Oczywiście, że tatuś zmienia pieluszkę! Jest takim samym pełnoprawnym rodzicem jak mamusia. Dlaczego miałby tego nie robić?
Kverve ale ja nie powiedziałam ze będę go wyraczac ☺ nawet by mi to do głowy nie przyszło ☺
Nati i bardzo dobrze, ojciec i matka mają takie same obowiązki :)
Mój mąż też zmienia pieluszki. Przecież jak mnie nie ma w domu, rodziców to dziecko nie będzie z kupą chodzić pół dnia ;)
U nas jak jest kupa słyszę tylko pomocy kupa co ja mam zrobić... Więc sama się za to zabieram po siusiach nie ma problemu ale przy kupię czysty dramat
Dariamama następnym razem powiedz mu żeby po prostu przebrała i tyle ☺
Daria mama to nie zazdroszczę. Jak sam zostanie to co zrobi?
u mnie maz dzisiaj tez nie zmienił...zrobiła to tesciowa bo akurat była ale co z tego jak pampers na odwrót a pupa i krocze nie dotarte....a u małej to moment i wszystko czerwone
Weronisia to nieźle dziecko zalatwila oby szybko się zagoiło
Weronisia ja juz bym dała reprymende mężowi za to ☺ skoro jego dziecko to musi to robić ☺
Pewnie, że tak wyjdą jakieś odparzenia i będzie niepotrzebny kłopot
Nie tylko odparzenia, ale to jeszcze infekcją grozi.
Kaero dokładnie więc nie ma co tego tak zostawiać i to wyjaśnić. Żeby więcej się takie coś nie przydarzyło
U nas również bez problemu. Tata zmienia zawsze jak jest w domu. Nie straszna mu kupa 😂
Takie maleństwo dużo raczej kupki nie robi, mój jak narazie mówi że będzie to robił :)
Chyba się nie może doczekać.
Wydaje mi się że będzie kochanym ojcem dba o Nas, codziennie jak idzie do pracy i wraca całuję mnie, potem brzuszek, smaruje mi brzuszek oliwka, przytula. Odrazu mi lepiej wtedy ♥
Monia, żebyś się nie zdziwiła, jak ci walnie kupę, że całe plecy do mycia :D Widziałam u bratanka, jak to może wyglądać. Tylko fakt, że te pierwsze kupki to jeszcze nie wyglądają nie śmierdzą, jak te późniejsze, kiedy dziecko zaczyna jeść już inne rzeczy.
Kaero ale się uśmiałam z tej wypowiedzi ☺ hehe
Monia, naprawdę cudownego masz faceta :) moj to ledwo masaż stóp mi robił jak byłam w ciąży...i to jaki wybłagany był ten masaż! Hohohoo ;)
Tylko pilnuj żeby taki kochany został jak się dzidziuś urodzi :)
Widziałam właśnie w jakimś memie ze tak się może stać 😂
Kaero nam się raz zdarzyło to wtedy od razu do wanny myć poszłam bo nie wyobrażam sobie jak to ogarnąć na przewijaku hehe