Czy u Was też jest taka panika?

Przecież gdyby płacił normalnie to by tego nie było więc nie rozumiem co ty masz odkręcić. Przecież ty tego nie zaczęłaś :grin: powodzenia walcz o to co ci się należy a szanowny niech weźmie odpowiedzialność za swoje czyny

Nooo powiem Ci ze mnie wgl nie interesuje i Cię podziwiam - kobieta wielu talentow jesteś:P wazne aby była klimatyzacja i jechał do przodu a w deszczu wycieraczki działały :rofl::rofl:

2 polubienia

To moja kuzynka jest taka że ona jeździ na tirach uwielbia rozebrać auta, wszystko na części pierwsze by tylko zrozumieć jak coś funkcjonuje

Słyszałam o tej ciekawostce i właśnie zastanawiam się jak to jest możliweSłyszałam o tej ciekawostce i właśnie zastanawiam się jak to jest możliwe

Bo ten moduł to taki komputerek który sczytuje nacisk na gaz i hamulec i na podstawie algorytmów oblicza kiedy i jak naciskasz na gaz i hamulec więc można powiedzieć że skrzynia ,wie, jak będziesz hamować mówiąc oczywiście przy normalnej jeździe. Komputer analizuje Twój styl jazdy i się jak jeździsz a jak wsiądzie ktoś inny to już inaczej operuje gazem o hamulcem

1 polubienie

No przecież masz rację to jest algorytm powiązane z ai i to jest logiczne

2 polubienia

O tej funkcjonalności to słyszałem chodź nie wiedziałam że tak się nazywa …… ale akurat to rozwiązanie jest logiczne :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: skoro teraz inteligentne auta wiedzą jak wyjedziesz poza pas jezdni albo za ciebie parkują :grin: czy wyświetlają ci wszystkie ostrzeżenia i informacje na szybie i nie tylko , pamiętają twoje ustawienia np. ustawienie lusterek pod danym kontem, siedzenia, kierownicy, ustawienia temp. Czy nawiewu mróz w sumie dziwne by było jakby i tego nie zapamiętało albo nie uczyło się tego jak jeździsz i jaki masz styl jazdy

Ale to nie tylko nowe samochody mają. Nawet taki 15 letni z niektórych marek to ma więc to nie jest aż takie nowe rozwiązanie

No rozumiem :grinning:

1 polubienie

Zawsze podziwiam kobiety które jeżdżą tirami i jeszcze robią potrafią takie rzeczy :smile::smiley:

2 polubienia

udało mi zrobić wiosenne porządki, tego jest sporo a ja nie umiem wywalić przydasi… ktoś ma jakieś rady?
niedługo będzie trzeba zmieniać opony i olej :grinning:

Ja też! Ja mam znajoma co pracuje w stolarni a ma takie długie paznokcie i jej to nie przeszkadza . @Molly nie pomogę, ja zawsze daje chłopakowi i mówię zrób coś z tym , zobacz czy się przyda a jak chcesz wyrzucić to nie przy mnie :see_no_evil:

1 polubienie

Ja robię tak że wkładam do jakiegoś pudełka i odkładam. Jak do następnych porządków okaże się że nic z tamtąd nie użyłam to wywalam :grin:
O tak opony to się zastanawiam czy niż nie wymienić hihi

zrobię tak :grinning: bo one tylko zagracają

A ja mam nie za duże mieszkanie więc albo oddaje za darmo, czasem sprzedaje, jak coś może się przydać to wywożę do teściowej na strych albo wywalam. Nie mam z tym problemu :grin: Gorzej z mężem bo on uważa że wszytko się przyda i ma cechę zbieracza :rofl:

1 polubienie

Oo to ja ja też tak nieraz robię :smiley:

2 polubienia

To jak moj a co do czego to lezy i sie kurzy :rofl::rofl: najwiecej ma rzeczy w garazu :speak_no_evil:

Dokładnie ta ale zawsze może się przydać …. I oczywiście raz na ruski rok coś jest potrzebne i on
mi od razu wypomina że wyrzuciłam a by się przydało :rofl:

1 polubienie

To też tak czasem bywa. Zazwyczaj jak wyrzucisz to w niedługim czasie by się przydało

2 polubienia

To racja :smiley: dobrze, że mój nigdy nie ma żadnych przyda się , i łatwo mu się wyrzuca moje :smiley:

1 polubienie

Ojej moj ma dużo :rofl: i ciężko się pozbywać czegokolwiek