Czy to druga kreska?

U mnie klima od rana na pełnych obrotach i powiem wam że nawet jej nie wyłączam bo szału nie ma. Oczywiście jest chłodniej w domu ale nie że zimno

To u mnie jest tak w Carrefour…. Ale ja unikam tych alejek bo mi tam wiecznie zimno …. U mnie jak brązie super wiaterek przy otwartym oknie :wink:

To jak będą upały to trzeba iść do Auchan się schłodzić :smiley:
Ale u mnie w jednej biedronce tak jest a w Polo tak gorąco , że warzyw i owoców nie mają bo gniją

O kurde , ja u siebie nie mam auchana :cry: u mnie bieda , marketami , ale tutaj musze to sprawdzic , jeszcze mam na to 2 dni to moze sie uda :sweat_smile:

1 polubienie

Moja taka właśnie blada kreska ma już półtorej roku :sweat_smile: więc polecam powtórzyć test za 2/3 dni

3 polubienia

Oooo.tam .sa wysokie chyba chłodziarki :grin::grin:
Ja nie robię tam wgl zakupów , łażenie jak po galerii co najmniej dla mnie :saluting_face:

1 polubienie

haha właśnie miałam o tym pisać. Zawsze stamtąd jak najszybciej uciekam :smiley:

1 polubienie

I jak tam update ? Wszystkie tu czekają :joy:

W Kauflandzie też do takie lodowy i właśnie w Auchan

"Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina ":sweat_smile::rofl::grin::saluting_face: a forum to łączy każdego :grinning::grinning:

2 polubienia

Dokładnie 🩷 a tu cisza z jej strony :slightly_frowning_face:

Ale masz luksusowo :smiling_face_with_three_hearts: taki mąż to skarb :heart_eyes: zdrówka

1 polubienie

Hahah to w środę tym bardziej będziesz chciała w sklepie zamieszkać :rofl: bo będzie najcieplejszy dzien w tygodniu :smile:

Dajmy jej czas, napisze napewno :slightly_smiling_face:

Ja w te upały się topie na mieszkaniu ale nie lubię koło lodowek lidlowych przechodzic bo mi zawsze zimno🤣 najgorzej jak nie widze produktu i musze tam stac i szukac

Nawet mi nie mów :disappointed_relieved::disappointed_relieved:

Najlepszym potwierdzeniem tego testu na którym, ja też widz eseista kreseczkę będzie na tak wczesnym etapie kontrola przyrostu beta Hcg która powinna się podwajać:) wtedy będziesz mieć pewność

Ja też nie lubię chodzić między lodówkami. Nawet jak są upały to i tak mi zimno jak łażę po tych regałach :rofl:

Ja dzisiaj weszlam do dm . Jeeej jak tam jest przyjemnie. I w ogole ten kacik dla malucha to zloto ! Wsyztsko pod ręką , udalo mi sie przewinac mala . Swiete sa takie rozwiazania . Nawet zabawki byly zeby zajac czyms dziecko w trakcie przebierania . Dodatkowo odebralam zestaw sztućców w gratisie (najlepsze jest to , ze bierze sie z polki , aktywuje kupon i skanuje apke . Wtedy nie trzeba nikogo prosic ani liczyc na dobry humor pani kasjerki )

1 polubienie

Ooo ale super ! A trzeba tam jak w rossmanie coś kupić wcześniej?
Ja odebrałam z rossmana zestaw do mycia zębów :joy: