U mnie klima od rana na pełnych obrotach i powiem wam że nawet jej nie wyłączam bo szału nie ma. Oczywiście jest chłodniej w domu ale nie że zimno
To u mnie jest tak w Carrefour…. Ale ja unikam tych alejek bo mi tam wiecznie zimno …. U mnie jak brązie super wiaterek przy otwartym oknie ![]()
To jak będą upały to trzeba iść do Auchan się schłodzić ![]()
Ale u mnie w jednej biedronce tak jest a w Polo tak gorąco , że warzyw i owoców nie mają bo gniją
O kurde , ja u siebie nie mam auchana
u mnie bieda , marketami , ale tutaj musze to sprawdzic , jeszcze mam na to 2 dni to moze sie uda ![]()
Moja taka właśnie blada kreska ma już półtorej roku
więc polecam powtórzyć test za 2/3 dni
Oooo.tam .sa wysokie chyba chłodziarki ![]()
![]()
Ja nie robię tam wgl zakupów , łażenie jak po galerii co najmniej dla mnie ![]()
haha właśnie miałam o tym pisać. Zawsze stamtąd jak najszybciej uciekam ![]()
I jak tam update ? Wszystkie tu czekają ![]()
W Kauflandzie też do takie lodowy i właśnie w Auchan
"Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina "![]()
![]()
![]()
a forum to łączy każdego ![]()
![]()
Dokładnie 🩷 a tu cisza z jej strony ![]()
Ale masz luksusowo
taki mąż to skarb
zdrówka
Hahah to w środę tym bardziej będziesz chciała w sklepie zamieszkać
bo będzie najcieplejszy dzien w tygodniu ![]()
Dajmy jej czas, napisze napewno ![]()
Ja w te upały się topie na mieszkaniu ale nie lubię koło lodowek lidlowych przechodzic bo mi zawsze zimno🤣 najgorzej jak nie widze produktu i musze tam stac i szukac
Nawet mi nie mów ![]()
![]()
Najlepszym potwierdzeniem tego testu na którym, ja też widz eseista kreseczkę będzie na tak wczesnym etapie kontrola przyrostu beta Hcg która powinna się podwajać:) wtedy będziesz mieć pewność
Ja też nie lubię chodzić między lodówkami. Nawet jak są upały to i tak mi zimno jak łażę po tych regałach ![]()
Ja dzisiaj weszlam do dm . Jeeej jak tam jest przyjemnie. I w ogole ten kacik dla malucha to zloto ! Wsyztsko pod ręką , udalo mi sie przewinac mala . Swiete sa takie rozwiazania . Nawet zabawki byly zeby zajac czyms dziecko w trakcie przebierania . Dodatkowo odebralam zestaw sztućców w gratisie (najlepsze jest to , ze bierze sie z polki , aktywuje kupon i skanuje apke . Wtedy nie trzeba nikogo prosic ani liczyc na dobry humor pani kasjerki )