Ćwiczenia na płaski brzuch po porodzie

Dobór stanika to jest masakra dla mnie, więc jak już znajde jakiś pasujacy to kupuję z 3 takie same od razu.
A studio do nas nie dotarło - ale to macie listę miast: http://studiofigura.com.pl/salons/
Niunia - jak skaczę to trzymam rękami, pajacyków nie robię :wink:

Właśnie sprawdziłam do mnie jeszcze to studio nie dotarło :frowning:

Zosiu przepraszam ale wyobrazilam sobie to i zaczelam sie smiac :slight_smile:
Wyobrazam sobie jak sie czujesz, czasami ja mam problem ze swoimi a co dopiero Ty :slight_smile:

a ja nie mam uhuhu :smiley: Ale za to mam problem jak moj facet chce mnie troszkę podotykac iiii z tyłu plecy z przodu plecy , jedynie pupa spoko wiec …:stuck_out_tongue:

No szkodaa ! Troszkę drogo za taki karnecik sobie śpiewaja ale kto wie …moze moj " mąż " kiedys sprawi mi niespodzianke :smiley:

Hahaha Ancymonku moj akurat chyba nie mialby z tym problemu bo od zawsze ma pociag glownie do pupy :smiley:

Niunia - ja mam taki biust a mój męż tez dupkowy raczej :confused: i jak żyć? :wink:

Haha Zosiu nie narzekaj. Takie zboczenie co poradzisz :smiley:
Ja na poczatku myslalam ze jakis dziwny jest ze ciagnie go do tylka :smiley: A i jeszcze do ud i lydek :smiley:
Ja sie chyba przyzwyczailam ze wiecznie jego dlonie nie wedrowaly do piersi lecz pupy :smiley:

Nooo Sz. tak samo uwielbia moje nogi a ja recz przeciwnie …mam grube łydki :frowning:

Hehe ancymonku to dobrze ze uwielbia i nie mowi ze sa grube :smiley: Pamietaj ze umiesnione nie znaczy grube :smiley:

Ancymonek ciężko mi uwierzyć, ze Ty masz cokolwiek grubego :slight_smile:
Ja już się przyzwyczaiłam, że A. lubi pupę :slight_smile: ale w lato jak się wszyscy w cycki gapią to i tak jest zazdrosny :wink:

Zofia oddaj nam trochę tego twojego biustu, chętnie przyjmiemy nie dziewczyny:) przynajmniej ja bo też mnie natura nie obdarzyła niestety:(
Ale wiecie co, podobno można sobie tkankę tłuszczową ,wszczepić, w biust naturalnie go powiększając. To byłby pomysł co do brzuszka po ciąży :))

Zosiu moj tez jest tylko tego nie mowi, raczej stara sie byc twardy i nie pokazywac ze jest zazdrosny :slight_smile:
Li daj spokoj male piersi to plus dla Twojego kregoslupa ! Ale nie tylko !
Co do ubran rowniez, ja czasami musze kupywac o rozmiar lub dwa wieksze bo mi sie cycki nie mieszcza, Zoia napewno rowniez ma ten problem, Majac male piersi mozesz kupic ubranie takie jak Ci pasuje i nie masz problemu z doborem odpowiedniego rozmiaru.

Li ! Buhahaha to niech mi przeszczepią ten tłuszcz z tyłka do piersi !! :L) Wilk syty i Owca cała ! :))

Ooo Asiu Ty tez masz manie małych piersi?? :slight_smile: Kochane nie ma czego zalowac to naprawdę ulga dla kregoslupa :slight_smile:

No nie ma czego żałować. Chociaż ja tam przed ciążą swoje cycuchy uwielbiałam, dla mnie to był największy atut - o ile nie miałam an sobie wora szmacianego (Tak Iza dobranie ciuchów to koszmar)… Ale takie piersi, które mieszczą się chłopu w rękach są idealne :slight_smile: więc właścicielki rozmiarów A, B i małe C - cieszcie się :slight_smile:

Ot Zosiu dobrze powiedzialas :slight_smile:
Mi niby wiele nie urosly ale zapinane bluzki rozlaza sie na piersiach… Hah no i ostatnio przymierzalam sukienke ktora kupilam w sierpniu :slight_smile: Zabawnie w niej wygladalam a w piersiach oczywiscie sie nie dopielam :slight_smile:
czesto tak mialam zakladalam idealna piekna kieceke , zasowam, zasowam i koniec musialabym obciac kawalek piersi zeby dosunac do konca, a wtedy taki zal ze jak zwykle dol pieknie dopasowany a cycki mowia ze nie i juz ! :frowning: Czasami plakac sie chcialo jak przymierzalam sliczne sukienki w ciuchu gdzie nie bylo innych rozmiarow, czesto nie potrafilam sie z tym pogodzic :slight_smile:

Widzicie dziewczyny i tak źle i tak nie dobrze. Nie dogodzi nam. Taka już nasza natura:) Choć ja nie wiem jak to jest mieć to obciążenie dla kręgosłupa:( Powiem Wam, że jak byłam w ciąży to wtedy trochę były większe i tak marzyłam aby zostało ale niestety marzenie się nie spełniło. Niunia pewnie masz rację co do ubrań ale bielizna chyba w Waszym przypadku lepiej się prezentuje.

Li jeśli dobrze dopasujemy bieliznę …dobierzemy fajną koronkę …dobrej jakosci materiał i kolorek ktory nam i mezowi sie podoba to naprawde bez roznicy kto jaki ma biust :wink:

Ancymonek no wkoncu dostrzegamy plusy :smiley: Pewnie ze nie ma znaczenia rozmiar :slight_smile:

Li czasem trzeba sie sklaniac do tego ze np kiecki trzeba szyc na miare bo w innym wypadku jak dol pasuje to gora sie nie dopina a jak gora pasuje to dol wisi i tak jak mowisz nie dogodzi :slight_smile: