Czym powinni bawić się chłopcy a czym dziewczynki

U mnie dziewczynki mają po samochodziku i lubią bawić się np strażą pożarną ale najlepsza zabawa to miska z łyżkami, butelka z wodą, zegarek. Nigdy nie narzucałam córce lalek, raczej sama mówi że chce nową lol a nie samolot czy traktor. Czesto też chowam wysoko puzzle a później są znów jak nowe.

Muje dwu i pół latka nie ma jeszcze lalek, ale za to autka po starszym bracie wprost uwielbia. I to nie tylko te na sterowanie ale zwykłe

Moja ma kilka małych resoraków. Tata jej kupił . Lubi jr bardzo . Lubi też samoloty takie zabawkowe i w sumie prawdziwe też :D 

To u nas zegarki były wcześniej. 

Zawzięłam się w ten weekend w sumie dzięki teściowej i uporządkowaliśmy w końcu nasz domowy magazyn, który jest (i miał być) małej pokojem :) 

Wstawiliśmy jej łóżeczko meble, jej matę piankowa co miała wcześniej w salonie i jak tam weszła , to moim zdaniem to była radość, zdjęła skarpety i gołymi stopami chodziła po tej macie i się śmiała. Potem zaczęła układać sobie klocki ,jestem zdziwiona. Przyszli dziś znajomi a ona w swoim pokoju i się czyms bawi. 

czyli plus dla teściowej;) mała zyskała swój pokoik a ty swój salon;)

Zdecydowanie, teściowa jest kochana, ale ten pokoik na prawdę jest fajny, wspólnie możemy położyć czy usiąść na macie (tą którą miała na początku), i pobawić się, nie ma tam telewizora, wiec też inaczej

swój pokoik to już tka duża dziewczynka :D a śpi sama tam czy z Wami dalej ? 

U nas też mała ma pokoik w którym na razie tylko korzystam z szafy i przewijaka :P trochę różnych gratów tam stoi czy suszarka na ubrania ale wydaje mi się, że też niedługo będzie można tam zrobić kącik zabaw. Ale w salonie też ma swój kącik i to jest dla mnie wygodne bo salon jest z aneksem więc jak coś w kuchni robię to zawsze mam ją na oku :) 

Mazia śpi tam sama, jednak mam na noc jeszcze kamerę z ekranikiem dla mojego świętego spokoju, czasem budzę się w nocy, patrzę śpi.. okej :D

fajne sa te nianie właśnie takie dla świetego spokoju;) 

my mamy taką bez monitora ale też mam małe mieszkanie wiec wystarczająca jak coś musze w kuchni zrobić a mała śpi ;) wtedy słysze jak sie wybudza, ale w domku to fakt już taka z monitorem lepiej sie sprawdza 

Oczywiście że daję bawić się dziewczynkom autkami a chłopcom lalkami. Przecież Kobiety też jeżdżą samochodami a mężczyźni zostajac ojcami zajmują się dziećmi.

dwarazyH super, że tak szybko Wam się udało ! 

też bym tak chciała by szybko młody opuścił sypialnie :D 

ja też tak latałam do córki ją sprawdzać jak juz z nami nie spała w pokoju :D 

Maziula u was może tez żle nie bedzie bo pewnie pokoik bezie miał z siostrą? 

Ja właśnie robię córce pokój. Ma 22 MSC ale jakoś nie widzę tego że będzie chciała iść spać sama :D 

xyz u nas jak córka miała swój pokój to poczatkowo zasypialiśmy razem a ja po prostu potem wychodziłam;)  wychodziłam albo jak usnełam to spałam do rana;D

Ojej nas czeka przeprowadzka we wrześniu i córeczka idzie spać do swojego pokoju i zastanawiam się jak to będzie, bo narazie zasypia że mną w łóżku a później ją przekładam do łóżeczka, ale w nowym domu chcę już żeby spała w swoim łóżku i trochę się tego boję 

chłopcy może jakimiś autami a dziewczynki lalkami, aczykolwiek to i to interesuje 

Trzeci często cisza nowe miejsca i nowe łóżeczka, teraz są takie fajne z obrazkami albo jakaś kolorowa pościel i może to ja przekona do nowego pokoju ;)

Llia badz dobrej mysli niech sama wybierze lozko posciel ;) to dobry poczatek ,) 

Wiadomo nowe miejsce to bedzie chciala tej bliskosci poczucia bezpieczenstwa, ale w koncu sie przyzwyczai 

w lidlu świetna jakość pościeli