Czym sprać kobiece mleko?

Maziula pewnie jak go nie wysypuje nie ma podrażnień, u starszej były co chwila wysypki wiec ze zmianą proszku się wstrzymywalismy przy młodszej wysypki występują sporadycznie ale myślę że to po ulaniach;/

Aniska aa to co innego jak córka miała ciągle jakieś wysypki to się nie dziwię, że byłaś ostrożna 

No ja właśnie u moich nie widzę żadnych podrażnień to coraz częściej będę używałą zwykłych ale to tak stopniowo. Na razie jeszcze zapas Loveli jest :p

Ja gdy karmie dziecko nie ubieram w drogie ciuszki tylko raczej w tanie także nie jest mi szkoda wyrzucić bądź wyprac i się nie dopiora. A tak to ubranka dopiera cała resztę 

Monia te ulania to fakt dziś wyciągnełam bluzke i widzę ze jednak cos sie nie doprało;( 

lepiej zakładać takie mniej elegancie na co dzień;)

Ja to po domu chodzę w zwykłych t-shirtach plam multum od ich jedzenia, ulewania. Jak coś lepszego miałam to mi załatwili. Wczoraj malinami mi wysmarowali w gosciach białą koszulę

Oj Maziulek to miały  być kwiatki;)

Ja zawsze się zastanawiam jak to jest ze jak sie człowiek odpicuje to przyciąganie plamy jest niczym magnes 

Aniska oj dokładnie !!! już pomijam fakt, że nim zjadłam kolację wigilijną to na całym rękawie sukienki miałam ulane mleko :) do plamy z malin doszla plama z ulania obiadku bo on dalej ulewa po posiłkach, więc wyglądałam codziennie jak brudas 

ja stosuję na plamy oxy z biedronki w płynie i jakoś sobie na razie radzi z plamami od ulewania 

My w tym roku odpuściliśmy koszule bo jak pomyslalm sobie ze mam potem w święta te koszule ratować i prać to odrazu ostrzegłam meza ze nie ma opcji ;) koszule na bok zwlaszcza ze dopiero co wymieniliśmy u niego koszule na nowe ;)

Aniska ja się odpicowałam do teściowej no i nie sprałam koszuli będę musiała kombinować bo nie zeszło 

Ja chciałam takiej sytuacji uniknac ;) koszula to dopiero moze za 2 lata hehe 

Aniska oj to długa przerwa od białych koszul się szykuje

A jak ;) 

Aniska loo panie dobra jesteś 

Ja po normalnym praniu nie miałam problemu ale może spróbuj odplamiacz oxy z biedronki mi bardzo dobrze się sprawdza na plamy

Mi się plamy nie robią na ubraniach ani dziecku po ulanym mleku, normalnie wszystko się spiera bez żadnych specyfików 

Ciekawe swoją drogą żw mleko kobiece nie chce się sprać...mi zawsze się spiera... może warto by wymoczyć tą koszule przed ponownym praniem ?

Mi właśnie też się spierało zawsze 

Dla mnie zawsze złotym środkiem na wszystko vanish albo mydełko odplamiające drbrown