Czy to druga kreska?

Dla mnie to bardzo słabiutki kolor, moze dlatego że to przez miesiączką. Powtarz jutro a najlepiej za dwa dni. Ja tak mialam że zrobilam test za wcześnie i nie wykazal a pare dni pozniej juz tak :blush:

@Paulaxxq zrobiłaś sobie dzisiaj z rana?

Ojoj , co się stało :face_with_peeking_eye:

@DaNutka @Michaska @Karolinnna haha tak, ostatnie dni to sporo wrażeń :sweat_smile::sweat_smile: ale od czego dzis mnie tak siekło nie mam pojęcia, myślałam że może zapalenie piersi bo już miałam takie akcje :face_with_peeking_eye: ale chyba to jednak nie to…od rana leżę w łóżku i próbuje zbić temperaturę i w końcu coś ruszyło, mały na szczęście zdrowy :heart:

2 polubienia

Noooo ostatnio się dużo dzieje :rofl: no to dobrze że coś drgnęło …. A coś oprócz gorączki jeszcze Ci dolega?

2 polubienia

Nie, tylko przez tą gorączkę jestem osłabiona, więc dziś mąż przejął małego, przyjechali teściowe, wzięli go na spacer a ja odpoczywam :face_with_peeking_eye::grinning:

3 polubienia

No ja tam też widzę drugą kreskę :wink:

Pogoda też jest zdradliwa :smiling_face_with_tear: biedna trzymaj się zdrowo ! :face_holding_back_tears::heart_eyes:

1 polubienie

A tez nie wiele trzeba bo np klimatyzacja w samochodzie potem 35 st na zewnątrz , potem znów w klimatyzację i człowiek "załatwiony " :neutral_face: dużo zdrówka dla Ciebie :wink:
Pomoc dziadków jest w takich momentach na wagę złota :slightly_smiling_face:

1 polubienie

To u mnie dziadkowie jak wiedzą że jest ktoś chory to omijają szerokim lukiem :rofl: chodź ostatnio się coś zmieniło i jak jest katarek to przyjdą. Ale w sumie to ja rozumiem bo moi rodzice i teściowa są jednak już starszymi ludźmi

1 polubienie

Dużo zdrówka , kuruj się :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Biedna, że też Cię tak dopadło! :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: Dobrze, że mialas ekipę wsparcia :muscle:t2::heart_eyes: szybko wracaj do zdrówka! :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Ja widzę jakby delikatną kreskę ale ogólnie ja to bym po pierwsze kupiła inny test bo te paseczki ostatnio widzę często kupowane i taki sredni wynik dają , ja jednak wolę te płytkowe, nawet jak jest słaba druga kreska to jakieś poświaty tam widać a tu coś tam jest ale tak dziwnie mi się wydaje. Rób kolejny test🙃 może będzie już widoczna bardziej kreseczka.

Ja tez bym zrobila drugi test, najlepiej inny. Druga linia moze byc slaba bo to bardzo wczesnie - zaleca sie jednak 1 dzien po spoznionej miesiaczce no ale rozumiem ten pospiech bo sama tak robilam :grinning:

O tak to prawda , tak samo z klimatyzowanymi pomieszczeniami np sklepy , wchodzisz przyjemny chlodek , wychodzisz sahara :sweat_smile: latwo sie zalatwic
@wesolaMama24 zdrowiej nam :heart::heart: super , ze masz wsparcie
Ja za to przez ostatnie przygody i spacery spalilam sie na buraczka :sweat_smile:

I co zrobiłaś może powtórnie test? Dawaj znać co i jak

1 polubienie

A najlepiej w lecie kolo lodówek lidla przejść :joy::joy::joy: wtedy się można poczuć jak królowa mrozu z bajki :grin::grin:

Hahaha jejku taaak ! W lidlu jest tak zimno , ze jak bylismy tam na wiosne to az przyspieszylismy bo balam sie , ze mala mi zmarznie :rofl: byly zakupy ekspres :rofl:

@DaNutka @JoannaMP byłam przekonana że w Lidlu jest rzeczywiście mroźnia dopóki nie weszłam w lodówkowe alejki w Auchan, tam to dopiero jest mroźna kraina! :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::rofl:

Ja bym dziś zamieszkała w jakimś sklepie :smiling_face_with_tear:

1 polubienie