Czy smarujecie maleństwo po kąpieli?

Lidl zawsze stal dobrze ;)) jestem uratowana bo tutaj czesto tez trafiam na lidla

Tak w lidlu super są promocje ale trzeba rano iść i odstac swoje bo można iść i nic nie kupić

Dziś byłam i są promocję na dziecięce artykułu między innymi kosmetyki do mycia i do prania, nie wiem ale jakoś tego sporo było a godz 16 to też takiego brania nie miało :slight_smile:

Amiaaga a pampersy jeszcze były ja kupiłam w Tesco na promocji dziś

Ja Lidla jako sklepu nie lubię (w moim zawsze mi śmierdzi i jest syf !-to mi odbiera całą radość zakupów) ale promocje mają fajne :slight_smile: i produkty też dobrej jakości…

Teraz kupiłam też w Tesco Pampersy od razu na cały miesiąc :wink: ostatnio mi się skończyły i nie miałam jak jechać do większego sklepu i kupiłam w malutkim sklepiku.44 sztuki(chyba) za 48 zł… serduszko mi pękło :slight_smile:

Mam jeszcze zapas z kauflanda ale chciałam zrobić zapas na zapas hehe
Narazie odpuściłaM jeszcze się coś trafi.
Roxi dużo ale niestety jak mus to mus.

W moim lidlu kiedyś też śmierdzialo ale zrobili remont i jest super

U nas oliwka przez pierwsze miesiące była zawsze po kąpieli- teraz balsam, gdy jest taka potrzeba. nie ma co przesadzać. im niej tym lepiej;0

Ja oliwki używałam chyba 1,5 miesiąca i odstawiłam bo farbowała mi ubrania i śmierdziała.teraz używam emulsji do ciała z emolium ale z dwa razy na tydzień… Nie ma co przesadzać… a myje synka mydełkiem z olian przeznaczony dla dzieci z suchą skórką…

Ja kapie tez w emoliencie to nie smaruje potem skóry ale czasem jeszcze jak do wody dodaje olejku ze słodkich migdałów to smaruje olejkiem

Olejek ze słodkich migdałów?jest takie coś dla dzieci?

To co ty miałaś za oliwkę Ewa że malowała ubranka? Ja mam normalna z nivea i jest bezbarwna i tyle to nic nie robiła ubrankom. Można kupić sam olejek ślicznie pachnie albo tak jak ja mam teraz plyn do kąpieli z Dzidziusia z olejkiem z migdałów od razu 2 w1 :slight_smile:

Aga miałam tą bambino… śmierdzą strasznie z niej ubranka… masakra…

E.Dylag patrz a mi ten zapach pasuje jak mi kupili jakieś inne nawilżające kremyna skórę maluszka to już tęskniłam za oliwką no i mała miała dzięki niej fajną skórę i nie farbowała mi ubranek może jakąś felerną miałaś :stuck_out_tongue:

Sabina nie masz żółtych ubranek z tej oliwki? Dziwne bo ja mam… :confused: smarowałam też tą oliwką brzuch jak byłam w ciąży a ona w ogóle się nie wchłaniała… brzuch był ciągle tłusty

E. Dylag ja kupiłam specjalnie dla małej i na cienieniuche dobry ten olejek a on jest zarówno dla dzieci jak i dorosłych bo olejki są ekologiczne to i naturalnie nadają się dla dzieci można kupić na biochemii urody czy ecospa

Ja używałam od 2-3 tygodnia życia Małej, Nivea Mleczko intensywnie nawilżające, ze względu na to, że schodziła jej skóra z rączek i nóżek, a teraz tak jakoś nie smaruję, tylko zasypuję jej mąką ziemniaczaną paszki i szyję :wink: Słyszałam, że jak skóra nie jest wysuszona to nie ma potrzeby smarować oliwką czy kremem, więc nie smaruję, ale to wszystko zależy od mamy. Mi się zawsze podobało jak dzieciątko po kąpieli tak ładnie pachniało oliwką :stuck_out_tongue: Ale w sumie Mała pachnie sama z siebie pięknie :slight_smile:

Mlekiem matki dzidzius pachnie jak to mój mąż powiedziała ze nasza córka pachnie twoim mlekiem haha jakby wiedział jak pachnie takie mleko dziwne ale może tak jest

Haha kumpela dobre:P daj mu skosztować to ciekawe czyvzapach bedzie mu się dalej podobał :stuck_out_tongue:
Z tym olejkiem to pooglądam na necie. Bo jak mówisz że się nadaje na ciemieniuche to super bo synek ma czasem z nią problem

Kumpela tez tak wiele razy slyszalam, a takze czuje to od znajomej ktora karmi piersia…