Czy to druga kreska?

Jestem 3 dni przed @, rano robilam test, nie pokazala sie zbyt dobrze kreska kontrolna, ale po kilku godzinach pojawila sie cala kontrolna i cien drugiej
To mnie podkusilo do zrobienia testu popoludniu, po minucie pojawil sie delikatny rozowy cien, ale sie zastanawiam czy ja juz sobie tego nie wkrecam, co myslicie?
Zdjecia tego pierwszego nie wstawiam bo wynik niewazny po takim czasie, ale wstawiam ten po minucie

1 polubienie

No ja tam widzę drugą kreskę Najlepiej prawidłowy test ciążowy wychodzi rano, zrób jutro i będziesz wiedzieć a w poniedziałek zrób betę :face_holding_back_tears::heart:

2 polubienia

Chyba sie zaczelam przejmowac, bo sie okazalo ze partner ma slabsze wyniki i zmniejszona prawie 4 krotnie liczebnosc plemnikow, wiec zaczelismy starania od razu, a to pierwszy cykl, dlatego siedze i sie wpatruje troche :wink:

2 polubienia

Coś tam widać faktycznie . Najlepiej jeszcze raz zrobić test .

Coś jest widać, najlepiej jutro rano powtórz i daj nam koniecznie znać ! :smiling_face_with_three_hearts:

Ja to bym juz Ci gratulowała bo widać bladą kreseczkę :slightly_smiling_face: ale może faktycznie zrób kolejny test :slight_smile: ja robiłam wieczorem dwa testy i wyszly ciemne kreski od razu z tym że test robiłam kilka dni po miesiączce więc kilka dni a widać różnicę w kolorze kresek :slight_smile:

Moja pierwsza kreseczka też była taka blada :face_holding_back_tears::see_no_evil::see_no_evil:

Delikatnie jakby widać, ale na pewno powtórz test z rana żeby stężenie hormonu było jak najwyższe :blush:

O rety, ja tez tutaj widze druga kreseczke! :heart_eyes: Trzymam kciuki za poranny wynik. Konidcznie daj jutro znać! :hugs:

Ja w swoim pierwszym pozytywnym tylko ja widziałam drugą kreskę :laughing::laughing:

No widać widać. Najlepiej zrób jeszcze jeden test a dla pewności w poniedziałek idź na beta HCG to ci wszystko wyjaśni

Z tego co wiem to na opisie wykonywania testu podają że wynik trzeba sprawdzić po 5 czy 10 min a sprawdzanie po późniejszym czasie jest niewiarygodne …nie sugowroeslabym się tym wynikiem co sprawdziłaś po paru godzinach.

Mysle ze możesz pokojnie powtórzyć test w kolejny dzień albo za 2 dni. Ja robiłam test mniej więcej w terminie spodziewanej miesiączki i miałam już dobrze widoczna druga kreskę

1 polubienie

Ja jak widziałam to dalej nie dowierzałam , zrobiłam chyba jeszcze 3 kolejne i poszłam zrobić betę wtedy uwierzyłam :see_no_evil:

Widze 2 kreske . Mozliwe , ze jest jeszcze bardzo wczesna ciaza . Poczekaj kilka dni i zrob test ponownie . A jesli chxesz wiedziec natychmiast to zrob bete z krwi . Trzymam kciuki :heart_eyes: daj nam aktualizacje

Ciężko było uwierzyć w te dwie kreski a teraz ten pozytywny test ciążowy karmie :face_holding_back_tears::sob:

Widzę tą kreskę! I chociaż dziś mam gorączkę to nie mam zwidów :sweat_smile:

1 polubienie

Ja też widzę kreske ale najlepiej zrobić betę albo test w dniu spodziewanej miesiączki z rana, dawaj znać o rezultatach, trzymam kciuki :heart::heart:

Hmmmm a od czego masz tę gorączkę ? Przewiało Cie ? Czy może z mocy wrażeń w ostatnich dniach :smile: ?

Oooo a co Ci ? Skąd gorączka? Od jakiejś klimy ? A maluch zdrowy ?

To jest piękny moment :smiling_face_with_three_hearts: a czas tak szybko leci