Czy mój mąż mnie zdradza?

Wiem że to nie zdrada sama mam przyjaciela z którym dużo pisze i często rozmawiamy. Ale wiesz mnie zabolało to że on to przede mną ukrywa haha

Rozumiem Cię my mamy do siebie zaufanie , ale jak coś pisze ze znajomą to też czasami zazdrość się przewinie :slight_smile:
Jak to mówią czego oczy nie widzą temu sercu nie żal . My kobiety to musimy mieć nerwy ze stali :smiley:

Ja to niestety nie mam. Nerwów że stali haha

Pati czego oczy nie widzą, ale właśnei oczy widzą na każdym kroku…
Sam fakt, ze na jednym komunikateorze z nią piszę i tam ma blokadę, no to juz nei jest normalne. Ja bym z nim usiadłą i dała ultimatum, alboi pokazuje, albo wypad. Serio. Ale mój mąż to wie, że ja kłamstwa i oszustwa nie zdzierżę i mimo, że udało mu się mnie 2 razy mocno oszukać to nigdy nie blokował niczego hasłami i mimo, że czasami go sprawdzam to nic już nie wynajduję.
Paulina serio jak ma zablokowany komunikator, na którymz nim pisze to coś jest na rzeczy. Usiądź z nim wieczorem przy kolacji i każ opowiadać dokładnie o co tu chodzi i dlazego blokuje skoro nie zdradza i nie ma tam nic ważnego. Oczekuj, aby Ci pokazął przed wykasowaniem.

zamarancza może i dobry pomysł z ultimatum , ale tak też można zrazić faceta. Po za tym jak facet będzie chciał coś ukryć to i tak to ukryje. Zgadzam się że rozmowa jest najlepsza , ale to musi być też szczera rozmowa
:slight_smile:

Ja z nim rozmawiałam. Powiedział że ma blokadę bo w pracy zostawia tel na warsztacie i kiedyś jeden chłopak mu grzebal w telefonie. Jak pisałam później pokazał mi wiadomości ale ładu nie było.

Co domu wraca o stałej porze ona dojeżdża autobusem to raczej nie mieli by jak.

Racja jest to że jak będzie chciał coś ukryć to ukryje.

Nie ma co się nakręcać i martwić na zapas :slight_smile:

Wiem ale łatwo się mówi

Mnie osobiście taka sytuacja by mega nakręciłs o mocno nadszarpnels zaufanie

Jak dla mnie- niesmak i cień podejrzenia zostaje na długi czas, nawet jeśli pozornie wybaczyłyśmy i zaakceptowałyśmy

Narazie jest dobrze mówi kiedy do nuego napisze i pyta czy chce zobaczyć. Zobaczymy jak to się potoczy. Teraz ma urlop 2 tygodnie. Po nim wraca na swoja zmianę więc będzie tylko zmieniał swoją koleżankę

no to jak Ci pokazuje to jest dobrze :slight_smile: