Dla mnie to bardzo słabiutki kolor, moze dlatego że to przez miesiączką. Powtarz jutro a najlepiej za dwa dni. Ja tak mialam że zrobilam test za wcześnie i nie wykazal a pare dni pozniej juz tak ![]()
@Paulaxxq zrobiłaś sobie dzisiaj z rana?
Ojoj , co się stało ![]()
@DaNutka @Michaska @Karolinnna haha tak, ostatnie dni to sporo wrażeń ![]()
ale od czego dzis mnie tak siekło nie mam pojęcia, myślałam że może zapalenie piersi bo już miałam takie akcje
ale chyba to jednak nie to…od rana leżę w łóżku i próbuje zbić temperaturę i w końcu coś ruszyło, mały na szczęście zdrowy ![]()
Noooo ostatnio się dużo dzieje
no to dobrze że coś drgnęło …. A coś oprócz gorączki jeszcze Ci dolega?
Nie, tylko przez tą gorączkę jestem osłabiona, więc dziś mąż przejął małego, przyjechali teściowe, wzięli go na spacer a ja odpoczywam ![]()
![]()
No ja tam też widzę drugą kreskę ![]()
Pogoda też jest zdradliwa
biedna trzymaj się zdrowo ! ![]()
![]()
A tez nie wiele trzeba bo np klimatyzacja w samochodzie potem 35 st na zewnątrz , potem znów w klimatyzację i człowiek "załatwiony "
dużo zdrówka dla Ciebie ![]()
Pomoc dziadków jest w takich momentach na wagę złota ![]()
To u mnie dziadkowie jak wiedzą że jest ktoś chory to omijają szerokim lukiem
chodź ostatnio się coś zmieniło i jak jest katarek to przyjdą. Ale w sumie to ja rozumiem bo moi rodzice i teściowa są jednak już starszymi ludźmi
Dużo zdrówka , kuruj się ![]()
Biedna, że też Cię tak dopadło!
Dobrze, że mialas ekipę wsparcia ![]()
szybko wracaj do zdrówka! ![]()
Ja widzę jakby delikatną kreskę ale ogólnie ja to bym po pierwsze kupiła inny test bo te paseczki ostatnio widzę często kupowane i taki sredni wynik dają , ja jednak wolę te płytkowe, nawet jak jest słaba druga kreska to jakieś poświaty tam widać a tu coś tam jest ale tak dziwnie mi się wydaje. Rób kolejny test🙃 może będzie już widoczna bardziej kreseczka.
Ja tez bym zrobila drugi test, najlepiej inny. Druga linia moze byc slaba bo to bardzo wczesnie - zaleca sie jednak 1 dzien po spoznionej miesiaczce no ale rozumiem ten pospiech bo sama tak robilam ![]()
O tak to prawda , tak samo z klimatyzowanymi pomieszczeniami np sklepy , wchodzisz przyjemny chlodek , wychodzisz sahara
latwo sie zalatwic
@wesolaMama24 zdrowiej nam ![]()
super , ze masz wsparcie
Ja za to przez ostatnie przygody i spacery spalilam sie na buraczka ![]()
I co zrobiłaś może powtórnie test? Dawaj znać co i jak
A najlepiej w lecie kolo lodówek lidla przejść ![]()
![]()
wtedy się można poczuć jak królowa mrozu z bajki ![]()
![]()
Hahaha jejku taaak ! W lidlu jest tak zimno , ze jak bylismy tam na wiosne to az przyspieszylismy bo balam sie , ze mala mi zmarznie
byly zakupy ekspres ![]()
@DaNutka @JoannaMP byłam przekonana że w Lidlu jest rzeczywiście mroźnia dopóki nie weszłam w lodówkowe alejki w Auchan, tam to dopiero jest mroźna kraina! ![]()
![]()
![]()
Ja bym dziś zamieszkała w jakimś sklepie ![]()