Dziewczyny ma któraś z was? Warto to kupić ? Poszukuję prawdziwych opinii bo tym internetowym nie ufam
Sama nie mam soda stream ale słyszałam sprzeczne opinie. Jedni chwalą inni nie koniecznie.
Planuje zakup myśle ze to będzie ekologiczniejsze rozwiązanie , pije dużo wody gazowanej :)
Mamy. Dostaliśmy na parapetówkę. Mąż pije sporo gazowanej wody i nie dosyć że eko bo nie ma tyle plastiku to naprawdę więcej miejsca jest bez tych butelek, do tego noszenie tego itp. my polecamy. Są też różne koncentraty typu cola. Smak identyko.
Jeśli chodzi o wodę gazowana to super pomysł, bo mnie np denerwują wszędzie puste butelki plastikowe. Jednak piłam kiedyś ten syrop niby cola i moim zdaniem nie jest dobry.
Są też syropy brzoskwiniowe, cytrynowe i inne miałyście je kiedyś? U nas właśnie też idzie dużo gazowanej wody i zastanawiam się nad zakupem bo szlak mnie trafia jak ktoś zostawi łyk wody ze y nie musieć butelki wyrzucać haha
Zastanawiałam się nad kupnem i chętnie poczytam opinie bo u nas idzie dużo wody ale lekko gazowanej;)
Ja woda tylko bez bąbelek takzd nie doradzę nic.
Wiesz co ja tego nie mam ,ale koleżanka z pracy ma . Pamiętam jak mówiła, że bardzo szybko kończą się jej naboje, hmm ale na jak dlugo starczało to nie pamietam , też musisz siebie wykalkulować ile by Cię to kosztowało ;)
Na bank jest to przydatne na lato, gdzie plastiku od butelek jest masa .
Oa odnoście smaku to gluzozę mi przypomniałyście - te smaki cola ,cytrynka 🫨
Tutaj to na bank smakuje inaczej i aż chce się ciągle podchodzić i pstrykać 😀
No mnie przerazaja ilości pustych butelek
Również polecam. Dla siebie i dla środowiska to dobry wybór.
Również się zastanawiam nad zakupem, bo lubię wodę gazowaną, ale właśnie ten plastik.. Koszt zakupu niby nie duży bo około 270zl, ale jak później z nabojami? Na ile to starczy?
Akurat ja z narzeczonym pijemy wodę bez bąbelków, ale skoro tak chwalicie to mam już pomysł na prezent dla teścia.
Posiadam w domu i w sumie używam jedynie jak skończy mi się woda gazowana bo ja nie wypije zwykłej wody. Te syropy kupujemy czasem i w smaku jak dla mnie jak oryginał, ale zależy czy woda dobrze angażowana i ile się go wleje, więc ten smak praktycznie taki sam ,ale nie idealny. Czy bym kupiła? nie . Ja go mam bo kupowałam sprzęt do którego był on w gratisie . Jak dla mnie to gadżet i mamy do z dwa miesiące lub dłużej i ciągle nabój pełny
Przeczytałam , że jeden nabój to 60l wody gazowanej . Koszt ok 110zl no to nie wiem czy opłaca się.. tylko , że mniej plastiku w domu .
To rzeczywiście z ekonomicznego punktu widzenia nie jest to opłacalne. Chociaż na pewno bardziej ekologiczne.
Mazia a dlaczego nie używasz?
Wygodniej jest butelkowaną czy ma inny smak?
Te naboje naprawdę naprawdę na sporo starczają. Myśmy dostali ale sama też bym kupiła. Uważam że to praktyczne. Tym bardziej że wideo gazowana kupujemy w dużych butelkach a tutaj mamy 1l wody czy napoju i możemy nagazowac jak mocno chcemy
Justys ale tyle kosztuje nabój z gazem a jeżeli nabój już masz a jest on w zestawie to zabijasz do niego tylko gaz. Widziałam na allegro że cena nabicia gazu to ok 20 zł plus koszty wysyłki to niech będzie 40 zł na 60 litrów wody to się opłaca. A jeżeli masz gdzieś w okolicy kogoś kto nabija CO2 to już w ogóle tanio wychodzi. Chodzi o to że ma być ekologicznie i tanio a przy cenie 110 zł za nabój nikt by tego nie kupił przecież