Jeżeli szukacie usług sprawdzonego ginekologa w Warszawie, to osobiście mogę Wam polecić usługi, z których sama regularnie korzystam - https://babkamedica.pl/oferta/1,ginekologia , w celu badań. Korzystają z najlepszego sprzętu, a zdrowie jest najważniejsze, takie badania należy robić regularnie.
JA CYTOLOGIĘ RAZ NA ROK STARAM SIĘ ROBIĆ
Najlepiej kontrolować
Robię raz na rok , myśle ze to tak optymalnie
Najważniejsza jest kontrola. Tak raz na rok/dwa najlepiej się badać
Mi lekarz kazała robić co 2 lata
W ciąży cytologia to jedno z badań ,które powinno być wykonane niezależnie czy minął rok czy dwa.
Mi lekarz jak zaszłam w ciąże to pierwsze co zrobił to cytologię i nie patrzył ,że całkiem niedawno miałam robioną.
Ja q drugiej ciazy mialam nie miec robionej bo wydawalo mi sie ze mialam rok wczesniej z dobrym wynikiem ale juz na kolejnej wizycie byl pobierany wymaz bo sie okazalo ze uplynelo 2 lata ;) wiec ten czas szybko ucieka i warto te badania jednak robic i miec ten spokoj ze jest wszystko ok
Nie ma co. Trzeba to robić raz w roku. I szczerze to jest minimum. Ja np. łapie tam wszystko. Plus przez starania o dziecko ciągle stany zapalne. Basen nie pomaga. Dziewczyny badajmy się!
Ja kiedy zaszłam w ciążę to lekarz powiedziała, że cytologią wypada dopiero za rok... bo rok wcześniej robiłam.. każdy lekarz inaczej mówi.. Dobrze, że już do niej nie chodzę
Ja miałam robioną cytologię w grudniu i w marcu jak okazało sie, że jest ciąża. W ogóle lekarz nie zastanawiał sie czy powinien robić. Po prostu jest ciąża i zrobił. :)
Ja do ginekologa chodzę profilaktycznie co pół roku ;) a cytologię mi robi raz w roku.
ja czesto do gina nie chodze;/ chyba w ciazy za dużo chdoziłam;) bo co chwila wizyty dodatkowe;) ale cytologie staram sie robić aby mieć tą pewnosć ze jest wsyztskook;) bynajmneij w tym czasie kiedy ją wykonuje bo wiadomo wsyztsko moze sie przez rok wydazyć
Ja tak bez potrzeby często też nie chodzę :) Ciąża wiadomo odmienny stan :) Ale na cytologię się zapisuję tak raz na rok nawet gdy zupełnie nic się nie dzieje :)
Profilaktyka jest bardzo ważna. Ja równiez raz w roku robię cytologię i usg piersi. I raz na pół roku standardowa wizyta u ginekologa oraz przegląd dentystyczny.
Ja będę chodzić do lekarza częściej kiedy dzieci pójdą do placówek.
witam, w tej przychodni można wykonać badania cytologiczne https://doktorpro.sk/bratislava/services/laboratory
Bardzo mi się podobało, że wszystkie testy były gotowe szybko, a potem mogłam skonsultować się z ginekologiem, który też jest tutaj bardzo fajny.
Nie moje rejony
Haha troszkę daleko 🤪
Przecież takie badania można wykonać wszędzie. Chyba że się mylę?