Dobór stanika to jest masakra dla mnie, więc jak już znajde jakiś pasujacy to kupuję z 3 takie same od razu.
A studio do nas nie dotarło - ale to macie listę miast: http://studiofigura.com.pl/salons/
Niunia - jak skaczę to trzymam rękami, pajacyków nie robię
Właśnie sprawdziłam do mnie jeszcze to studio nie dotarło
Zosiu przepraszam ale wyobrazilam sobie to i zaczelam sie smiac
Wyobrazam sobie jak sie czujesz, czasami ja mam problem ze swoimi a co dopiero Ty
a ja nie mam uhuhu Ale za to mam problem jak moj facet chce mnie troszkę podotykac iiii z tyłu plecy z przodu plecy , jedynie pupa spoko wiec …
No szkodaa ! Troszkę drogo za taki karnecik sobie śpiewaja ale kto wie …moze moj " mąż " kiedys sprawi mi niespodzianke
Hahaha Ancymonku moj akurat chyba nie mialby z tym problemu bo od zawsze ma pociag glownie do pupy
Niunia - ja mam taki biust a mój męż tez dupkowy raczej i jak żyć?
Haha Zosiu nie narzekaj. Takie zboczenie co poradzisz
Ja na poczatku myslalam ze jakis dziwny jest ze ciagnie go do tylka A i jeszcze do ud i lydek
Ja sie chyba przyzwyczailam ze wiecznie jego dlonie nie wedrowaly do piersi lecz pupy
Nooo Sz. tak samo uwielbia moje nogi a ja recz przeciwnie …mam grube łydki
Hehe ancymonku to dobrze ze uwielbia i nie mowi ze sa grube Pamietaj ze umiesnione nie znaczy grube
Ancymonek ciężko mi uwierzyć, ze Ty masz cokolwiek grubego
Ja już się przyzwyczaiłam, że A. lubi pupę ale w lato jak się wszyscy w cycki gapią to i tak jest zazdrosny
Zofia oddaj nam trochę tego twojego biustu, chętnie przyjmiemy nie dziewczyny:) przynajmniej ja bo też mnie natura nie obdarzyła niestety:(
Ale wiecie co, podobno można sobie tkankę tłuszczową ,wszczepić, w biust naturalnie go powiększając. To byłby pomysł co do brzuszka po ciąży :))
Zosiu moj tez jest tylko tego nie mowi, raczej stara sie byc twardy i nie pokazywac ze jest zazdrosny
Li daj spokoj male piersi to plus dla Twojego kregoslupa ! Ale nie tylko !
Co do ubran rowniez, ja czasami musze kupywac o rozmiar lub dwa wieksze bo mi sie cycki nie mieszcza, Zoia napewno rowniez ma ten problem, Majac male piersi mozesz kupic ubranie takie jak Ci pasuje i nie masz problemu z doborem odpowiedniego rozmiaru.
Li ! Buhahaha to niech mi przeszczepią ten tłuszcz z tyłka do piersi !! :L) Wilk syty i Owca cała ! :))
Ooo Asiu Ty tez masz manie małych piersi?? Kochane nie ma czego zalowac to naprawdę ulga dla kregoslupa
No nie ma czego żałować. Chociaż ja tam przed ciążą swoje cycuchy uwielbiałam, dla mnie to był największy atut - o ile nie miałam an sobie wora szmacianego (Tak Iza dobranie ciuchów to koszmar)… Ale takie piersi, które mieszczą się chłopu w rękach są idealne więc właścicielki rozmiarów A, B i małe C - cieszcie się
Ot Zosiu dobrze powiedzialas
Mi niby wiele nie urosly ale zapinane bluzki rozlaza sie na piersiach… Hah no i ostatnio przymierzalam sukienke ktora kupilam w sierpniu Zabawnie w niej wygladalam a w piersiach oczywiscie sie nie dopielam
czesto tak mialam zakladalam idealna piekna kieceke , zasowam, zasowam i koniec musialabym obciac kawalek piersi zeby dosunac do konca, a wtedy taki zal ze jak zwykle dol pieknie dopasowany a cycki mowia ze nie i juz ! Czasami plakac sie chcialo jak przymierzalam sliczne sukienki w ciuchu gdzie nie bylo innych rozmiarow, czesto nie potrafilam sie z tym pogodzic
Widzicie dziewczyny i tak źle i tak nie dobrze. Nie dogodzi nam. Taka już nasza natura:) Choć ja nie wiem jak to jest mieć to obciążenie dla kręgosłupa:( Powiem Wam, że jak byłam w ciąży to wtedy trochę były większe i tak marzyłam aby zostało ale niestety marzenie się nie spełniło. Niunia pewnie masz rację co do ubrań ale bielizna chyba w Waszym przypadku lepiej się prezentuje.
Li jeśli dobrze dopasujemy bieliznę …dobierzemy fajną koronkę …dobrej jakosci materiał i kolorek ktory nam i mezowi sie podoba to naprawde bez roznicy kto jaki ma biust
Ancymonek no wkoncu dostrzegamy plusy Pewnie ze nie ma znaczenia rozmiar
Li czasem trzeba sie sklaniac do tego ze np kiecki trzeba szyc na miare bo w innym wypadku jak dol pasuje to gora sie nie dopina a jak gora pasuje to dol wisi i tak jak mowisz nie dogodzi