Przecież gdyby płacił normalnie to by tego nie było więc nie rozumiem co ty masz odkręcić. Przecież ty tego nie zaczęłaś
powodzenia walcz o to co ci się należy a szanowny niech weźmie odpowiedzialność za swoje czyny
Nooo powiem Ci ze mnie wgl nie interesuje i Cię podziwiam - kobieta wielu talentow jesteś:P wazne aby była klimatyzacja i jechał do przodu a w deszczu wycieraczki działały ![]()
![]()
To moja kuzynka jest taka że ona jeździ na tirach uwielbia rozebrać auta, wszystko na części pierwsze by tylko zrozumieć jak coś funkcjonuje
Słyszałam o tej ciekawostce i właśnie zastanawiam się jak to jest możliweSłyszałam o tej ciekawostce i właśnie zastanawiam się jak to jest możliwe
Bo ten moduł to taki komputerek który sczytuje nacisk na gaz i hamulec i na podstawie algorytmów oblicza kiedy i jak naciskasz na gaz i hamulec więc można powiedzieć że skrzynia ,wie, jak będziesz hamować mówiąc oczywiście przy normalnej jeździe. Komputer analizuje Twój styl jazdy i się jak jeździsz a jak wsiądzie ktoś inny to już inaczej operuje gazem o hamulcem
No przecież masz rację to jest algorytm powiązane z ai i to jest logiczne
O tej funkcjonalności to słyszałem chodź nie wiedziałam że tak się nazywa …… ale akurat to rozwiązanie jest logiczne
skoro teraz inteligentne auta wiedzą jak wyjedziesz poza pas jezdni albo za ciebie parkują
czy wyświetlają ci wszystkie ostrzeżenia i informacje na szybie i nie tylko , pamiętają twoje ustawienia np. ustawienie lusterek pod danym kontem, siedzenia, kierownicy, ustawienia temp. Czy nawiewu mróz w sumie dziwne by było jakby i tego nie zapamiętało albo nie uczyło się tego jak jeździsz i jaki masz styl jazdy
Ale to nie tylko nowe samochody mają. Nawet taki 15 letni z niektórych marek to ma więc to nie jest aż takie nowe rozwiązanie
No rozumiem ![]()
Zawsze podziwiam kobiety które jeżdżą tirami i jeszcze robią potrafią takie rzeczy ![]()
![]()
udało mi zrobić wiosenne porządki, tego jest sporo a ja nie umiem wywalić przydasi… ktoś ma jakieś rady?
niedługo będzie trzeba zmieniać opony i olej ![]()
Ja też! Ja mam znajoma co pracuje w stolarni a ma takie długie paznokcie i jej to nie przeszkadza . @Molly nie pomogę, ja zawsze daje chłopakowi i mówię zrób coś z tym , zobacz czy się przyda a jak chcesz wyrzucić to nie przy mnie ![]()
Ja robię tak że wkładam do jakiegoś pudełka i odkładam. Jak do następnych porządków okaże się że nic z tamtąd nie użyłam to wywalam ![]()
O tak opony to się zastanawiam czy niż nie wymienić hihi
zrobię tak
bo one tylko zagracają
A ja mam nie za duże mieszkanie więc albo oddaje za darmo, czasem sprzedaje, jak coś może się przydać to wywożę do teściowej na strych albo wywalam. Nie mam z tym problemu
Gorzej z mężem bo on uważa że wszytko się przyda i ma cechę zbieracza ![]()
Oo to ja ja też tak nieraz robię ![]()
To jak moj a co do czego to lezy i sie kurzy ![]()
najwiecej ma rzeczy w garazu ![]()
Dokładnie ta ale zawsze może się przydać …. I oczywiście raz na ruski rok coś jest potrzebne i on
mi od razu wypomina że wyrzuciłam a by się przydało ![]()
To też tak czasem bywa. Zazwyczaj jak wyrzucisz to w niedługim czasie by się przydało
To racja
dobrze, że mój nigdy nie ma żadnych przyda się , i łatwo mu się wyrzuca moje ![]()
Ojej moj ma dużo
i ciężko się pozbywać czegokolwiek