Wiem że to nie zdrada sama mam przyjaciela z którym dużo pisze i często rozmawiamy. Ale wiesz mnie zabolało to że on to przede mną ukrywa haha
Rozumiem Cię my mamy do siebie zaufanie , ale jak coś pisze ze znajomą to też czasami zazdrość się przewinie
Jak to mówią czego oczy nie widzą temu sercu nie żal . My kobiety to musimy mieć nerwy ze stali
Ja to niestety nie mam. Nerwów że stali haha
Pati czego oczy nie widzą, ale właśnei oczy widzą na każdym kroku…
Sam fakt, ze na jednym komunikateorze z nią piszę i tam ma blokadę, no to juz nei jest normalne. Ja bym z nim usiadłą i dała ultimatum, alboi pokazuje, albo wypad. Serio. Ale mój mąż to wie, że ja kłamstwa i oszustwa nie zdzierżę i mimo, że udało mu się mnie 2 razy mocno oszukać to nigdy nie blokował niczego hasłami i mimo, że czasami go sprawdzam to nic już nie wynajduję.
Paulina serio jak ma zablokowany komunikator, na którymz nim pisze to coś jest na rzeczy. Usiądź z nim wieczorem przy kolacji i każ opowiadać dokładnie o co tu chodzi i dlazego blokuje skoro nie zdradza i nie ma tam nic ważnego. Oczekuj, aby Ci pokazął przed wykasowaniem.
zamarancza może i dobry pomysł z ultimatum , ale tak też można zrazić faceta. Po za tym jak facet będzie chciał coś ukryć to i tak to ukryje. Zgadzam się że rozmowa jest najlepsza , ale to musi być też szczera rozmowa
Ja z nim rozmawiałam. Powiedział że ma blokadę bo w pracy zostawia tel na warsztacie i kiedyś jeden chłopak mu grzebal w telefonie. Jak pisałam później pokazał mi wiadomości ale ładu nie było.
Co domu wraca o stałej porze ona dojeżdża autobusem to raczej nie mieli by jak.
Racja jest to że jak będzie chciał coś ukryć to ukryje.
Nie ma co się nakręcać i martwić na zapas
Wiem ale łatwo się mówi
Mnie osobiście taka sytuacja by mega nakręciłs o mocno nadszarpnels zaufanie
Jak dla mnie- niesmak i cień podejrzenia zostaje na długi czas, nawet jeśli pozornie wybaczyłyśmy i zaakceptowałyśmy
Narazie jest dobrze mówi kiedy do nuego napisze i pyta czy chce zobaczyć. Zobaczymy jak to się potoczy. Teraz ma urlop 2 tygodnie. Po nim wraca na swoja zmianę więc będzie tylko zmieniał swoją koleżankę
no to jak Ci pokazuje to jest dobrze