I jak tam tankowaliście po nowej cenie? ![]()
Maz tankowal moje auto w srode juz byla nizsza cena ale i tak 60 zl roznicy wiecej na baku ![]()
My już pół baku wyjeździliśmy po nowej cenie ![]()
I po ile u was jest paliwo?
my będziemy jutro tankować , do tego kupon -35 gr więc mam nadzieję że nie wyjdzie jakoś dużo ![]()
![]()
a u was też dzisiaj takie zakorkowane miasto? Lepiej nie wychodzić z domu i na zakupy jechać wieczorem ![]()
Ja tankowałam chyba za 6.16 ale to było 2 dni temu, dziś widziałam że benzyna jest za 5.80
Ja tankowałam wczoraj i już była niższa a dodatkowo jakaś promka była jeszcze w apce orlen
Ja mam jeszcze zatankowane w starych cenach ![]()
mało teraz na szczęście jeżdżę to nie ma tyle wydatków
Ja też mam jeszcze lutowe paliwo nie wiem jak to zrobiłam
ale już blisko do rezerwy to trzeba będzie zalać jak cena coś spadła. Są kupony na sobotę @magdallenka08971 ? Na jakiej stacji?
Ooo , to faktycznie mało jeździsz
A jakieś są teraz ceny hurtowe jak obniżyli VAT ? @MagdaP3 wooow, dziewczyny ja już dawno nie mam tego paliwa ![]()
na pewno Orlen , i widzę też że moya i BP tylko trzeba założyć aplikację ![]()
Moje wyjazdy z domu ostatnio to był lekarz co dwa dni z dziećmi i raz w tygodniu zakupy
wszędzie mam max 5km. A na zakupy czasami jeździłam autem męża, tam nie tankuje ![]()
Męża autem najlepiej opłaca się jeździć ![]()
![]()
![]()
To my z mężem tankujemy niewielką ilość bo z każdym dniem może być taniej
No albo drożej ![]()
![]()
![]()
O to zazdroszczę! Ja tankuje około 5 razy w miesiącu do pełna. Zazwyczaj wychodzi mi tak ok 1000 złotych na paliwo
@magdallenka08971 eacja, teraz strach o te ceny, że zaraz będzie znów drożej
Ropa niestety ponad 7 zł ![]()
U nas tez jakos 7.80
To fajnie, że się interesują
moje bezdzietne to te z pracy prędzej zapytają o dzieci a z mojej licealnej paczki dwie które dzieci nie mają i nie planują w ogóle się trochę odcięły, zostałyśmy w trójkę te z dziećmi. Zależy jak komu po drodze i czy faktycznie chce kontakt utrzymywać , bo znajomi co będą mieć dziecko w tym roku przez ostatnie lata byli bardzo blisko i interesowali się zawsze naszymi dziećmi, nawet został chrzestnym naszej pierwszej córki ![]()
Woow, to Ty dużo jeździsz
@ewelkar899_wp.pl u nas też po 8 ![]()
Tak, ale to też kwestia dojazdu do pracy. Biuro mam dość daleko, bo aż 45 km od domu, a po prostu lepiej pracuje mi się w biurze, no i jak wychodzę, to praca zostaje za mną. Jak pracuję w domu, to ciągle widzę komputer i ciągle mogłabym coś tam zrobić ![]()
Zdalnie zostaje tylko jak potrzebuje, np jak córka nie pójdzie do żłobka, jak zepsuje się samochód itp
Ale kto już kawałek drogi. To prawie godzinę tracisz na dojazd do pracy i z powrotem do domu