Czy u Was też jest taka panika?

I jak tam tankowaliście po nowej cenie? :wink:

1 polubienie

Maz tankowal moje auto w srode juz byla nizsza cena ale i tak 60 zl roznicy wiecej na baku :rofl:

1 polubienie

My już pół baku wyjeździliśmy po nowej cenie :see_no_evil:

1 polubienie

I po ile u was jest paliwo? :see_no_evil: my będziemy jutro tankować , do tego kupon -35 gr więc mam nadzieję że nie wyjdzie jakoś dużo :joy::joy::see_no_evil: a u was też dzisiaj takie zakorkowane miasto? Lepiej nie wychodzić z domu i na zakupy jechać wieczorem :see_no_evil:

1 polubienie

Ja tankowałam chyba za 6.16 ale to było 2 dni temu, dziś widziałam że benzyna jest za 5.80

Ja tankowałam wczoraj i już była niższa a dodatkowo jakaś promka była jeszcze w apce orlen

Ja mam jeszcze zatankowane w starych cenach :smile::face_with_hand_over_mouth: mało teraz na szczęście jeżdżę to nie ma tyle wydatków

Ja też mam jeszcze lutowe paliwo nie wiem jak to zrobiłam :stuck_out_tongue_closed_eyes: ale już blisko do rezerwy to trzeba będzie zalać jak cena coś spadła. Są kupony na sobotę @magdallenka08971 ? Na jakiej stacji?

Ooo , to faktycznie mało jeździsz :smiley: A jakieś są teraz ceny hurtowe jak obniżyli VAT ? @MagdaP3 wooow, dziewczyny ja już dawno nie mam tego paliwa :face_with_hand_over_mouth::see_no_evil: na pewno Orlen , i widzę też że moya i BP tylko trzeba założyć aplikację :slight_smile:

Moje wyjazdy z domu ostatnio to był lekarz co dwa dni z dziećmi i raz w tygodniu zakupy :face_with_peeking_eye: wszędzie mam max 5km. A na zakupy czasami jeździłam autem męża, tam nie tankuje :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Męża autem najlepiej opłaca się jeździć :joy::face_with_hand_over_mouth::see_no_evil:

1 polubienie

To my z mężem tankujemy niewielką ilość bo z każdym dniem może być taniej

No albo drożej :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

1 polubienie

O to zazdroszczę! Ja tankuje około 5 razy w miesiącu do pełna. Zazwyczaj wychodzi mi tak ok 1000 złotych na paliwo
@magdallenka08971 eacja, teraz strach o te ceny, że zaraz będzie znów drożej

Ropa niestety ponad 7 zł :sob:

U nas tez jakos 7.80

To fajnie, że się interesują :smiling_face: moje bezdzietne to te z pracy prędzej zapytają o dzieci a z mojej licealnej paczki dwie które dzieci nie mają i nie planują w ogóle się trochę odcięły, zostałyśmy w trójkę te z dziećmi. Zależy jak komu po drodze i czy faktycznie chce kontakt utrzymywać , bo znajomi co będą mieć dziecko w tym roku przez ostatnie lata byli bardzo blisko i interesowali się zawsze naszymi dziećmi, nawet został chrzestnym naszej pierwszej córki :smiley:

Woow, to Ty dużo jeździsz :hear_no_evil: @ewelkar899_wp.pl u nas też po 8 :hear_no_evil:

1 polubienie

Tak, ale to też kwestia dojazdu do pracy. Biuro mam dość daleko, bo aż 45 km od domu, a po prostu lepiej pracuje mi się w biurze, no i jak wychodzę, to praca zostaje za mną. Jak pracuję w domu, to ciągle widzę komputer i ciągle mogłabym coś tam zrobić :joy:
Zdalnie zostaje tylko jak potrzebuje, np jak córka nie pójdzie do żłobka, jak zepsuje się samochód itp

Ale kto już kawałek drogi. To prawie godzinę tracisz na dojazd do pracy i z powrotem do domu