Z tym od odciąganiem to tak jest - raz więcej, a za chwilę wręcz przeciwnie. Ja dłuższą chwilę miałam wydawało mi się, że sporo mleka aż leciało. Kiedy zachorowałam to cały czas piersi są miękkie. Z jednej jak idą się 20ml pociągnąć to dobrze. Z drugiej 40-50max. Zawsze troche zostawie w lodówce mężowi mleka kiedy zostaje z dzieckiem;) dobrze, że na początku trochę torebek zamroziłam;)
II!a jakże ja Tobie zazdroszczę! Tak to można karmić ;) i nie żadna krowa! :)
im dłużej tu z wami jestem, tym mi jakoś lepiej się robi - tak jakbym zyskiwała więcej pewności, ze sobie poradzę z kp tym razem :)
Na odciąganie najlepsza metoda 7 5 3. Jak próbowałam odciągać np po 10 min na pierś odciagalam dużo mniej mleka
Lovi ma właśnie bardzo fajne te torebki do mrożenia mleka. Polecam. Sama korzystalam
Ja też używałam te torebki, są super jeszcze miałam takie kubeczki plastikowe z canpolbabies I później można używać do obiadków bo są zakręcane
Też już mam te torebki więc będę mogła przetestować jak się sprawdzają jak mała się urodzi ;)
Woreczki są urocze i pojemne :)
Też mam te pojemniczki z canpola, fajnie ze można w nich też przechowywać inne jedzonko :)
No u nas się sprawdziły jak chodziłyśmy na spacer to jakiś mały obiadek albo nawet jedna czy dwie porcje mleka mm się zmieściło
O super. Też chętnie bym wypróbowała..
Tak te woreczki są naprawdę fajne i wygodne. Polecam przetestować jak macie możliwość
Ja najbardziej lubiłam woreczki lansinoha
Przy pierwszej ciąży miałam te woreczki z lovi, niestety nie było dane mi napełnić choć jednego. Ale wygldaly solidnie ;)
Ja też używałam torebeczki z lovi :) Już sam ich wygląd wprawiał w dobry nastrój :)
O to musimy wypróbować te torebki .
Ja musiałam ciągle dokupywać te torebki u nas się sprawdziły i teraz też mam już mały zapas
tak te torebeczki z lovi są genialne
ja juz niebawem bede testować te torebki z lovi ale raczej wszystkie mamy sa zadowolone wiec mysle ze i ja bede zadowolona z tych torebek.
Ja mam medela i dla mnie są ok. Tylko, że innych nie używałam i nie mam porównania.
ja mama woreczki z canpola są dobre, a z lovi jeszcze nie mieliśmy
lovi sa super nie wiem jak innych firm;) ale te nam sie swietnie sprawdzają;) nie tylko do mleka;)