam kotka na 2 urodziny, ale muślałam, że te uszka będą z bezy a nie kremu no był nie do zjedzenia ten tort, okropny!

Na chrzest mieliśmy jedynie buciki z masy cukrowej na które od razu rzuciły się dzieci chcąc te buciki zjeść. Ugryzły może że cztery razy i nie chciały więcej. 

Ja akurat córce często lepię figurki z masy cukrowej, bo mi tak najłatwiej, ale kładę je na zwykły śmietanowy tort i tyle;).

Jutro mam urodziny na sali zabaw syna i… postanowilam ze sama zrobie tort. Zawsze sa smaczne ale mam problem zawsze z dekoracja.
Tym razem postawilam na owoce w glazurze ! Mysle ze wyszlo dobrze zwazywszy ze beda go jesc 5latki wiec wole owoce niz te sztuczne barwniki

3 polubienia

Mój syn też ma jutro urodziny :partying_face: jutro muszę udekorować tort , pojęcia nie mam jak to zrobić :rofl:
Chciałabym żeby był z bluey ale brak wizji

Pięknie wyszło :smiling_face:

1 polubienie

Daj znać jaki zrobiłaś :slight_smile: ja czekam za paczkami z temu i też się zabieram za torty :smiley: nie mogę się doczekać :smiling_face: